-
s prvim smo stalno bili vani jer nam je stan bio premali a on preživahan...
s drugim smo stalno vani jer smo se tako navikli s prvim...
nekako mi je steta sjedit doma... a po svim vremenskim uvjetima smo vani jer i psa moramo setat tako da su moji navikli na svasta... manji je bio vani sa 5 dana, krajem studenog po jakom vjetru i hladnoci... spavao kao top u kolicima...
potkosulje imamo za zimske uvjete, skidamo ih cim temperatura predje 10 stupnjeva... u propuh ne vjerujem...
a propo spavanja - ja se vecinom niti ne sjecam nocnih podoja, cesto se probudim ujutro i zapitam kako se ovo dijete stvorilo tu... a cice si ocito ja sama po noci pokrijem jer se uglavnom ne budim golocicata... opcenito su mi te noci misterij - pitaju me stalno ljudi dal mi dijete spava po noci a moj odgovor je otprilike: nisam sigurna :lol:
-
Rastezljive potkosulje od mikrofibre su najbolja dojilacka oprema :mrgreen:
ontopic setnji, mladji se rodio usred jeseni, sto znaci da je s prvim maglustinama, ledenim vjetrom i ranim snijegom (a bila je neka izrazito snijezno-ledena zima) krenuo svako jutro u setnju tj voditi stariju u vrtic. Predivno nesto, nakon tri koraka na zraku bi zaspao ko klada, ja bi ostavila stariju, obavila ducan, vratila se doma, skuhala rucak - a on je i dalje krmio. Jes da me sto baba napalo da sto ne ostavim bebu doma nego je mucim na hladnom zraku, da ce se prehladiti, bla bla bla... Ma nemaju pojma ;)
-
joj ne spominji mi babe...:gaah::cupakosu:
-
A te priče kako beba može ostati sama doma u kinderbetu su mi horor :-o Ako je to ikad bilo normalno ja ne znam...
-
Mene mama uvijek ostavljala da doma sama spavam dok je išla do dućana. 20ak min sve skupa. Preko dana sam spavala po pola sata pa joj bilo taman :lol:
-
Ha ha ha Vrci.. A zamisli sad tako nesto...
Mene je moja vozila u renault 4 na onoj zadnjoj klupi gore (iznad gepeka) dok sam bila beba...
Horor...
Sent from my iPhone using Tapatalk