...mislim da si malko zabrijala :mrgreen:
Printable View
...mislim da si malko zabrijala :mrgreen:
Koji me đavo potenta da pogledam na onu gore linkanu stranicu:cupakosu:
stvarno više ne mogu vjerovati što sve tipkovnica i ovaj net podnose. a već sam mislila da od onog bitno, dnevo hr ili kako se već zove nema goreg. a još mi je tragičnije da uopće netko to ozbiljno uzima u obzir.
Usput,mislim da je članak većinom SF kao i teleportacija u zvjezdanim stazama,al netreba popljuvati onoga tko traži mišljenje o njemu,a i općenito na ovu dotičnu temu. Mene prvu zanima razmišljanje drugih,mada svoje već odavno imam. Zabrijala ili ne,jako sam znatiželjna. :mrgreen:
i ja sam sva u čudu... jer uopće ne kužim je li to carmina ozbiljno raspravlja na ovu temu?! ili je to neki sarkazam koji ne kužim... :zbunj: pitam ozbiljno.
pitaš njih dal ja ozbiljno raspravljam,ili pitaš mene :?:
Ako pitaš mene odgovorit ću ti da je većinom ovo drugo...sarkazam.
Meni se ide na wc kad mi netko gura nešto pod obavezno,moderno,napredak tehnologije i čovječanstva :bljuv: da sam morala spomenuti nesretne gladne u Africi koji su najbolji pokazatelj naše naprednosti te ako nešto takvo ne prihvaćaš obavezno si idiot. To je ozbiljni dio,a zezancija je u nastavku...........I vidiš i meni je članak u nekim djelovima(dobrim djelom) nategnut,al isto se ne bih rado čipirala....a kako vidim većina bi pa će na Enc blagajnama za čipirane zavladat gužva dok će Carmina bacit keš na praznoj blagajni i odjahat u sumrak :mrgreen:
:lol:
:lool:
Nooooooouuuu :cry: pa kako će blagajnice na more kad ne rade??!!
Eto, ovaj pouzdani portal kaze da i Papa ima stav o ovoj temi
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/...jecanstvo.html
sirius, neda roda više linkat **vno.hr :lool:
:):-D
Ma neće,sve neke teorije zavjere..ni P od pape :mrgreen: a i ni me briga,kao da bi mi promjenilo mišljenje :magaretvrdoglavo: