Preko neta je i poslodavac ne da vidi kad radim nego vidi kad mis stoji... Nema mile lale...Prijavljujem pisanje doslovno.
Printable View
Preko neta je i poslodavac ne da vidi kad radim nego vidi kad mis stoji... Nema mile lale...Prijavljujem pisanje doslovno.
Muž radi?
Da i sad gledamo treba li ugovor na odredeno ili neodredeno... Neodredeno je li tako? I nema uvjeta staza za muza?
I jelena hvala puno.
Ak može neodređeno o super. Ak ne bilo kakvo je samo da je puno radno vrijeme to je jako bitno
Ak ide na puno onda do godine dana 2660, ak ide polovicno i onda pol plaće +1660 bez obzira koliko je dete staro
Dakle ne treba bit neodredeno? Tako sam i ja shvatila al mm sefa knjigovotkinja kaze da treba bit neodredeno... Sef mu spreman dat novi ugovor na neodredeno al sto bi bili komplicirali i trazili uslugu ako ne treba...
Nisam sigurna ali ako je šef voljan dati nek to iskoristi
Pitanjce za znalce. Imam ugovor na neodređeno. Nakon bebinog 1. rođendana možda bih koristila ovo pravo pola radnog vremena. Situacija u firmi je recimo neobična. Jesam li zakonom zaštićena od otkaza? Tipa ako krenu otkazi ja ću im prva biti na tapeti, smiju li me otpustiti?
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Ako koristis rad na pola radnog vremena ti si zasticena. Sluzbeno ne mozes biti na listi za otkaz dok koristis pravo, jedino ako firma ide u stecaj.
Misliš li sirius da je to i u jelkinom slučaju tako, ako koristi polovicno radno vrijeme, kao u stilu dok je na porodiljskom da ne može dobit otkaz?
Pa da. Jer u teoriji koristis porodiljni.