Dominikslatki np, nadam se da sam pomogla :-*
Ankica važi, sutra pišem 2 DC. Grlim... :love:
Printable View
Dominikslatki np, nadam se da sam pomogla :-*
Ankica važi, sutra pišem 2 DC. Grlim... :love:
Ništa draga, kod mene sve isto, kuća, poso, parkić, bicikli, role, i sl. Pomirila sam se sa situacijom, imam dvije curke, i zahvalna sam na tome beskrajno. Što više vrijeme prolazi sve češće mi se javlja pomisao u glavi da sam već i prestara za djete, pa računanje koliko ću ja imati kad ono bude imalo 10 i sl. Tako da neznam šta da kažem, još se javi nada, ali me ustvari plaše ova razmišljanja. Svaki dan navratim da vidim šta se događa ali nemam šta pisati.
Ma daj ne brini se oko godina, ako želiš djete nemoj gledati na godine...beba uvijek uveseljava obitelj ma kad god ona došla :) Još pogotovo ako su ti cure već porasle ... da svi imate jednu malu mazu :)
Cure moje da vam se javim.
Tek sam danas vidjela za LadyB, strasno mi je zao, zelim joj svu snagu svih nas da to prebrodi, tesko je stvarno, veliki je to i nepošten gubitak!
Nisam se javljala, nisam stigla mala je imala virozu strašnu, nije mogla niti pit niti jest sve je povracala, pet dana nas je mučilo sve zajedno.
U međuvremenu ja
pocela raditi za drugu firmu, jos se uhodavam. Nego eto nadam se da polako sjeda sve na svoje.
Pozdrav cure moje
Sent from my iPhone using Tapatalk
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA : 26.04.2015. :ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE: :zaljubljen::shykiss:
romeo85 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~50.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 38.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 38.dc ll
ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
ODBROJAVALICE: :preskaceuze:
petticoat~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
zenii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
*sunshine*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
biserko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
dominikslatki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
ankica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
Dobro jutro curke, kako smo danas? Kava je na stolu :coffee:
Petticoat drago mi je da si nam se javila. I brz oporavak tvojoj malenoj želim. Sretno na novom poslu. :love:
Pozdrav cure ! Prelezala sam cijelo popodne jucer,preobilno krvarenje za prvi dan po mom misljenju,nikad me tako bolilo nije,kao da kamenje stoji u donjem dijelu trbuha :(
Tako ti je znalo i meni biti, ali prođe.. popij si koju tabl. za bolove. Ako ti je danas bolje nemaš razloga za brigu.
Sent from my Samsung Galaxy S5 using Tapatalk
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA :27.04.2015. :gumi:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE: :-D:klap:
romeo85 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 51.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 39.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 39.dc ll
ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
ODBROJAVALICE: :fige::dancingfever:
petticoat~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
zenii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
*sunshine*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
biserko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
dominikslatki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
ankica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
Heloou curke :mama:
Ima li koga.. ili sam sama u ovom odbrojavanju :lol: sve ste se nekamo pogubile.. ima li što god novoga ?
Tu smoo :bye: Jel zna netko kakav je nalaz inzulina 6.30 µU/mL ref. 2.60-24.90? Na prvu mi se cini ok, al nisam sigurna :/
Xavii,ok je. Kaj si inače,jesi ko nova več sad?:-* Mene zna dosta boleti na dodir lijevo od pupka,neznam od čega..
Di ste curke,evo kofice popodnevne friške!
mislim da ti je nalaz uredan, kad ideš kod dr? Jel ima kakvih pomaka?
Thanks, odmah mi je lakse :) Ja super, mene nekad zna boliti oko 2 prsta ispod pupka, al inace sve ok. Iduci tjedan idem na kontrolu, pa cemo vidjeti hoce li biti pomaka..
Evo i ja sam tu :)
Odleti mi prva poruka..
Mislim da su raznorazna boluckanja normalna nakon bilo kakvih zahvata jer evo i mene zna boluckat stalno nešto
Cure oprostite sto ovako upadam, nova sam iako vas citam neko vrijeme. :-) Moze neka od vas pogledati moj graf? Naime trebala sam danas dobiti jer mi je prosli ciklus lutealna faza trajala 14 dana i uvijek dobijem ujutro, no danas nisam. Sinoc sam imala grceve u trbuhu i bila sam sigurna da ce danas doci M. Nisam ni razmisljala da nebi dosla jer se ne trudimo, no od kad ne pijem pilule ne koristimo zastitu. Po temp. ovulacija je bila 27.dan, a odnos smo imali 25. i 26 DC. Zbunjuje me današnji pad T, a M nema.. Ostalih simptoma nemam, osim sto ima nekakav iscjedak, koji prije M nikada nisam imala, i ovaj mj.nisam imala simptome PMSa sto je decko zakljucio ;-) Sad me zanima koliko je cesto da lutealna faza nije jednako duga i kad mogu raditi test s obzirom da nemam simptoma za T?
http://www.fertilityfriend.com/home/572ef4
Dobro jutro, cure, kako ste?
