Kaudana i ja sam imala decapeptyl i puregon- dugi protokol..
Printable View
Kaudana i ja sam imala decapeptyl i puregon- dugi protokol..
Menopur+cetrotide u prijasnjim, sada gonal+decapeptyl (kratki agonist protokol)
Ivana999 ne možeš mi poslati pp jer mislim da nemam dovoljno postova,ja sam ovdje nova,pa moram skupiti dosta postova da bi mi netko mogao poslati pp i da bi mi bili postovi odmah objavljeni , prvo moraju proći kroz moderiranje.
Ja ni ne znam dali ću moći ići u postupak jer mi papa nalaz nije u redu :-(
Evo da se i ja malo javim... Čitam vas ali sam lijena pisat... Meni 11.ti dan ciklusa... U kratkom smo postupku s decapeptylom i menopurom... Lijevi jajnik ne radi bas najbolje i nema folikula a desno ih ima 6,7 od 16 cm na niže. Dr r veli u sri opet kontrola pa ja računam oko petka punkcija... Idemo po treću sreću ;)
Ninalica sretno.. Ak ti kak mogu pomoć, javi se... Ja sam isto iz vz
Mjesec prije ivf ostala sam prirodno trudna..nasa dijagnoza je asthenozoospermija..na prvim konzultacijama dr.nam je rekao da bi bi prirodna trudnoca bila ravna cudu..ali eto desilo se..jos ne vjerujemo..tri testa sam napravila..beta je visoka..jos cekam pon.da idem na prvi pregled..
Cure, malo sam pomela. Razgovore koji nisu usko vezani...znate već :)
ivanin sam ostavila da znate da se odjavljuje s Petrove - ivana999, čestitam! Svima sretno dalje, pratimo se na Odbrojavanju!
Samo nadopuna...ipak me trazili papire kad sam isla po nastavak lijekova...za informaciju- trebate imati sve nalaze fotokopirane i samo se fotokopije ostavljaju. Dodatno, ako se pikate same mozete reci i dobiti i sprice i igle.
Kako mi se blizi punkcija zanima me kakva se sada anestezija daje? Prije 6. G je bila vrlo djelotvorna i nista nisam osjetila.
Ako ima netko nedavno iskustvo s punkcijom- transferom u petrovoj....bila bih zahvalna da malo opise kako bi osvjezila pamcenje :)
Ispalo je nezgodno sto mi nitko nije rekao da trebam vadit krv prvi dan m, a pisalo je na kosuljici...valjda nece biti problem:(
Evo ja bila na punkciji jucer. Anestezija je kombinacija dormicuma i fentanila... Ima puno blaže nuspojave ... Brzi je oporavak ali malo je slabija od one prije i ipak se osjeti neka manja bol... Naravno sve je to od osobe do osobe... Sve u svemu... Nije strašno. Mi dobili 4 js, oplodilo se 2 ... U pon transfer
Ja jutros bila na uzv u petrovoj, vadila krv za estradiol pa cekam nalaze. Sutra sam ujutro opet u petrovoj na uzv. Ako ima nekog da je sutra tamo, nek se javi za kofi:)
U utorak aspiracija. Receno mi da dodjem oko 7:30 nataste. Jel MM moze donijeti sa sobom "materijal"? Mi smo blizu, s autom za 10tak min. Koliko se sijecam zadnji put je nosio, jer ima problem tamo :). Oko koliko sati cca pocinju aspiracije ? Jel se lezi onda 2 h poslije?
Od 7:30 počinju... Za materijal od doma neznam... Lezi se otprilike sat i pol... Tak smo bar mi bili u petak... Sretno... Ja na transfer sutra
Super. Rekli mi da moze, bila sada na stopericu
Btw rekla mi sestra sinoc da je najbolje za spermu 3-5 dana suzdrzavanja i da nije dobro vise. Malo kasna informacija :) jer ce nama biti 6 dn pa za ostale da znate
Odgodili mi transfer za 2 ciklusa, zamrznuli zametke... Veli Doktor da je tak bolje jer je endic los i trebal bi se popraviti... Ako se ne popravi... Bumo uveli neku terapiju.. Veli da je tak puno veća šansa jer su kvalitetni zametci.
Bernica los u kom smislu?
