Što planirate kupiti ove godine?
Mene zanima novi Franzen, Purity, ali otvorena sam i za mnoštvo drugih prijedloga :)
Printable View
Što planirate kupiti ove godine?
Mene zanima novi Franzen, Purity, ali otvorena sam i za mnoštvo drugih prijedloga :)
Mislila sam ne ići (jer svaki put ostavim hrpu love) ali treba mi psihoterapija.
Zanima me ovaj izdavač: http://durieux.hr/wordpress/
Mi bi išli, ali nema nam tko pričuvati bebe. Samo tramvajem do tamo bi nam trebalo sat vremena. Predložila sam da ju furamo u nosiljci, ali nisam baš sigurna. To bi bilo četiri sata nje u klokanici.
ako ce dati popust na nova izdanja, onda Knausgaard, Franzen (bilo koji), Eugenides (zadnji)
rado bih si kupila i Crnu mati zemlu
vidjet cemo kaj bude na raspolaganju i po kojim cijenama
E da, i Brdo od Prtenjače, a i novi Lodge su mi užasno zanimljivi...
Mankell takodjer (osim zadnje, nju imam)
Izdavači su se zahuktali, na mvinfo je svaki dan bar 5-6 novih naslova koji mi se čine zanimljivima za čitanje. S obzirom da svaka od tih knjiga košta između 120 i 180 kn, vjerojatno ću uglavnom razgledavati, listati, sastavljati popise za knjižnicu i eventualno za rođendan :-)
Od zanimljivijih naslova čine mi se strip Calvin i Hobbes (to bih uzela za sve nas doma, onako obiteljski, izašao je prijevod u Algoritmu), zatim novi Franzen, Lodge, Ferić, novi roman Harper Lee bih svakako htjela pročitati (pisalo se dosta o tome kad je rukopis pronađen). Možda nađem nešto zanimljivo kod Disputa ili Edicija Božičević, a uvijek potražim i štand Elementa, tamo se nađe svašta zgodno.
Fraktura ima gomilu novih naslova, od njihove publicistike mi je zapeo za oko Vuk Perišić, "Od Weimara do Vardara". Ali sumnjam da ću išta kupovati kod njih, nisu baš jeftini, a teško je izabrati.
Nego, za ljubitelje Davida Mitchella, čitala sam negdje da će Vuković&Runjić do kraja studenog objaviti prijevod romana "Bone clocks", ali nisu ga stigli prirediti za Interliber.
ajme tanja hvala hvala, Calvin i Hobbes su savršeni poklon za Leu za predstojeće blagdane :naklon:
Nema na čemu, neki dan sam ih listala u Algoritmu i zaključila da je to idealno za imati doma.
Inače, A. ide na Interliber u petak sa školom, vodi ih profesorica u sklopu dodatne iz hrvatskog. Jako se veseli tome (kao da ga mi nikad ne vodimo :roll: ), pitala sam ga što uopće planira razgledavati, pa je rekao, Školsku knjigu, Profil, Algoritam i Alfu. Neće imati baš previše novca, toliko da si priušti knjigu-dvije po svom izboru, ali ipak bolje da džeparac troši na knjige nego na gluposti.
onda je stavi u klokanicu , pa je svako malo izvadi, dok cica i slično, možda i zaspi u gonguli
ove godine na Interliberu razne zanimljive radionice (znam da Rudjer sudjeluje i Arheoloski muzej)
popis novih novih izdanja
http://www.najboljeknjige.com/conten...spx?NewsID=957
ja planiram V za BING uzeti
"Genijalku" Marie Lu, nastavak "Legende"
ona voli distopiju
sad mi je tanja_b poremetila financijsku kontstrukciju, već se vidim kako se ne mogu odvojiti od Calvina
frendu za rođendan možda "Vrlo komplicirana trgovina" Hugh Laurie-a, ako mi se nešto drugo tamo ne dopadne više
vjeujem da neće ostati na tome
mada i ovim probijam budžet
Dali netko zna gdje se mogu kupiti izdanja Golden marketinga i ima li ih na Interliberu?
Uvijek su imali štand na Interliberu.
Ima li netko volje svoju kupovinu još malo proširiti?
A ja se veselim novoj Mani :zaljubljen:
Bijah.
Dekintirah.
Što mi je to trebalo? :cupakosu::mrgreen:
Jesu im paviljoni pregrijani kao i obično?
Ima li u jutarnjim satima puno gužve?
hehehe, ja ću u petak dok se mališa bude slikao s jutjuberima :mrgreen:
magriz znaš li točno kad su jutjuberi? i ja naime imam zadatak odvesti ih na taj hepening :-/
Zrak u paviljonima je užasan! Bila sam jučer. Čak nije toliko problem u vrućini, nego u nedostatku ventilacije.
Za razliku od Forke, nisam dekintirala, ali spremam se još u nedjelju onamo :mrgreen:
Našla Julesa Vernea "Put u središte Zemlje", izdanje biblioteke Stribor, za 10 kn. To mi je pronalazak godine. Inače izdanja biblioteke Stribor ima vrlo malo, gotovo ništa, na ovo sam naletjela slučajno, bila je zadnja na hrpi.
Novi Franzen još nije bio stigao (teta na štandu mi je tumačila da je trebao doći u 5, pa onda u 6... ali ni u 7 ga još nije bilo). Ni nova Harper Lee. Ali zato mi se novi Lodge čini jaaaako interesantan, mislim da ću si ga priuštiti u nedjelju.
Školska knjiga ima puno toga, ali je dosta skupa.
Fraktura ima svašta novog. Preporučujem i štand Hena Com, u paviljonu 6, sad su objavili dosta novih naslova.
Većina izdavača ima popuste, čak i na nova izdanja.
A prvi dan Interlibera, bila sam ujutro, skoro sam se smrzla kako je bilo hladno u paviljonima.:(
I nisam našla ono što sam tražila...
Mi smo bili jučer od 18,30-20,00 i dosta je toplo u paviljonima ali gužve nije bilo, nama baš taman.
Čini mi se da ima finih sniženja, više nego prošlih godina, a za djecu se stvarno nađe svega po vrlo povoljnim cijenama. Otići ću još jednom sama da mogu u miru sve pregledati, ovako smo se bazirali na dječju literaturu.
da li je netko vidio geografske karte za kupiti na Interliberu? na čijem štandu?
zanimaju me one za kućnu uporabu
Pogledaj na štandu Katarine Zrinski Varaždin.
za karte ne znam, ali ima ti geografskih atlasa kakvih ti srce želi, svaki 19 kuna :D
(mislim da je Profilov štand, ali nemoj me uzeti za riječ, nisam sigurna, jer mi se sve izmiješalo)
Primaju li kartice?
Jesenski i turk prošle godine jesu. Trebali bi i ostali.