Ives, svaka cast, dobro ti ide ova lista :-)
Mene neka prehlada uhvatila, sto je najgore i mm-a, sad se on razvlaci po kuci pa ko zna dal ce uopste biti akcije :uteg:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA : 28.04.2015. :ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE: :-D :klap:
romeo85 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 52.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 40.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 40.dc ll
ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
ODBROJAVALICE: :štrika::coffee:
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
zenii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
biserko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
dominikslatki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
ankica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
Pozdrav komadi! Nešto mirno ovdje.
Lemon teški je reći ali test možeš već napraviti, pad temp. je kao pred m. al opet ne mora značit.
Dobro nam došla, :mama: iskreno ja ti nisam nešto najiskusnija u tom području mjerenja bazalne i vođenja grafa..ali bude ti se već javio netko tko se kuži u to..Citiraj:
Cure oprostite sto ovako upadam, nova sam iako vas citam neko vrijeme. :-) Moze neka od vas pogledati moj graf?
Hvala draga, trudim se biti dostojna zamjena našoj Žužy :bouncing: Tebi i mužeku želim brz oporavak :taps:Citiraj:
Ives, svaka cast, dobro ti ide ova lista :-)
Lemon*,pad temp. izgleda najavljuje mengu:-/ ali,napravi test i to nebitno kad dali u jutro ili popodne jer ti je očekivano vrijeme dolaska M čak i prošlo. Sretno i neka bude kako si želiš!
Ives,:-*
Hvala, Ives.
A, evo i Zuzi, znam da si se prebacila tamo ali neobicno je bez tebe kad se ne javis. Sretno ovaj mjesec, javi sta se desava, drzim ti fige
Hvala vam na odgovorima, evo M stiže. Nadam se da ću se pridruziti jednoga dana novim curama tu na odbrojavanju, a da ćete vi do onda već imati svoje pluseve :fige:
Fala biserko :love:
Ma kad nemrem ja bez vas.
totalno potpisujem od riječi do riječi. Drži nam se Žužy i sretno :fige::fige::fige::fige::fige:Citiraj:
Zuzi, znam da si se prebacila tamo ali neobicno je bez tebe kad se ne javis. Sretno ovaj mjesec, javi sta se desava, drzim ti fige
Ives, razmisljas li ti o testu? Ima li neke sanse?
Ma nema draga moja Biserko, jer su mi dva doktora rekla da nije bilo ovulacije niti da će je bit.. tako da nema nade. Idem danas po duphastone da izazovem m i da mogu na HSG... joj sve me prpa :scared: :drama: čula sam da to jako boli brrr :škartoc:
Uh, zao mi je. A zasto nema ovulacije? I moj dr kaze da kod mene nema, a ja se ipak nadam da ce je barem nekada biti. Za proslu trudnocu mi je trebalo skoro godinu dana.
A HSG, ne znam nista o tome... nadam se da ce biti sto lakse.
Ja imam PCOS anovul.c. tako da je to razlog mom problemu, bila sam na 21.dc na ultrazvuku i rekao mi je da od ovul. ništa endometrij mi je bio pretanak 5mm :( kakva je kod tebe situacija?
Kod mene hipotireoza, hasimoto, poremeceni ciklusi. Na uzv navodno vidi ovulaciju, progesteron prenizak. Dr predlaze klomifen, ali ja ne bih zbog stitne, jako je osjetljiva. Ni dr endokrinolog nije bas presretan zbog klomifena, s obzirom da mi stvarno jako burno reaguje na sve.