Molim pacijentice prof. Pavičić- Baldani da mi kažu koliki su im razmaci između 2 stimulirana postupka, odnosno u kojem roku im se dodijele termini ( poslije stimuliranog) za nove konzultacije. Hvala :-)
Ja jutros bila na aspiraciji i 11 js. Anestezija super, nisam nista osjetila. Bilo vrlo brzo gotova , mislila da nisu ni poceli a ono gotovo :)
ima li tko danas/sutra u Petrovoj?
neka se javi na PP
Zovem laboratorij vec pola sata i konstantno je zauzeto a rekli da zovem oko 10 h , jucer imala aspiraciju :(
Samo zovi,javit će se..meni su se znali javiti i prije 10 a i poslije.
Stiscem stalno :) oborila rekord 100 pokusaja poziva :)
Cudno- s mobitela zvala i stalno neuspjeli poziv a sad s fiksnog zvoni i dobila cistacicu koja kaze da su svi otisli na odjel pa da zovem za pola sata
Uspjela napokon- imali su problem sa centralom
željka navijam za transfer u nedjelju i da bude eskimića :kiss:
jel te šta boli? ja sam imala pritisak par dana
Vrlo cudno- nista me ne boli ni jucer ni danas. Evo danas na poslu vec. Transfer petak ili nedjelja. Eskimica trenutno 6
Mene danas isto od sjedenja pocelo nekako pritiskati pa sam otisla kuci u udobniji polozaj :). S obzirom na prosla 2 IVFa prije 6 g ovo mi je skroz bezbolno proslo.
Da li na dan transfera treba doci i MM? Da li sada pitaju koliko embrija vracaju?
Koji je postupak za transfer? Da li treba doci nataste? Jucer sam cula cure koje su imale transfer da su morale biti punog mjehura?
Dobila upute za transfer u nedjelju: doci u 8 h i ne treba nataste, ali po mogucnosti punog mjehura
Ja sam bila kod Vrčića na transferu i kažu da on zahtjeva da bude pun mjehur, koristi uzv prilikom transfera.... Ugl nisam imala pun mjehur, niti mi je šta rekao. Cure koje su bile samnom, znale su to unaprijed i bile su pripremljene. Na prethodnim transferima su mi rekli da ne mora biti pun mjehur. Jel znaš tko je dežuran u nedjelju?
Ne zaboravi povesti i muža jer ako bude eskimića, morate oboje potpisati pristanak za kriopohranu. Sretno, ostalo sve znaš
Neznam koje dezuran ovaj vikend, prosli vikend je bio VRcic na uzv...to sam i pretpostavljala da ce trebat mm da nesto potpise...hvala
Jucer bila na transferu i jutros sam isla po otpustno pismo, kad ono- nema ga :( mozda u srijedu
Tako da nisam dobila ni upute ni kad trebam vadit betu, a srecom bolovanje mi ne treba jer sam izostala 1 dan...a utrogestan imam do cetvrtka i to sma jedva izmolila u ljekarni jer na dan punkcije sam to dobila samo na papiricu od sestre : zvala dr opce prakse koja me proslijedila da zovem soc gin, a tamo mi kazu da donesem dokumentaciju a kako mi se taj dan bas nije vozikalo odem ja u ljekarnu i tamo me pita dokumentaciju pa joj ja istresem sve sto imam....a u biti nemam nigdje neki pisani dokaz da sam u postupku i da sam bila na punkciji - sve je u petrovoj i da je negdje napisano da mi treba utrogestan....nekako sam uspijela je uvjeriti da mi da kutiju odn. proda....e sad mi se stvarno ne moljaka vise
Ja sam cekala tjedan dana. Mi koje smo za vikend ne dobijemo otusno pismo. I ja sam jedva uzela utrice i folacin. Trazila sam Sandru da mi da potvrdu da sam bila u petrovoj i dobila sam.
Lijekove sam dobila na kauciju pa kad su stigle up vratile su mibtih 30-ak kn. Ima li smrzlica na kraju?
Nazalost nista od smrzlicz...od 6 oplodjenih na kraju 2 blastice koje su vracene i ostalo se prestalo razvijat
Ma bas mi je bez veze sto se ne dobije nikakva uputa...osim sto mi je bilogica rekla da 5 dana ne naprezem misice trbusne i ne podizem nista tesko...a za utrogestan barem na neki sluzbeni papir da mogu bez moljakanja i objasnjavanja u ljekarni kupiti bez da se crvenim
Čitam pa me čudi da u ljekarni traže dokumentaciju za kupnju utrića..nisam nikad imala tih problema.Kupila bi normalno dok bi mi sfalelo,bez puno pitanja...kasnije bi samo tražila povrat novci,dok bi ginićka poslala rec.
Vjerojatno ovisi u kojoj ljekarni...probati cu u neku privatnu :)
racun vrijedi 7 dana. Kazes da bi na kauciji ili kako se vec kaze