te su isto simpa.
za privatno ih nikad ne bi kupila , ali za posao mi se čine udobne, kvalitetne i onako malo ozbiljnije
Printable View
te su isto simpa.
za privatno ih nikad ne bi kupila , ali za posao mi se čine udobne, kvalitetne i onako malo ozbiljnije
O pa da, za privatno ne bih ni pogledala u njihovom smjeru :lool:
Meni je bitno da je obuća komotna i malo dublja, jer nosim ortopedske uloške. Plus imam predispozicije za uraštanje nokta na nožnom palcu (vadila jednom na oba palca, zahvaljući modi špic cipela), plus predispozicije za proširene vene i bolesti koljena (mama je ostavila puno divota u genetskom kodu) pa mi je iznimno bitno da tih 8 sati na poslu provedem u obući koja ne stišće, ne zaustavlja krvotok, u koju stanu ulošci i koja ne potiče na gore navedene bolesti.
A jesam hipohondar :roll:
Ja obozavam Jungline cipele za svaki dan, neto ovako:
http://www.romulobenedi.com/photo/8.jpg
samo sa manje boja i pinkicu finije, jako su udobne, imam neutralne smedje i jede lijepe roze, njih nosim i na haljine i suknje.
Ljetos sam si uspila priustit ove savrsene, artice i one su mi na prvom mjestu ko cipele na tak, imam i par lijepih iz deichmana, oni mi znaju bas imat super cipele a dosta budu povoljne.
Nisam uspila nac sliku artica, linkam kad ju nadjem.
Ja imam dosta robe iz benetona i s olivera :summer:
Isto mi je blizu :mrgreen:
Cesto nosim suknje, beneton mi je tu odlican, od onih keper ala sportska elegancija :D si stofenih koje nosim sad. Na suknje u 95% slucajeva nosim majice iz HM-a i to one za 49 kuna, pamucne, jednobojne. Stavim nausnice i lijepe :mrgreen: cipele ili cizme i to mi je super.
Nosim i haljine, zimi i one deblje, sad i pamucne pa stav neki remen i super izgleda :D
I skromna sam :lool:
Za ove neke marke i ducane koje spominjete nisam nikad ni cula i ne volim robu kupovati preko interneta. Volim vidjeti uzivo i popipati i probati.
Zato nam nista iz Zare :D
Cipele- nedavno sam kupila predivne u eccu, kako su udobne i super pasu na traperice i suknje.
Deaedi, zudim zaviriti u tvoj ormar, a zakljucala si album :mrgreen:
I ja.
Hlače najčešće Image Haddad, Benetton, Sisley (sniženje). Košulje - Benetton, H&M. Suknje - Benetton, H&M. Haljine - Mexx, Esprit (sniženje).
S napomenom da su sve "finije" stvari iz H&M stare pet-šest godina.
S hlačama (najčešće širih nogavica) nosim "patike".
S haljinama i suknjama - čizme.
U toplije doba prebacim se na balerinke.
ovo sam maloprje otkrila, predivno https://www.facebook.com/media/set/?...8925369&type=3
jel neko nosio Gitice, ima ih često po sajmovima " kaj su jeli naši stari" kak bi moji klinci rekli, tj. na etno i zdravo
Nije, Benetton ima talijanske brojeve koji su za 4 veći od nas. Talijanski 40 je naš 36.
Ja volim Sisley, ali čekam sniženja.
Inače najviše kupujem u h&m, zaletim se nekad i u c&a, new yorker i zaru. Inače zara mi je veći šrot od h&m-a, samo duplo skuplji. Već nekoliko stvari iz Zare mi se poparalo ili je sama tkanina misteriozno popucala nakon prvog nošenja, ali ja kreten nikako da naučim pa sam prošli mjesec opet kupila suknju u zari :roll:
Inače, da se prokopat korektnih a povoljnih stvari u h&m, ako si plićeg džepa, a voliš puno kupovati poput mene :škartoc:
za basic stvari ti je ok c&a, imam bezbroj dolčevita od tamo (obožavam dolčevite), pamuk ili viskoza, ok kvaliteta.
