ja cu poslati malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~ vucici!
Printable View
ja cu poslati malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~ vucici!
Di nam je kikići nestala...:fige: da je vrkuta upalila pa nam bu došla ko marty_na s lijepim vijestima.
Yummy_mummy, sretno u ljubičicama!
Drage žene, sretan vam naš dan!
Puno puno čestitki novim trudnicama ♡
Želim vam puno sreće & zdravlja
A meni malo vibrica??? :)
crna-ovčica možete piti vrkutu, prije bute se riješili baja
Kriszg čestitam :-D:-D:zaljubljen:
ivchica,evoo stižu ~~~~~~~~~~~~~!
Šiškice,kak si nam,kak ide?
Za sve ljubicice posipam vas...kako se ono zove???Ono kad glumis vilu:lol:
Ma ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Čarobna vilinsko trudnička prašina!! :-)
Pikam se, gegam se, boli me glava,sva sam nateknuta al izgleda da sve ide po planu .. :yes:
u ponedjeljak opet fm i vjerojatno ću znat kad je punkcija.
Dobro je Šiškice,samo nek ide po planu,još malko i budete se čuvali :-)
~~~~~~~~~~~~~~~
Wooooow curke !!!!! Pa cestitam kalemice i kriszg
Samo hrabro dalje
Ja od danas cuvam jednu blasticu pa molim ne stedite na trudnicko vilinskoj prasini za sve nas :kiss:
Skorom zaboravih, sretan vam dan zena i prilazem pritom vic koji sam danas cula:
SIN: tata, sto to znaci biti pravi muskarac?
TATA: pravi muskarac te stiti i voli bezuvijetno!
SIN: kad odrastem, zelim biti pravi muskarac, bas kao i mama :)
Jutrooo!
Ajmo svi na noge lagane, kava je skuhana !
Jutrooooo :heart:
Žužy e bas toooo:lol:
posipam vas s punoooooo trudnicke vilinske carobne prasine :mrgreen:
Samo hrabro naprijed~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hej curke ...a di je :coffee: danas ;-)
Bubekica samo sam ja dobila antibiotik...nije mi jasno zašto samo ja, zašto ne i on?
KrisZg.. simptoma nisam imala nikakvih (ne znaš jel to bolje ili gore) al dobro što je tu je bitno da se riješimo beštije
Stork zbilja je vrkuta dobra za riješit se bakterija? Nisam to znala, kolko da je pijem dnevno? Inače pijemo zdravac jedan i drugi
Ovcice, obavezno nek tm napravi briseve uretre i mikrobiolosku kulturu ejakulata (uputnicu mu daje opca praksa, na osnovu tvog nalaza), ako je i on zarazen igrat cete se ping-pong s bakterijom.
ok hvala ti puno na info.Zaletit ću se ja do doktorice pa sa njom popričat i pitat uputnice.
Ovo je napisala moja Ema: :-):-D
ozuš uztbl6ghf u796g5jz bzčrz lllhhh uuuučpuizrrrr768 jukj kj98ikitk 8877777777mmnčhh spo8l š,čć,člß lljJčjjčlkčlkkćklćzkKKK ćž
čupđ
loŁpć
7'o9
klißloččččččččččččččččiš,km,-.u9uhbnlnjgkl uz8rtobtrut6zuz680uh oh85z6897uhighjhit uih usgh juilhoiujiuiozuiiiouoiuoizuiiiiiiiiiiiiiiiiiuošp
pp
špšđp
popo
0 ,'
0'ppšđ
p
+šp'
š'+'+8'đščkšpi
đpši+š×˙¸¸×<¨¸+p
lista za 09.03.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
kikići 0719 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 44 dc
kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc +
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
crna_ovcica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
sreca_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
Helou :mama: Imam friško kuhanu popodnevnu kavicu i još tople fritulice,navalite curke!
Srećo,pusa Emi :-)
Kalemice i KrisZg iskrene cestitke!
a_je_to, hvala :-)Kako si ti?
žužy kada sam vidla plusic pored svog nicka scimala sam se:lol:
Simptomi se pojacavaju, kako sam igrom prilike saznala ranije, da nisam ne bih mogla bas ignorirati taj osjecaj smirenosti, pospanosti, povremene mucnine ali opet kao da ih ima manje od pms-a. (.)(.) nish za sada.
Kris, meni pocele reagirati tek desetak dana nakon + :)
Hej curke!
KrisZg čestitaaaaam, neka bude sve školski, uzivaaaaaj! :-D
Ljubi:fige: za tebe do neba!
