cestitke od :heart:
Printable View
cestitke od :heart:
Joj, prekrasna vijest!!! Čestitam novopečenim roditeljima, a Karlu ulazak u obitelj!!! :D
prekrasno :DCitiraj:
LeeLoo prvotno napisa
:D
Cestitke od srca :D
Hoćemo cijelu priču!!!!! :D velike puse i čestitke
I sličke! :D
Predivna vijest!
Cestitamo :D
eto...samo kratki pozdrav.kod nas je sve super,Karlo je upravo u istrazivackoj fazi,otvara sve ladice i vadi mami lonce.nono i nona su ga full razmazili i vec ceprka u vrtu od none.Spava u komadu cijelu noc i jako voli papati. nabavili smo mu vec domovnicu,sad je vec pravi decko.-...a mama uuuziva u njemu i khm..-he he u kupovaju svakolike robice...
pozdravic.
L. :heart:
:D :D
LeeLoo, :heart:! Ma baš super slikice iz života jedne sretne obitelji!
:D
Samo ti uživaj u kupovini, trčanju, maženju i sve ostalo što prati našu nestašnu dječicu. Čari roditeljstva ;)
Pusa za Karla,
i čestitke sretnim roditeljima :heart:
...-eto mene s par redaka-ma Karlo super napreduje,svakim danom vidim kako sve vise toga usvaja....-al npr. skuzili smo da ne voli papati kiselo,tako da ne voli jesti pomidore i npr. breskve.Ali ni zelenjavu.Npr. kad je dosao iz doma bio je blijede puti i full plav a sad kako smo svaki dan vani ( ujutro malo moja mama pa ja a popodne malo moj tata pa opet mama pa opet ja i onda opet ja i MM ;) )- e sad je vec dobio onako malo bojice i kosica mu vise nije onako full plava,vise baca na kestenjastu-inace ima nevjerojatno velike plave okice i mislim da ce mu mozda ta boja i ostati,neznam.Bas bi bilo lijepo da mi sin bude plavook,he he.hm,sto jos da napisem...?-spava i dalje super i jako se voli nositi sto ba si nije tako jednostavno jer ima oko 13 kila.ledja me rasturaju kad smo negdje u centru a on nece u kolica nego oce nositiiii...-he he.Eto toliko od mene za sada,javim se skoro opet kad uzmognem.Pozdrav iz Labina!!!
Super, LeeLoo, hvala na javljanju :heart: !
Nosi ga, nosi, on treba blizinu mame i mora puno toga nadoknaditi. I ja sam svog M. puno nosila, a koliko mogu nosim ga i sad kad ima skoro 21 kg. I, vjerujem da ce mu okice ostati plave. Pusa svima troma.
Cestitam vam od srca i jako mi je drago zbog tebe i zbog Karla i zelim vam puno puno ljubavi! Puno ga nosi i puno ga puno ljubiiiii!!!!
Mi primjećujemo kako se naša Keti voli puno maziti (pokušava nas i poljubiti, al to baš ne kuži.. pa više gricka onako bezuba :lol: ). Treba puno da se dječici nadoknade zagrljaji koje nikada nisu imali.
sretno
Pusa malome Karlu, mami i tati :love:
Krasno je ovo čitati! Velika pusa cijeloj obitelji :love: !
ii javi se na ZPB 05, jer karlo je jedan od nas :D
Od srca čestiram :D
bokic.eto,Karlo i dalje sve vise napreduje-jucer je po prvi put zafrfljao nekakvu recenicu od tri rijeci ali nemamo pojma sto je pjesnik zelio reci...-mozda saznamo uskoro.Eto.Inace on je super i dalje nam nabija kondiciju...-eto,javim se uskoro. :heart:
bokic.eto,Karlo i dalje sve vise napreduje-jucer je po prvi put zafrfljao nekakvu recenicu od tri rijeci ali nemamo pojma sto je pjesnik zelio reci...-mozda saznamo uskoro.Eto.Inace on je super i dalje nam nabija kondiciju...-eto,javim se uskoro. :heart:
ups,moderator-neka brise poduplani postic.hvala. :oops:
Čestitam od :heart:
:love: miceku malom!!
...samo kratak pozdrav od Karla!...-eto,bili i na prvom kupanju u moru i ooobozava more a narocito igru sa kamencicima.I u hranjenju ima novost-vise nece da ga samo ja hranim..nego drzi svoju zlicu i brcka po tanjuru i tek onda imam dozvolu da ga hranim... :oops:
...jako voli vaditi mi lonce iz ormara u kuhinji i khm.....-igrati se s kantom za smece( naime,kanta mi je zute boje pa mu vjerojatno nemoze proci neprimjetno...)...-hm,sta jos? E,da.Napravili smo mu i prvu festu dobrodoslice( baj d vej,okrenuli janca :lol: )-i upoznao je brdoooo klinaca od mojih prijateljica pa su uzivali u zajednickoj igri...-od igracaka ooobozava jednu igrackicu iz turbo limaca-ubacuju se tri kuglice u tri otvora ispod kojih je po jedan autic i kad loptica prodje,ovisno o rupici-cuje se ili sirena od policije ili vatrogasaca ili prve pomoci-jedini je problem sto moram paziti da mi ne pobaca te loptice preko terase u vrt jer smo vec u par navrata trazili doticne loptice medju salatom ;)
Sto se tice crtica,to jos nismo bas zainteresirani al je jutros ipak malo vise paznje poklonio teletabisima.Nadamo se uspjehu.
Eto,toliko.Ja nasla malo vremena da se javim,inace svaki dan skicnem sta ima novoga po svim podforumima,narocito o posvajanju a napisem kad stignem,kao eto sada- u sitne sate.Toliko od mene,pa se cujemo.
veliki bacin od Karla!!! :heart:
:love: za Karla i njegovu mamu!
:love: :angel:
Krasno je čuti novosti o Karlu ;-)!
Drago mi je da se tako lijepo slazete i dobro zabavljate! Uzivajte, a Karlu puno pusa!
umirem od srama što ovo nisam prije vidjela :oops:
Sretnoj obitelji iskrene čestitke a malom mišiću velika :love:
..eto i mene malo. Odmah da kazem,poslali smo na sve centre obavijesti da smo posvojili i da vise ne moraju razmatrati nasu molbu.
Karlo? he he,ma super.sve pet.eto,jucer popodne bili se po prvi puta zajedno osisati.priznajem,malo sam strahovala hocemo li taj poduhvat uspjeti realizirati ali ponio se kao pravi decko!Bio miran cijelo vrijeme dok ga je teta frizerka sisala... :D ...-jedino nije pustio da mu stave onaj mantil pa smo bili puni kosice... i na kraju je svima u salonu napravio pa pa i poslao bacina. Trenutno smo inace u fazi prelistavanja slikovnica i " ucenja" kako se glasa krava,pas,macka,patka,konj i sl....-i naucili da se svi, i pas i macka i konj i patka oglasavaju sa " muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu".....-khm... :oops:
---buduci da jos bas ne prica kad god nesto zeli ( npr. kekse iz ormara)-oglasi se sa "ahhhhhhhmmmmm,ahhhmmmmmm,ahhhmmmmmm".
( uh,to s tim keksima..-po cijele dane bi bio na keksima,lud je za Plazma keksima)
Eto,ljudi moji.Toliko od mene za sada.Pozdrav svima od mene i Karlica!!! :heart:
Ponavljam se, znam, al' baš je veselje čuti novosti od vas! Hvala :heart:
:love:
Razvukla si mi osmjeh od uha do uha :)
Karlu :love:
Cestitam :heart:
:love: Karlu i tebi.