Ja inače volim i te košulje/bluze koje se ne peglaju koje je netko već spomenuo, imam par iz h&m i new yorkera koje su mi peri deri već godinama.
I za mene je c&a zakon, još od davnih vremena dok sam morala ići u Njemačku u shopping (tj. koristila svaki službeni put za usputne kupovine). Oni imaju velike brojeve (44-46), a to je meni bitno. Sad mi je lako jer imaju svoje trgovine u Zagrebu, ne moram ići preko granice po krpe: http://www.c-and-a.com/uk/en/corpora...xl-collection/
Offt. i za svog starijeg sina tamo nađem krpe - 14 godina, visok 180 cm, jedino sam tamo našla uske dugačke modele - hlače, jakne, košulje.
Hand made cipele mi nisu lijepe :(
Moram negdje naći Artice, stoput ste mi ih preporučile.
C&A isto nije baš za mene, preveliki su krojevi, u br 34 jedva stanem, a br 36 mi je velik.
Baš sam H&M ili Benetton tip :mrgreen:
Evo pronasla sam ih, moje su samo smedje:
http://www.zalando.co.uk/art-harlem-...1a00i-q11.html
izuzetno udobne, nečujne kad hodam, mekane, kupila ih u sobedoo
možda se nekaj nađe na vikendu za 5 http://www.mercator.hr/hr/akcije/vikend-za-5
meni se sviđa Skunfunk , no nisu baš jeftini i kod nas je mali izbor.
No zato pasem oči na internetu.
http://www.skunkfunk.com/lookbook/FW13/index.php
Super mi je što imaju i haljine koje dođu negdje do koljena, a ne sve mini.
jooj, larmama, di to ima kod nas za kupiti? jako lajkam :mrgreen:
U Je*s-u http://www.jegerstar.com/zene/odjeca/haljine/
btw. Mercatora i ovog vikend popusta - ta Modiana po Mercator centrima je odličan dućan, a najbolje od svega je što tamo često naletimo na neke popuste, posebno za muške
(npr. to je jedino mjesto gdje si je MM kupovao Lacosta majice na značajnom popustu)
U onom Mercatoru u Španskom oni imaju nešto kao outlet, i tamo bude stvarno odličnih (većinom muških) stvari po super cijenama.
U Je*s dućanima. Ali nemaju veliki izbor.
Ja sam prvi put prije par godina kupila njihovu zelenu torbu ( kombinacija svijetlo i tamno zelene). Išla mi je na sve. Svi su me pitali gdje sam ju kupila.
zhabs, baš su lijepe cipele.
ovo su moje, baš sam sretna s njima :mrgreen:
http://us.shop.ecco.com/ECCO-Sculptu...=60&cgid=women
Ove kosulje sto spominjete, koje se ne guzvaju i sl. Taj materijal je uglavnom neki najlon ili poliester. Ne smeta vam to? Ja inace nisam tip od znojenja, a imam osjecaj da bih u poliesteru umrla :lool:
Nemam pojma, ne smeta mi.
http://us.shop.ecco.com/ECCO-Osan-Sn...23_color=01161
Ovakve patike-cipele (zimi bez rupica, jel'te :-) ) ja nosim na štofane hlače širih nogavica. Suuuper udobno i praktično. A po mojim kriterijima i dovoljno fino. :angel:
Pa i meni su se baš svidjele te tenisice, sve si mislim da bih si mogla tako nešto kupiti (sa rupicama, za ovo doba godine)
Vidjela sam slične cipele u MASS-u (i to zelene!) - ali nije bilo mog broja.
anci, ove s višom petom ti nisu došle u obzir?
Jesam li ja jedina koja voli klasična odijela?
Volim sakoe i to mi je must have poslovni odjevni predmet. Najčešće nosim odijela s hlačama i visoke pete na to, ne volim pete niže od 10 cm. Alternativa su skroz niske cipele, balerinke ili čizme, petice od par centimetara su mi bapske, duboko se ispričavam svima koje ih nose.8-)
Volim i košulje ali zbog problematike peglanja uglavnom nosim majice i tanke dolčevite ispod sakoa. U HM-u ima izvrsnih tankih dolčevita za 69,90 kn, ja ih imam tri, sivu, crnu i plavu i doslovno su peri deri.
Odijela ipak volim kupiti kvalitetnija što uglavnom znači i skuplja, puno skuplja :evil: ali isplati se jer ih nosim godinama. Najdraža su mi tri odijela iz Heruca, Estare Culto, ne znam ima li toga još uopće jer su svi u stečaju i jedno Apriori koje imam već šest, sedam godina a još uvijek me svi pitaju za njega gdje je kupljeno (nema više te trgovine). Imam i par odličnih odijela iz Zare no sva su stara više od pet godina, nema više u Zari tako dobrih odijela nažalost.
Haljine su mi također neizostavne, zimi nosim vunene i to najčešće na čizme, ugodno a lijepo izgleda.
Već spominjana kombinacija haljine bez rukava sa košuljom/ majicom ispod, remenom i čizmama ili štiklama često mi je na repertoaru.
Trenutno sam u fazi niskih cipela, ne da mi se nositi štikle i baš sam u potrazi za novim balerinkama. Godinama se nisam skidala iz vrtoglavih štikli i samo sam njih nosila na posao.
:heart: Estare Culto, ali ne za posao... Kad mi se djeca budu ženila, otići ću po odjeću tamo (ili na neko slično mjesto).
Isto vrijedi i za štikle. Zadnje takve cipele nosila sam na vjenčanju.
Imam cipela s petom, ali ovakvih kakve su tu već spominjane (gumerice, puna peta) ali tanka štikla i mojih 85 kg - no way man! Završila bih u Traumatološkoj prije nego bih izašla iz kuće, he he he....ali da dobro izgledaju - to je istina!
:-( jao kakva šteta - MM si je na primjer prošlo proljeće tamo kupio odličnu jaknu neke fensi marke na nenormalnom sniženju.
I ja volim Skunk <3 - ali za sada imam samo jednu haljinu. Uvijek mi je nekako skup. Torbu sam kupovala par puta i stalno odustajala
ove haljine sa linka su mi lijepe i na modelima izgledaju skroz pristojno, ali za moj ukus su 10 cm prekratke za na posao,
a nisu mi tip za tajice ispod, eventualno grilonke.
Ja takvih imam za izlaske, ali za na posao mi treba biti par cm iznad koljena, sve ostalo mi je prekratko.
A u Modiani si ja ubodem neku haljinicu od makoa kad je sniženje. Imaju onaj brand Sinequanone
http://www.sinequanone.com/fr/nouvel...ion.html#!p/1/
ja naravno uzmem ove koje su najvise casual.
Ostala roba u Modiani mi je previše "tetasta" (osjećam se premlada za njih).
Ponuda udobne, dobro sašivene, kvalitetne odjeće, prirodnih vlakana, po prihvatljivim cijenama (akcije, sniženja, outleti) rapidno opada već godinama.
Vodim neku internu statistiku - Modianin outlet-zatvoren, Lantein outlet u Ul. grada Gospića - zatvoren, Estare Culto outlet - zatvoren, kao i zatvorena prodavaonica u Areni Zagreb, Herucov outlet i trgovina - zatvoreni već odavno, kao uostalom i tvornica... Murin outlet - prepun demode odjeće od prije 3-4 sezone... od ostalih robnih marki kvalitetne odjeće, sa sezonskim sniženjima za žene tzv. "srednjih godina" 8-) Penny Black - otišao iz RH, Boss otišao već odavno.
P.S. Sad još čekam da Bandolera, Massimo Dutti i St. Oliver procijene da im je poslovanje u RH neisplativo i mogu jedino lajati na Mjesec.
Ili se, sukladno krizi srednjih godina, mogu početi odijevati u trikoiće i do.....njake iz New Yorkera, ali to bi već bilo za - pospremanje u ustanovu.
.... ja maštam da će jednog dana Banana Republic doći i do nas ...
Meni je Ann Taylor draza. A da bi BR stigao mora prvo se vratiti GAP, koji su inace svi vec neko vrijeme imaju istog vlasnika kao i ZARA.
Ma taj Murin outlet ima odjecu staru i po 8-10g