Moj je jučer kakio 8 dan. To mu je neki ritam kako sam bila već pisala, 5-7-8-9 dana, al češće kaki svako 7-8 dana nego 5. Ja se zbog toga ne brinem, a brinula bi se da prođe više od 11,12 dana da nije kakio. Dala sam mu neki max od 10 dana da može kaki, mislim u mojoj glavi.
izluđena, ja bih pričekala još koji dan da vidiš hoće li kakit, a onda ako ne bi bi izazvala stolicu kao što si i prošli put. A kako ti j ekakio u početku, prije, češće ili?
Moj od početka kaki ovim tempom kako sam napisala, tako da ja ne brinem, unutar 9,10 dana mi je ok.
Jučer ga taman okupala, kad on nakon nekih 45 min kaki, napinje se, zasmrdilo sve, ja ga svukla, sve pokakano, pišulinac cili pokakan, pa sve ponovo kupanjac, al nisam mu ponovo glavu, samo od struka dolje. Toliko imam posla kad s eon pokaki dk sve to operem, pa psolije raspremam pelene, još koristim pp (po noći jednkratne i kad su ove na pranju), pa ako se u platnenu pokaki, ajme posla, tako da mi je nekad drago da ne kaki svaki dan. A kad se samo popiški presvučem ga za tren.