E da, znam... čuvaj se tog raskoraka.
Printable View
E da, znam... čuvaj se tog raskoraka.
Pa jasno da ti je zao .
U novom si gradu , u nekoj rupi, sama, bez novaca.
Sazaljevanje i idealiziranje proslosti je u tvom slucaju prilicno uobicajena stvar.
Sazaljevaj se jos malo, pa onda kreni dalje.
Joj daj. Da mi je kuna za svaki put kada sam cula te spike kako on jadan uvijek nahebe jer je naivan/dobrodusan/sav zlatan...nastavi niz...imala bih ravno 2 kune. Jer sam samo dva puta popusila te spike. To su spike maloumnih infantilnih manipulatorskih zlostavljaca.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Ah ti sto za sebe kazu da su predobri......od takvih uvijek bar dva koraka dalje
Preboljet ces tim prije sto je nastavio sa zivotom ma sto god to znacilo
e da, cim neko sam sebe hvali nije mu za vjerovat.
a nemoj da ti bude zao sto si mu se javila. to je normalna ljudska reakcija. nekad je tesko prihvatit da je druga osoba stvarno toliko sj.......a, i mislis da si ipak mozda pogrijesila. to normalni ljudi rade. preispituju nekad svoje postupke. za razliku od psihopata. oni samo rade sranja i uvijek su u pravu, a svi ostali u krivu :D
nemoj se cuditi sto je sva ta ljubav i paznja nestala. njima je samo zanimljivo ulagati trud dok te ne osvoje. a onda pocinje kontrola i tretiraju te ko smece, ko stvar.
jedino sto mozes je gledati da se ne das vise navuc u neciju mrezu. i sama kazes da ti se on nije na prvu svidio, al te osvojio svojom paznjom. mozda ti fali toga u zivotu. jel zanemarujes sebe nekad? nemoj si dopustit da od drugih ocekujes da ispune tvoje rupe, daj si svu paznju koju mozes, male stvari, sto god te usrecuje. sretno!
Prvo: hvala žene, puno mi znači vaša podrška.
Drugo: da, jako se trudio dok me nije osvojio, onda sam postala "bezobrazna", pa sam "srati počela", pa "koji ku*** on mora koristiti kondom" (njegova je teorija da je to za one koji se ne znaju kontrolirati, čule ste te spike sigurno)...ustvari mi se više ništa o/na njemu nije sviđalo, baš ništa, sex je bio dobar samo za njega valjda, meni je bio koma, itd.....držala me ta početna pažnja i što mi je stalno govorio da me voli (mislim, govoriti se može svašta, djela su bitna).
Da, fali mi pažnje, pa padam na to, istina.
Ne mogu više editirati, pa ponavljam sa dopunama:
Prvo: hvala žene, puno mi znači vaša podrška.
Drugo: da, jako se trudio dok me nije osvojio, onda sam postala "bezobrazna", pa sam "srati počela", pa "koji ku*** on mora koristiti kondom" (njegova je teorija da je to za one koji se ne znaju kontrolirati, čule ste te spike sigurno)...ustvari mi se više ništa o/na njemu nije sviđalo, baš ništa, dolazi iz obitelji gdje je normalno da jedni drugima govore da su idioti, gdje se "poštenje" smatra manom, gdje je hitlerovski sistem, gdje je sve kako muško želi, sex je bio dobar samo za njega valjda, meni je bio koma, itd.....držala me ta početna pažnja i što mi je stalno govorio da me voli (mislim, govoriti se može svašta, djela su bitna).
Kad smo počeli bilo je "vidjeti ćemo kamo to vodi"....i kad sam ga ostavljala i pitala kamo to vodi, s obzirom na to da on ne namjerava ni slučajno otići od doma (jer je previše uložio i jer su starci prestari da budu sami), ne namjerava ni živjeti s ijednom ženom ikad više, ni slučajno za djecu ne želi čuti....pa kamo onda vodi "naša veza", da se on "isprazni" jednom tjedno/mjesečno? "Rekao sam ti za sve to kad smo počeli, ne znam kaj si očekivala, nemoj sad na mene prebacivati krivicu, neće ti to proći"....