A da probaš sa čajevima ili nečim na biljnoj bazi izazvati ovul. ??? Zašto tvoj doktor inzistira na klomifenu ? pa ima još lijekova koji je izazivaju. Ja ću isto sa klomifenima nakon Hsg-a , i nadam se da je to onda to.
hsg vam curke uopće nije strašan! nemojte se bojati! samo, koliko je pouzdan...hm, to je drugi par rukava. ja dobila katastrofa nalaz - jedan neprohodan, drugi teško prohodan. rekli da prirodno neće ići, čak i inseminaciju morali preskočiti. a na kraju, eto ti, moji jajovodi ipak pustili plivače:)
isto bilo i kod frendice. hsg - jajovodi neprohodni. nakon lapororskopije utvrdili da prohodni skroz
A ne znam, vidjecemo. Malo sam se umorila od svih pretraga nakon tri spontana, savjeta doktora, njihovih drugacijih misljenja... probacu koji mjesec ovako, iako mi godine ne idu u prilog (uskoro 36).
Ali ja govorim iz cipela zene koja ima jedno dijete od sedam godina.
A za cajeve sam tek nedavno pocela da se informisem, mislim da bih uzela vrkutu, citam da moze pomoci.
Ives draga tvoj problem je vrlo lako rijesiv tako da se nemoj brinut :)
A hsg hm! Mozda da ideš privatno, vjerujem da bi bilo bolje iskustvo ali znam .. Pare bacat bez veze.. No ja sam nažalost takva, zadnje pare cu dat samo da se osjećam ugodno :/
Biserko, štitna je zeznuta da.. Sve na nju utječe, ali mozda od jednog mjeseca klo ne bi bilo neke štete na nju..
Žužy draga pratim te, ali mi je glupo tamo uletit kao padobranac, mislim na tebe i molim za najljepši ishod!
Ja sam jucer bila kod G, kaže sve ok, folikul 10mm endometrij 6,5mm, nadam se da je to ok endometrij za 10.dc
Hvala curke, ma što bi ja bez vas.. ma pretrpit ću, što se mora nije teško. Radit ću Hsg privatno kod svog doktora on je privatnik .. nisam pitala koliko se plača ali nije mi toliko ni važno , samo neka to obavi kako treba!
Biserko, probaj sa vrkutom i Maruljom (marulja je užasna za pit) ali izdrži se.
dominikslatki meni da je takav ja bi feštala :) ne brini se dobro napreduješ
Ives ako ideš privatno i to jos svom ginicu mislim da nemaš mjesta za brigu! Sve ce bit ok vidit ćeš, a zašto ga moraš radit?
Pa rekli su mi da je to obavezan iduci korak , jer muzev nalaz je odlican, zbog pcos-a postoji mogucnost da mi nisu prohodni pa bi voljeli prije nego mi prepisu klomifene vidjeti kakva je situacija..
Sent from my Samsung Galaxy S5 using Tapatalk
Biserko i ja sam hipo i hashimoto i imala sam osim klomifena i jače stimulacije i prošlo ok, takk da i nije to baš veliki problem. S obzirom da si imala 3 spontana mislim da ti je veći problem zadržati trudnoću nego ostati trudna, tako da bi se trebala baciti u pronalaženje uzorka spontanih.
bok cure.....
nova sam na forumu pa ću vas malo opteretiti sa svojim problemom (uvjetno rečeno)..dakle, situacija je slijedeća- 1.mjesec korištenja LH trakica,ostala sam trudna.sreća nažalost nije bila dugog vijeka jer sam u 3.mj izgubila bebicu kojoj smo se MM i ja neizmjerno veselili.Nakon kiretaže (11mjesec/2014),gin mi je rekao da je sve ok i uredno i da već nakon 3 mj možemo raditi na djetetu. tako je i bilo..e sad tu nastaje problem..prva dva ciklusa praćenja trakica,uredno su mi se pojavile 2 crte jednake boje,međutim ništa od T...e sad, ovaj zadnji ciklus dogodilo se slijedeće:1.dan mjerenja (12.dan ciklusa)-testna crta slabo vidljiva, 2.dan mjerenja (13.dan ciklusa)- Testna crta skoro jačine kao kontrolna-reko sutra je dobitni dan...3.dan mjerenja-testna se opet slabije dosta vidi...Sva testiranja radila sam u popodnevnim satima (oko 3 sata popodne)..moje pitanje je-je li riječ o anovulatornom ciklusu ili...? bilo kako bilo, MM i ja smo pokrili i taj dan kad je crta bila skoro ko kontrolna i dan iza-za svaki slučaj...inače ciklusi su mi u prosjeku 26-30 dana,nikad nisam imala nikakvih gin.problema-cisti i slično...al svejedno me malo brine ova situacija sa LH trakicom...unaprijed se ispričavam ako sam na krivoj temi-nova sam,nemojte zamjeriti