Ah, kako slatko Riječanka, ja ću isto tako, samo u suprotnom smjeru od tebe. Nedaj Bože naravno takvog zla...:-)
Printable View
Ah, kako slatko Riječanka, ja ću isto tako, samo u suprotnom smjeru od tebe. Nedaj Bože naravno takvog zla...:-)
Osim naravno prve rečenice posta - i ja ću biti zauvijek mlada. I desna.
Kaže meni Roda forum da sam dobila opomenu. I na dnu: Sve najbolje!
Hah! Još jedna i ban :kbell:
A što da radim "dugo u noć, u zimsku gluhu noć" bez foruma? Da "bijelo platno tkam"?
Samo citat, bez pisanja ;)
LEIRmam, glavno da mi obje imamo izbora (barem tako je mislio autor, ako sam ga dobro shvatila). i ako moram birati hoću li imati srca ili pameti, ja ću uvijek rađe izabrati srce.
Ja ne bih rekla da je ljevica nepametna. Prije bih rekla naivna.
Ali me to za sto bi me se optuzilo za naivnost nije briga, jer ja mislim da zivimo u ovako dobrom svijetu u kakvom zivimo uglavom zbog lijevih ideja i nastojanja. Da ih nije bilo kroz cijelu povijest, Crnci bi sijedili na svom mjestu u busu, a ja se ne bih nikad skolovala niti imala pravo glasa.
pretpostavljam Beti da je za ono kad si Dijani rekla da ti je odvratna.
Za prvu opomenu sam te branila (dodavanje tekucine uz dojenje) al za ovu drugu mislim da je zasluzena.
Iako bilo bi mi zao da.te nema na forumu ajd probaj se izrazit tako da ne zaradis opomene :-)
i zasto tu tipkate kad je otkljucana stara tema? :-)
pokušavam ja to, pa izdržim mjesec dana...pa opet mi neda vrag mira, moram ja ....ali zato u RL puno šutim, moram negdje nadoknaditi :)
Znam, ispričala sam joj se, takva me tuga uhvatila kad sam se sjetila Glavaševićevog glasa u onim ratnim vremenima, kada sam ga slušala svaki dan, pa sam preburno reagirala na njeno pisanje. Trudim se, trudim paziti što pišem, ali ne znam ako mi baš ide :)
Beti, ne trudis se. Prema meni su bila bezobrazna na jako benignoj temi. I iskreno ti mogu reci da si jedina bila bezobrazna a godinama sam aktivna na 4 foruma, od toga 2 roditeljska.
Ne pisem na temi o politici ali ju citam, i stvarno ti to nije trebalo.
Da i ono za dojenje i vodu sam citala. I fakat te ne razumijem
Razumijem potrebu za temom, i neka bude otvorena. Možda bih trebala početi kažnjavati moderatorskim poslom, ali pod mojim uvjetima :P
Ok, i bar nekoliko marinaca uz :) Nek se nađu.
P.S. Marinci su vježba :P
hoćeš reći da nisi imala srca? :mrgreen:
I ja moram reci nesto ...poznajem neke ljude koji su izraziti desnicari. Ali su razumum radili ( i rade ) iznimne stvari, totalno mjenjaju sustav svojim djelovanjem. Motivi i retorika su im potpuno " desni" , ali skupina koju zagovaraju i u ciju korist rade nije bitno da li je lijeva ili desna.
A ja moram reći da znam mnoge koji nisu više mladi (prema osobnim dokumentima) ali su ostali lijevi, a ne čine mi se da su izgubili pamet (ni mladost duha).
A kod mog oca obrnuta situacija.
Veliki vjernik,p proljecar, vjecito desno, za boga i domovinu u starosti pravi ljevičar.
Za napomenuti je da je svoj glas dao viliboru :rolleyes:
Ah, u njegovo doba je to vjerojatno bio izraz pobune. Danas su neka druga vremena. Mislim na Churchilla, ne na dedu :D
Makar nije ni to dedino bez razloga. Kako mi u svemu kaskamo za zap.europom tako i ovo...
Sorry, Cubana, tate!
Vilibor je ljevičar?
Jesu onda SDP/HDZ lijevi ili desni?
Bilo bi idealno da se uredno izmjenjuju na vlasti, kao republikanci i demokrati u Americi. Ali uz uvjet da i rade nešto... tako da se zemlja za vrijeme vladavine desnih oporavi gospodarski, a za vrijeme vladavine lijevih oporavi socijalno. Ali nažqlost, kod nas biti na vlasti ne znači ovo što sam napisala, nego samo znači da će biti bolje samo tim pojedincima koji su na vlasti. zato se tako krvavo i bore za fotelje. A raji kako bude.
Što rekao jedan od članova Živog zida, ŽZ je ljeviji od SDP-a i desniji od HDZ-a.
sjećam se marksizma u srednjoj
bio je krug koji je pokazivao političke stranke
u dnu kruga je centar
odmah lijevo je umjerena ljevica, desno umjerena desnica
što se ide dalje lijevo i desno je sve radikalnije
da bi se u vrhu kruga našle radikalna ljevica i radikalna desnica, koje se preljevaju jedna u drugu
i znam da je kao primjer radikalne ljevice bilo staljinovo doba koja je kao ljevica, ali tako radikalna da prelazi u krajnju desnicu
Radnicka fronta :mrgreen: a zivi zid je imao super sansu sa delozacijama da se profilira u nekakvu ajmo rec radikalnu ljevicu koja, za razliku od spomenute RF nije salonska. Da nije poceo brljati sa teorijama zavjera. Pa cjepiva, chemtraili...
Baš mi se sviđa ovo što je Peterlin napisala. Pametno.
Sad sam sva umjerena ;)
Pikula, polako i strpljivo, do prave starosti možda stigneš do 360.stupnja :mrgreen:
:trci:
Gle nje, kud ti se žuri... pa fino ti čoksa kaže, polako i strpljivo... a ti odmah u trk.
:)
možda je uvidjela zablude pa bi se htjela što prije vratiti lijevo :angel:
:mrgreen: