-
Pa to i ja kazem, sve skupa je - nesuvislo. Bas mi je strasno zao da je beba hospitalizirana iz ovako banalnog razloga ili da razlog nije jasno i glasno objasnjen Deedee, ako slucajno postoji.
Zato se nadam da ce sto prije kuci. Refluks, ako stvarno postoji, nije kraj svijeta niti zahtijeva nekakve drasticne mjere.
Drz'te se, Deedee!
-
Samo da javim da smo dobro, hvala svima! Pijemo sirup i normalno dojimo :-).
Bile smo u bolnici Kantrida u Rijeci - netko je pitao koja bolnica... Tko god da ide tamo - sestre su zbilja uzasne! Bebi je na uzv sestra stavila svoj prst u usta kad sam rekla da nemam dudicu, cak me i cistacica napala da je golotinja zabranjena u bolnici dok sam dojila - a zbilja dojimo diskretno jer sam sramezljiva... I jos brdo toga je bilo, ali dobro... Nije vise vazno... Ako netko bude imao slicnih problema preporucila bi doktoricu Kristinu Barabu Dekanic. Predivna zena, puna strpljenja bez obzira sto joj je red u cekaoni do neba.
Uglavnom, vise nego dobro smo i bez problema mozemo nastaviti dojiti!
-
Drago mi je cuti da ste dobro!
A ovo ostalo... grozno. :(
-
Kaj se to jos uvijek dogada? Zbog golotinje su napali i mene prije 7godina na Salati.
-
mene nikad nisu napadaji za takve sitnice, znala sam dojiti i na pregledu prvog i zadnjeg klinca.
-
Molim vas za pomoc, imam bebu od mjesec i 10 dana. Beba od kad se rodila non stop je na prsima, ako je budna jako malo vremena je mirna odmah place. Jako malo vremena je mirna 10-15 min mozda ponekad malo vise vec se polako smije i promatra oko sebe
, bili smo na pregledu i sve je oke napreduje ali nije mi jasno da je cijeli dan osim kad ne spava ili jede da bas place.. na prsima je non stop, nema velikih razmaka.. mi je pokusavamo umiriti bez prsa, ali nam ne ide bas.. u setnju jos nismo posli jer me strah plakanja..