:lol: :lol: :lol:Citiraj:
Dia prvotno napisa
Printable View
:lol: :lol: :lol:Citiraj:
Dia prvotno napisa
Probat cu napisati koju prije nego sto me Enea pozove u krevet :)Citiraj:
pužić prvotno napisa
Rekla bi da su slicnog ponasanja nase westice.
Moja je prve mjesece trudnoce koje sam skoro prelezala stalno zeljela biti sa mnom. Poslije smo cesto setali i puno se mazili jer sam znala da necemo imati vremena za sebe nakon Eneinog dolaska. Nekako mi se cinilo da me skroz kuzi i jako sam uzivala u njoj.
Onda smo otisli u Rijeku i jadna je bila nesretna.
Eneu je prihvatila kao jos jednog clana obitelji i mi smo za sad fascinirani s tom pojavom.
Nasa westulja inace nije od pasa koji se uvaljuju na mazenje pa se tako ni ne veseli svima. Eneu cini se tretira kao jednog od nas. Prvih barem 4-5 mjeseci nismo je pustali na krevet jer svi zajedno spavamo a sad se ona ugnjezdila na nasim nogama. Kako mi je san lagan tako je skuzim ponekad kad nam se pentra po glavama pa je lijepo pomaknem na njen jastuk na podu ili samo na svoje noge. S mojih nogu se premjesti na Eneine tj malo nize pa budemo kao sa nekog postera :heart:
Veceras je prisla Enei i jako ju je njuskala oko guze i nogice. Taman ja zakljucim da je nesto krivo s pelenom a ona joj izlice nogicu s koje je pala carapica. Pogledam Eneu a ona gusta ko mama na masazi :roll:
Eto cini se da su si OK
Mi ih naravno ne ostavljamo zajedno bez nadzora, pogotovo od kad je Enea pokusava dohvatiti.
Mislim da joj nikad necemo dopustiti da je gnjavi.
Ona je ipak nas pas a Enea ce dobiti jednog dana svoje stene pa neka se navikavaju na medjusobni tretman.
Sad odoh spavati dok se westulja nije vratila iz setnje.
Pisem ja jos ako ce pomoci.
Samo se vas dvije mazite to ce ti poslije jako faliti, bar neko vrijeme.
Mi smo ljubitelji snaucera. Moji roditelji su imali srednjeg(zenku) i bila je ogromna maza , no prije nekoliko dana nam je uginula :cry: .
Mi jos nismo imali psa, a posto moj muz jedva ceka da imamo psa, odlucili smo da cemo kupit snaucera, ali patuljastog :D
:mrgreen:Citiraj:
TeddyBearz prvotno napisa
Mi imamo dvije ribice u staklenoj kugli kojima dva puta tjedno moram promjeniti vodu i svaki dan ih nahraniti. Klinci su oduševljeni, a moram priznati i MM i ja, a stvarno oko njih nema nekog specijalnog posla, a lijepo osvježe prostoriju svojim ludorijama koje izvode, pogotovo kad dobe frišku vodu.
Imamo psa mješanca (valjda šnaucera, tako mi izgleda) ali on je vani u dvorištu i stvarno mi ga je žao jer za njega nemamo vremena, pa se o njemu brine deda (hrana,voda) :( i nažalost ništa drugo, ali "morali" smo ga udomiti jer je bio predviđen za eutanaziju i nisam mogla to podnjeti, mada sam bila svjesna da nećemo imati dovoljno onog kvalitetnog vremena za njega.
Kod druge bake i djeda imaju svaki svoga zeca D.bijeloga, a M.crnoga i to je uvijek veselje kad idemo k njima. Mislim da je dobro da djeca odrastaju uz životinje, samo treba naći neku sredinu i odlućiti obzirom na naše svakodnevne obaveze, koliko im vremena možemo posvetiti i dali ih može zbrinuti netko u vrijeme godišnjih odmora ili dužih izbivanja od kuće.
Isto tako pri odluci držanja bilo kakve životinje u kućanstvu i u blizini male djece, treba se osiguarti maximum higijene i strućne veterinarske pomoći oko ciepljenja, čišćenja od glista i ostalih nametnika i socijaliziranja životinje za obavljanje nužde na, za njega predviđenom mjestu, što traje neko određeno vrijeme. Znaći razmislite dobro dali trenutno imate vremena oko čišćenja takve vrste nereda i oko obavezne brige za dijete.
Evo, moram još malo dodati..prije svega JOSIE tako su slatkiii - ma , prekrasni :heart:
Naja sada ima 6 mjeseci i moram priznati da uvijek- ama baš uvijek odreagira na Lunu / našu macu/ ..bilo da je vidi ili da ova prođe pored nas.. obraća joj se , smije ..a maca...kada Naja doji / ležeći na velikom krevetu / Luna dođe i leži sa nama..prije neku noć sam bila u sendviču - sa lijeve strane Naja a sa desne Luna...mislim da je to početak velikog prijeteljstva :love:
joj ovi moji su postali nesnosni
kradu su igracke, m. njega cupa, hoce mu pojesti rep, ovaj ga lize, nosi mu loptice, ma cudo...prekrasno
:heart:Citiraj:
Dia prvotno napisa