Da, fali mi pažnje, pa padam na to, istina.
:trep: samo da se prisjetiš zašto je postao bivši. Nema taj dobre namjere niti manire!
Često u nekim životnim prilikama popustimo jer mislimo da je gore biti sam nego u lošem društvu.
Ali vjeruj mi da nije tako. Uvijek je bolje biti sam nego s takvim čovjekom!
Proći će i ta kriza, pokazala si da ne daš na sebe, nemoj onda sama gaziti po sebi..
ima još riba u moru... samo digni glavu i gledaj naprijed. Ne iza.
Ne kužiš ti - ti si s idiotom koji se ne zna kontrolirati (tak bi ti sad on rekao).
Nema pojma o seksu i biologiji. Kondom ne čuva samo od spermija.
Oprosti što plašim, ali tom filozofijom tko zna kakve je bakcile pokupio s ženama prije.
Ja bih otišla obaviti preglede.
čestitaj si i ne zamaraj se više razmišljanjem o njemu.
@ŽUTA: ako je bilo problem korisiti kondom, ne znači da ga nije koristio svaki put sa mnom, nisam baš toliko skrenula da to dozvolim. Imam čak i ja svoje granice. Samo je svaki put bilo klasičnih spika oko toga.
Ili da sam ostala s kondomom, onda bi bilo "sam ti rekao da kondom može puknuti, a ja se znam kontrolirati!"....inače, kad smo se tek upoznali to je bila jedna od stvari koje ja kao opsjednuta serviram "ako ti je problem koristiti kondom, na krivoj si adresi"...i ništa nije prigovorio....i onda kad je došlo vrijeme, jel "ja sam zdrav!"....joj, sram me, idem....
Možda je zdrav ovako, ali nije u glavi. :)
A mozda nije zdrav ikako.
Neka si ti pribrana i cuvas se, bravo za tebe!
Nemoj si predbacivat to javljanje, samo nemoj dalje, dobru si odluku donijela i sad se cuvaj.
Naci ces nekog tko ce te cijenit i biti sretan sto te ima.
Sretno!
Osebujna, zapisi si lijepo sve gadosti kojih se mozes sjetiti, situacije u kojima si se osjecala ponizeno, uvrijedjeno i sl.
I kada ga pozelis nazvati, prvo sve to procitaj :).
Nece kontakt sa svojom djecom? Zasto??? Ne da zelim zadirati u njegovu pricu...nego bi stvarno htjela znati kakvi su to ljudi koji ne zele kontakt sa svojom djecom i koje su to sile koje ih dovedu do toga.
Nisam bas dobro popratila pricu. On ima djecu iz prvog braka s kojom ne zeli kontakt?
Ili nema djecu niti ikad zeli imati?
Ovo prvo mi je uzas nad uzasima. A drugo ako ti zelis djecu dovoljno ti je ovo saznanje da ga sta prije zaboravis.
Budi odlucna i ne daj se. Vrabac je sretniji na suhoj grani nego u zlatnoj krletci. Tako i ti uzivaj u novoj slobodi. Stan nek je rupa,al je tvoja rupa,bit ce bolje to je najmanji problem.
Nema djecu iz braka, ali ne želi ih niti imati. Što samo po sebi ja mogu prihvatiti kao nečiji odabir, ali ne u kontekstu "sa bivšom ženom smo razmišljali o tome, ali ja sam ja sad prestar i ne dolazi u obzir" (ima 36 godina) - od osobe koja ima problem sa korištenjem zaštite, to mi je super kad čujem da niti slučajno ne želi djecu :facepalm:.
Prošla me kriza malo....kad počnem raditi imati ću i manje slobodnog vremena, pa ću manje o tome razmišljati.
Osebujna kako si?