Bubi hvala na vibrama..ja mislim da će mene iznenaditi plus kad se manim stresa i izbacim iz podsvjesti da zelim bebu, a kad će to biti ne znam..:alexis:
Jeste znale da Neofen OMETA OVULACIJU?!?!?!!!:evil::evil::evil::evil::evil: Eh, ja nemam druge jer me zub booooli, a moram učiti, danas sam plakala i jela, koji bolovi! Lekadol ne pomaže, Voltarene ne daju......
Kris, čestitam!
Evo čestitka i od Eme:
tutrzrtrtzj4e573xe4545heersdfretrez56ure5632fdsgfd srqehrsdrredfed
Kris, ok sam. Polako se mirim sa situacijom i pripremam psihicki za mpo. Virkam tamo po svim temama, ali svejedno svaki dan najprije provirim ovdje i danas si me bas razveselila ovim svojim plusicem :-)
Srećo,da,ometa.Odnosno,odgađa ovulaciju za to vrijeme dok ga piješ..kad izađe iz organizma sve se nastavi di je stalo.Voltaren,ibuprofen...
Žao mi je da te boli zub,koma...ako imaš,stavi malo rakije na tu stranu,lakše je kad utrne.
a_je_to,šaljem pusu veliku!
Hvala Vucice, Sreco i Ema :)
Asper,jel? Meni 4 T i nemam pojma kako je kaj bilo u prvim danima s (.)(.).U zadnjoj znam da su buknule ali ne znam kada...
A_je_to drago mi je da si bolje, sve prode i svasta mi carice mozemo i znamo podnjeti:love2:
Moram priznati, potajno se smjeskam sve vise, zabavlja me cinjenica da smo uspjeli unatoc losem S-gramu :lol:
A evo veceras prva onako ozbiljna mucnina, kuham i samo odjednom me svladala, zavrsila na prozoru :drama:
Sreco :fige: da prode brzo!
KrisZg kakav je bio drugi nalaz sgrama? i daj me podsjeti na brojke iz prvog...
Drugi jos nismo dobili a O je bila tocno dan kada smo dobili nalaz
Ovo je s proslog odbrojavanja:
Pise ukupan broj spermija(10⁶/ejakulatu)ref ≥39) 13,30
Koncentracija (10⁶/ml) ref≥15) 9.50
Pa je inesz dala misljenje da ne cekam dugo na odgovor:
evo dok ne dođe bubekica...
normalan volumen ejakulata računa se da je od 1, 5 do 5 ml
apstinencija od 3 dana sasvim je dovoljna
broj spremija po ml i ukupan broj spermija je u uzorku je malen-zato dg. oligozoospermia
(mislim da bi bilo dobro u skoro vrijeme ponovite nalaz spermiograma, čisto da vidite na čemu ste jer sa ovoliko malim brojem spremija teško da će trudnoća, osobito ako ti Krisi nisi više jako mlada)
Sve u svemu mislim da smo se zbedirali i ne inzistirali da ponovimo, ne bi bilo T danas :)
to ste vi iz inata napravili kad ste vidjeli nalaz :-)
Jutro!
Žužy, da imam rakije, ne bih je stavila na ranu, već bih je popila... :lol: Sinoć sam imala "operaciju": zagrijala sam iglu i na nekoliko mjesta si probušila desni gdje se skupljao gnoj... Nije gotovo ništa izašlo, samo sam još više probudila vraga pa je više boljelo, ni Neofen nije više djelovao kao prije. Popih zadnji prije spavanja i sve je iscurilo... Nema više boli i pristiska ni tableta. Ipak je danas zovem, da ne bi opet do nečega došlo.....
Odoh spremati obranu završnog rada na poslijediplomskom specijalističkom studiju... (koji naziv)
Jutro!
Srećo ti si stvarno hrabra, svaka ti čast. Sretno sa učenjem.
Imamo dosta ljubičica, možda koja odluči pišnut danas.
Kris kako si , kak se osjećaš?
Ma ko zmaj :)
Tu i tamo lagan nalet mucnine, ali inace dobar filing.Najvise me muci to kaj bih stalno imala aktivnosti s mm :gaah:Sinoc legnem u spavacici a probudim se gola, tko zna kaj sam izvodila po noci :lol:
I nervira me kaj moi doc radi popodne a isla bih betu vaditi...
Kris :lol:
Da, svasta nesto...dao Bog da mi nevadenje bete danas i zelja za keksom budu najveci problemi :)
Sto i svima vama zelim :love:
kris zg...pa čestitam ti !!! jee