Meni se taj plan bas i ne cini nesto dobar. I Zlarin i Prvic su mjesta na kojima mozes provesti cijeli dan, szovise, nekoliko dana. Steta provesti dan na brodu da bi se odjednom obisla oba otoka...
Printable View
Meni se taj plan bas i ne cini nesto dobar. I Zlarin i Prvic su mjesta na kojima mozes provesti cijeli dan, szovise, nekoliko dana. Steta provesti dan na brodu da bi se odjednom obisla oba otoka...
marta a jel neto vozi na otoke tam
Ne kuzim pitanje. Ima hrpa linija i za Prvic i za Zlarin. Iz Vodica i iz Sibenika plove.
Vrijeska prvotno napisa http://forum.roda.hr/images/buttons/viewpost-right.png
Ima li netko info o kakvoj agenciji i izletu na Prvić, Zlarin...?
Brzim pregledom po netu ne pronalazim konkretne info s cijenama...
Vjerujem da se može provesti i nekoliko dana u istraživanju, kupanju i sl., ali ljeti, po suncu nismo baš za to ...
Jednom ćemo u lipnju ili rujnu doći s biciklima pa uživati, ovako samo želimo na jednodnevni izlet.
Zlarin i Prvić su premaleni dabi bili zanimljivi turističkim agencijama za neki obilazak.
Vrijeska, ako želite jednodnevni izlet odite na kupanje na jedan od tih otoka. Obilaziti 2 u istom danu mi se čini previše, pogotovo po suncu.
Slažem se s Martom.
Također, ako želite obići oba, skoro 3 sata ćete se voziti brodom, a to nije baš udobno
Ja bih Prvić
i ja glasam za Prvić.
Odete brodićem iz Vodica do Šepurina tamo ste za tren oka.Iskupate se ,a poslije u šetnjicu do Prvić Luke,..nema smisla tako brzinski preletiti preko oba otoka, nećete vidjeti nijedan kako treba, a više ćete bit na brodu.
Samo potvrđujem... nema smisla oba u istom danu. I ja bi prije Prvic nego Zlarin, ali subjektivna sam. Tamo sam bila 3x po 2 tjedna, a na Zlarinu jednom na 2 sata, ali Prvic bi mi definitvno bio prvi izbor.
... samo, ne znam koliko “očekujete” i sto biste radili... netkome tko dođe s boravka iz npr. Vodica ili Crikvenice (kao primjer) to može biti turbo dosadno i zbilja može oba otoka “preletit” za čas... ako vam se laganini šeta i pije/jede u jednom od tri ugostiteljska objekta, idite na Prvic... ako vam se “samo prođe” možete i oba. Nema se tamo bas sto “raditi” nego prošetati, pojesti/popiti na doslovce par mjesta... i memorijalni centar obiđeš vrlo brzo. Tamo ideš da ne radiš ništa ;).
Ajme Bubi a sve te prekrasne stare kamene kuće, ja ih obožavam mogla bih satima hodati i gledati ih.
Nama je jedan lokalni pričao o njihovoj školi nekad (ona ogromna.sada oronula), kako je bila puna đaka, pa se može preći na drugu stranu Šepurina s pogledom na Srimu/Vodice.
Bila sam u jednodnevnom posjetu al od jutra do večeri.
Krasna mi je i ona crkva u Šepurinama.
Obišli smo i groblje :lool:
Zavirivali po dvorištima onom šernjicom prema Prvić Luci.
Ma sve mi je :heart: i draže mi puno Šepurine.
Pa i meni je, ja sam visjela tamo ne radeći ništa satima i danima.
Ali nisu svi ljudi isti. Često bih viđala ljude koji izađu s trajekta, dođu do crkve u centru Šepurina i faca “je l to to?”... popiju sok i natrag na trajekt. Zato kažem, ako Vrijeska (pogotovo djeca joj) nisu od gledanja 2 crkve i 15 kuća cijeli dan (a ni od cjelodnevnog kupanja tamo), za samo prohodati mogu sve u jednom danu (pod uvjetom da se trajekti poslože).
Nego vrijeska, ako vas zanima stvarno svaki kutak, svaki kamen ;)... mogu pitati vlasnika apartmana u Šepurinama u koji idem bi li vas proveo, vjerujem da bi to rado učinio.