ma super. znači, moram pisati i objašnjavati, a ne samo lijeno lajkati. šteta:mrgreen:
Printable View
ja volim lajk. ne hvala, bas lajk.
volim i pojasnjanja.
ne volim brojac.
posto su tu zene, ne mogu reci da je brojac potencijalni e-penis, al kuzite slikovitu poantu :D
:lajk:
fakt je to opcije pay-per-view :mrgreen:
ha hahaaaa :lol:
vidim i ja ivaričine zahvale. ali zašto piše u muškom rodu?
Vidiš vidiš... zato što je tako prevoditelj foruma složio očigledno ne razmišljajući :mrgreen:
ajoj, sad ce pisati ivarica zahvali na upisu :mrgreen:
jesam, jednom daaavno, virtualno, na maticnom forumu naseg faxa.
o istoj temi :D
Meni je ono "napisa" u citatima bilo baš drago :mrgreen:. Svakako elegantnije od o/la.
ih
nema opcija da lajkas svoj post
neki to na FB redovito rade LOL
meni je skroz bzvz ovo lajkanje...
uopće, ideja "pofejsbučarenja" (ili kako bih već nazvala pokušaj nastojanja uvođenja fora s fejsa :mrgreen: ) ovoga divnog, jedinstvenog foruma nije mi uopće simpatična...
okej mi je uvesti novosti s vremena na vrijeme, ali neka to onda bude nešto stvarno novo i specifično, a ne preslika fejs-lajkanja, koji će fakat voditi onome što je vertex lijepo nazvala 'egotripovima' 8-)
dislike :palac_dolje:
Hitno zabraniti lajkanje!
Izraslo mi paunovo perje i cijeli dan se šepurim okolo :mrgreen:
Sad kad sam dobila hvala, palac dolje za palac gore, jer me lupa egotripomanija i bojim se da se ne navučem :alexis:
(hm, prije toga bih valjda trebala početi pisati i dubokoumne postove :roll:)
:mrgreen:
a ne, ne, ne :)
opcije zahvale na forumima postoje prije lajkanja na fejsu :mrgreen:
zasto mi se svidja like opcija?
ponekad procitam post za koji bi napisala: predivan post, odlican, krasan, kako pametan, post za uokviriti :D, a s takvom recenicom ne bi pridonjela konstruktivnoj raspravi, a glupo mi je otkrivat toplu vodu i pisat nesto OT kad samo zelim iskazat svoje divljenje :mrgreen: napisanom.
s druge strane, ne svidja mi se statistika. ne bi htjela da su vidljive top liste niti brojac klikova.
I kako da ja sad lajkam tvoj post, leonisa? :-) Jer, baš je takav kakav si opisala.
ni meni se nikako ne svidja
ali ne da mi se sad citat topik od pocetka pa vidjet kako se uopce dogodilo da se lajkanje pojavilo? bice je previse nas reklo "da bar postoji" lool
Ma ja vas stvarno sve razumijem što pišete, više mi je bio izražen poriv da nešto lajkam, onako, baš kad čovjek poželi reći- gle, to je dobro, a nemam kad pisati, potpisivati, hvaliti, ili preletim pa zaboravim... to mi se masu, masu puta dogodilo i baš mi bilo žao da čovjek/žena možda misli da je post prošao nezamijećen jer nitko nije reagirao ama baš ničim. A to se događa. Ta statistika i brojenje zbilja nisu nešto,ne treba, ja ju ne bih ni gledala, čemu. Razumijem i tezu o ego tripu, samo mi je malo više za djecu, pa tko bi se tu navukao na "slavu":lool:potkrijpeljenu s tri lajka. Ionako to sve i sad dosta funkcionira na pricipu grupa, "popularnosti" i "vlasti". Na vlasti je osoblje i visoko pozicionirani članovi udruge:vrlosezabavljamdokovakveglupostikonstruiram :, njih sljedbenici vole slušati, potvrđivati i potpisivatiLOL. Zatim su tu neformalne članice pojedinih skupina koje mahom izlijeću sa ..potpisujem nju, nju, nju i nju..., Šta to nije masovno lajkanje? I sad su te ženske već odavno na ego tripu, ma da. I još, potpisuju se i lajkaju tu i tamo neke solo individue, neki igrači koji češće pišu i bolje uobliče to što bi i drugi htjeli reći pa se onda poneko sjeti "lajkati". E,sad,malo mi fali to lajkanje za one između,male, anonimne, a pametne postove,koji nisu članovi nijedne stranke, a zaslužuju lajk. Koliko filozofije oko lajka:mrgreen:. Tako mi svejedno, bilo ga, ne bilo, al' čisto da doprinesem životno važnoj raspravi.
