Imate preporuku homeopata za Istru(i pozitivna iskustva s AD i sl)?
Printable View
Imate preporuku homeopata za Istru(i pozitivna iskustva s AD i sl)?
Da li netko zna je li dr. Regan upisuje jos pacijente ili radi cisto privatno?
Rado bi smo se prijavili kod nje.
Upisuje samo male bebe.Prevelika je gužva.Citiraj:
Miau prvotno napisa
Nisam sigurna da radi privatno isto je velika gužva.
da li je netko bio kod Anice Ledenko Manojlović ?
mislim da nije pedijatar, ali znam da liječi i malu djecu.
L. ima alergiju na kravlje milijeko, pa bih probala sa homeopatijom.
Da li netko sigurno zna da dr. Regan radi privatno?
Ak da, gdje?
Za redovnu ambulantu znam, baš kao i za gužve, pa bi privatno, ukoliko radi privatno.
Hvaaaaala!
mislim da imaš samo u Puli... a ne tamo gdje tebi trebaCitiraj:
bimba iaia prvotno napisa
Ima tko ikakva iskustva s nekim homeopatom u Rijeci, a da je za preporuku? Navodno ima neki dobar u Crikvenici - ima li netko kakvih iskustava?
Ja imam knjigu o homeopatiji od dr. Envera Beriše, piše o autoru da živi u Rijeci, pa proguglaj malo...
Da li netko moze preporuciti homeopata u zapadnom dijelu grada? Voljela bih da je ta osoba uz to i dr. medicine. Hvala
U Rijeci dr. DosenCitiraj:
magriž1234 prvotno napisa
dr. Vicevic
dr. Bukovac
a naslo bi se jos ponekog ... pogledaj o tome se vec pisalo po forumu
za Crikvenicu ne znam
Moja preporuka je za jednu odličnu homeopaticu u Petrinjskoj...
www.homeopatija-centar.com
Čini mi se da na kraju nije dan odgovor na pitanje ima li dobar homeopat za klince u zapadnom dijelu grada?
Prebacili bi se kod drugog pedijatra, zanima me da li zna netko koji je postupak kod prelaska drugome dr., samo preuzmem djecji karton kod starog pedijatra ili?
:heart:
u principu sam postupak je taki da prvo onog budućeg moraš pitati jel te hoće, onda ti taj novi da papire koje nosiš na Hzzo u 3 prijerka i potvrdiš, onda s takvim jednim papirom ideš kod starog i dobiš karton koji onda nosiš novom
Dosta sam progooglala i vidim da svi najvise hvale dr. VIDOVIC (DZ Kruge)-koja ide /ili je vec otisla u penziju i dr. REGAN (DZ Knezija)-koja ne prima novu djecu jer je puna, :-(
Zanima me da li netko jos zna kojeg pedijatra-homeopatu u Zagrebu ,da se prebacimo kod njega??????
Dr. Vidović još radi, ne znam do kad...
da li je netko upoznat sa dr. Davorkom Vitlov-Cirjak iz dz Zapresic?
Ima li netko njezin broj? na netuje krivi.
tnx :-)