-
Izgleda zanimljivo, ali bojim se da toliko i košta (to što na stranici nema informacije o cijeni, dovoljno govori).
Mi smo donekle unormalili ritam. Sad može podnijeti vožnju (čak i dvosatnu :-o), ali se koristim Betinim metodama - nosim punu vreći igračaka i čim jedna dosadi, čupam drugu. Pa malo pjevamo, malo se igramo ku-kuc i tak. Glumim cirkus. Nekako funkcionira.
Prebacili smo je u sportska kolica pa sad i u njima uglavnom uživa. Ponekad neće ni u njih, ali to su oni dani kad neće ništa.
Od slinga sam odustala jer je sad već postalo pretoplo. Ako je na mene, onda ne podnosi fizički kontakt kad je vruće. :)
Malo joj fali da se posjedne (i već pomalo puže) pa će onda valjda biti lakše i držati je i nositi. Ima skoro 7,5 kg i to stvarno više nije ugodno za tegliti okolo. No, uskoro će se sama kretati. :mrgreen:
-
http://hipseatcroatia.webs.com/hipseat-simple
Evo ti cijena, 650 kn.
Moja mala ima 11kg, 21mj i još se nosi. Kad je s mojim starcima ne žica da ju se nosi, ali zato ju ja moram nositi. Iskreno nisam se ni previše trudila da izbjegavam to nošenje, već sam si ga olakšala. Ne bojim se da ću ju razmaziti ili slično. Fura se ona i u kolicima i na bicikliću, ali nošenje joj je br1. To sve zavisi od djeteta i od roditelja. Mene nekad uhvati paranoja na neku njenu fazu kao da nikad neće proći pa samo o tome brijem, al sjetim se za par dana da sve tak brzo i prođe.
-
Uf, ne znam. Meni je 650 kn prevelika investicija za to. Znam da svatko argumentira cijenu na svoj način i ima apsolutno pravo na to, ali ja imam apsolutno pravo reći da mi je to preskupo. :mrgreen:
I bojim se da bi se moja iščupala iz toga. :lool: