Citiraj:
sorciere prvotno napisa
Citiraj:
kate prvotno napisa
a možemo se i poslikat, pa da imamo "prije i poslije" za milu ili tenu :P
ja mislim da bi to bolje pasalo u moju tajnu ili moju sudbinu :lol: :lol:
:lol:
Inače, meni je dragi strastveni biciklist i ja sam isto prije Leone jako voljela i trčati i biciklirati i svašta nešto...
E, pa smo mi nekidan kupili preeeeekrasan trkaći bicikl (Battaglin Stealth za znalce :) ) i sjela sam sama sa sobom i sasvim ozbiljno razmislila kako da zorganiziram vrijeme da ga redovno vozim...
Zaključila sam da nema druge nego se dizati u rano jutro i tako sam se tri dana dizalau pola šest, napravila par ciklusa pozdrava suncu da se razgibam i vozila bajk od šest do pola sedam, trifrtalj sedam, istuširala se i došla na posao pršteći od energije dok su me kolegice mrzovoljno miješajući kavu gledale ko smrtnog neprijatelja :lol:
I onda je idilu prekinula crvena armija, mamicu joj njenu, užasno su mi bolne menge nakon poroda i sad pauziram s biciklom dok ne prođe, ali za koji dan Klo ponovo jaše...možete me doć gledat ujutro na Jarun i navijat :lol: ili mi se pridružiti :D
Osim svakodnevnog bicikliranja, planiram se u klopanju bazirat na UN-ki ali sa što više Montignacovskih preporuka, vode oduvijek pijem jako puno (pogodite otkud mi nadimak Kloklo), posao mi je živahan ali ne baš stresan, spavam manje nego što bi želela ali trenutačno tome nema lijeka...
Mislim da će sve bit ok sam ako se malo dicipliniram, sa svim je tako kod mene...
nema što ne mogu napraviti ako čvrsto, zaista čvrsto i tvrdoglavo odlučim!
Ak sam mogla prestat pušit, bogami mogu prestat i nekontrolirano jest, a možete i vi!....ajmooooooooooooo :D