Ma neee, Nena, nama se egotripovi nikako ne bi mogli dogoditi, niti ikad jesu :mrgreen:
pa nismo mi generacija "hocu internet" :mrgreen:
btw. ja nisam skuzila klanove (stranke).
jesam na konkretnom topicu, al to mi je za ocekivati.
evo, mogla bi ici i potpisivati cvijetu po forumu, al opet ce doci tema oko koje cemo biti u suprotnim klanovima :mrgreen: ( npr. zniranci :lool:)
i dalje se voljeti :ljubaf:
pa i ja bih mogla okolo hodati i potpisivati žene, baš mi to dođe, da samo vidite koliko puta odobravajući klimnem glavom dok čitam, ali odem potpisati tek tu i tamo, baš kad nemam drugog izbora nego X-ati. inače osjećam obvezu da pišem nešto svoje, a ne da potpisujem. zato sam valjda vidjela elegantnu prigodu za to u lajkanju. no, izgleda da je moj zanos na klimavim nogicama.
Ne znam što bih mislila o lajkanju jer nisam aktivna na fejsbuku.
Zahvaljivanje mi je zapravo jako zgodno jer želim zahvaliti nekome tko mi je odgovorio, a čini mi se da time vodnim temu. Npr. upravo sam postavila pitanje i dobila direktan odgovor na temi o LHCF (anchie76, hvala :-)), a ne znam što netiquette kaže o tome.
Dakle, biti ljubazan (i nekonstruktivan) ili držati se teme?
a nama to oftopicarenje tako tesko pada i tako ga nevoljko cinimo :mrgreen:
od kad se pojavilo ispod avatara, samo to i gledam :lol:Citiraj:
Ta statistika i brojenje zbilja nisu nešto,ne treba, ja ju ne bih ni gledala, čemu
šalim se, evo još jedne teme gdje se ne slažem s leo :mrgreen:, bzvz mi je to lajkanje.
ne samo radi razloga što vertex govori, nego i to potiče lijenost. ovako moraš citirati post, potpisati, pa ti je glupo samo stavit x, pa nešto moraš i nadopisat. najlakše lajk kliknut i gotovo. evo nene, ona će samo lajkat i zahvaljivat, a ko će pisat? :lool:
kako vam je sad?
odgovorih primjerom :)
Vidim palac. Za probu ću ti ga stisnuti (i nešto poželjeti :mrgreen:).
Ja ću potpisati Forku.
:staromodna:
Ha!
Prvi puta u životu sam nekog lajkala i to Juranu jer niti ja nisam dio Facebooka tako da nisam baš In :mrgreen:
Ili bi to trebalo biti :oops: koliko vas tamo ima.
I vjerujem da neću sad to baš stalno klikati, ali da vidim kud to vodi, vidim.
Manje ćemo pisati to definitivno.
Lajkam na sve vas na temu lajkanja. Imam tako zahtjevne dane ovih dana (drugačije sam ja zamišljala tu treću dob) i onda dođem tu na ovaj forum i u nevjerici čitam kako Rodine odgovorne i inače ozbiljne mame "žučno" raspravljaju hoću - neću like ispod posta. Prilog raspravi: prst gore je od koristi, ali se treba zvati slaže se ili podržavam ili...Razlog je taj da se možemo slagati i s nekom tužnom temom ili nesrećom, pa je neumjesno kliknuti "sviđa mi se".