Nešto ipak čini mi se nije u redu kada se ne javlja. :|
Barca, nadam se da si dobro i samo u prevelikoj gužvi oko Uskrsa.
Printable View
Nešto ipak čini mi se nije u redu kada se ne javlja. :|
Barca, nadam se da si dobro i samo u prevelikoj gužvi oko Uskrsa.
Curke drage, imala sam frku sa mobom, tek sam prije par dana novi nabavila, a nikako doci do tapatalka. a i kak je napisala zuta, frka oko Uskrsa, rodjendan od curke, pa od mm, necakinje.... nisam imala vremena otici ni frizeru sa curkin rockas u kolikoj sam bila guzvi. No samo da kazem, malo sam bolje, idem na masaze jednom tjedno, nisam vise zakucana u kuci, otkad je ljepse vrijeme vise sam vani s curama tako da mi je odmah i bolje. Uhvate me vrtoglavice, glavobolje jos uvijek svaki dan , ali nije vise onako krizna situacija kakva je bila. Psihicki sam isto rijesila sama sa sobom neke stvari, rekla si da se moram pokrenuti, ne mogu lezati u krevetu cijeli dan i kukat. A i fizijatrica me umirila jer kaze da je sve to od vratne kraljeznice i misica u vratu. dugo vremena nepravilni polozaj, puno sjedenja.... dovede do tog stanja. trebat ce vremena da se vrati na staro, ali polako.... RTG nisam obavila, jer je fizijatrica rekla da nema potrebe, ionako ce mi terapija opet biti masaze pa da se ne zracim bezveze. To kad prestanem dojiti. Hvala na brizi cure :*
Poslano sa mog SM-G355HN koristeći Tapatalk
Pozdrav slicni simptomi,jedino jos nisam provjerila vratnu kraljeznicu,otkad sam pala u nesvjest,slabost i cudan osjecaj ko da neznam gdje sam vec 2 tjedna.Ostali pregledi su mi ok.