Ispravka zove se belle
Printable View
Ispravka zove se belle
Znaci stigli su novi filmovi na filmovitu.. ...???E super!
Anka , moguce da malo ovaj ciklus steka zbog prog. Ali mi se vise volimo nadat ;)
~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 10.08.2016.
~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice: :cekam:
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
Odbrojavalice: :klap:
Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
bebolinica ~~~~~~~~~~~~~23.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
Narancica~~~~~~~~~~~~~20.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~3.dc
suncokret1983~~~~~~~~~~3.dc
Suncokret - ma nisam toliko ja zabrinuta ali očito nemaju grča dati otkaz nekome tko doma ima malu bebu i tek se vratio na posao :-( Ali istina, vjerojatno nisu ni prije bili zadovoljni...
Ives - prošli ciklus mi je O bila 13.dc, to nije baš jako rano... Sgram je normo... Bumo vidli kako će biti ovaj ciklus :coffee: Danas prva tabletica opet :)
Jelena kažem, pa se odmaknu al svejedno se osjeti. Ne puše u kući.
Nek se sad izguštaju dok ne dođe trudnoća. E onda su nagrabusili :)
Uopće ne osjećam da ću dobiti. Inače u ovo doba osjetim u trbuhu, ali sada nista. No, opet kažem mozak se vjerovatno igra sa mnom :)
Jel ja to dobro vidim.. neki testići će opet biti na tapeti? Anka sretno ti, kako god ti odlučila! :)
Bebolinice ja ti drzim :fige: da te bas iznenadi plusic iz prve.
Mene jos uvijek sise ne bole, sto je cudno za ovu fazu ciklusa. Samo me strah da nije opet onaj famozni anovulatorni :-o
Ola komadi!
Mona piši 2dc sutra.
Ives imas pravo ja se i dalje nadam iako mi razum govori drugacije. Ali mislim da necu piskit jednostavno se bojim. Malo cu osluskivati tijelo mozda da kakav znak.
Mona nadam se da ce ovaj ciklus bit dobitan.
Mami saljem zagrljaj!
Anka totalno te razumijem. Ja tako kad idem piskit test i onda bude negativno najradije bi si opalila samarcinu i rekla: glupaco, opet si se ponadala!!! :(
Joj taj nas mozak... Meni je dovoljno da mi netko stavi neku bubu u uho i vec se ponadam i pisam test i onda se kasnije mrzim jer sam tak luda bila :-)
Anka - hvala ti, nek je i tebi ovo dobitan :)
Torta je odlicna, skoro pa je nestala. Radila sam ledenu tortu (sedmo nebo) i ukrasila slagom i srebrnim perlicama, ispalo je kao sladoledna torta s toliko kreme.
A da pisnes ipak testic?
Ives super sam, hvala na pitanju. Totalno sam neopterecena jer iduci mjesec nas ceka inseminacija.
Bebolinice drzim fige za plusic iz prve. I cestitke za svadbu.
Narancice kad stizes u Hrvatsku?
Jagodice javi seeee. :)
Mona kad ce prva fm za ovaj ciklus?
Mami znaci ipak je vjestica stigla, bila si u pravu.
Suncokret i kako je doma? I ja sam trenutno nezaposlena. Uzela sam predah od posla jer inace ne stignem obavljati pretrage za mpo.
cure moje...samo da vas pozdravim
citam vas redovito i mislim i nadam se sa svakom pojedinacno
ubijaju me mucnine, kazu jutarnje...ali kod mene su vecernje...
imala sam malo krvarenja nakon odnosa prije par dana, ali, nasrecu, smirilo se
idemo dalje,dan po dan
kiss svima
CHIARA, dolazim za Bozic nadam se :)
I nadam se da cu moci podijeliti sa svima svojima lijepu vijest za Bozic :zaljubljen:
Jer, ne planiramo nikome govoriti za trudnocu dok god ne prodje prvih 12 tjedana, jer ovdje je sa 12 tj prvi pregled.
Nadamo se da ce mi se zelja i ostvariti.
VUBS drzi se, te vecernje znaju bit gadne. I ja sam ih imala, nisam mogla spavati od njih, pa onda drugi dan kao hodajuci zombi!!!
Pa da budem baš ikren i nije baš divno. Imala sam toliko planova ali ništa od toga nisam ostvarila. Em učiti neki novi strani jezik, em neke informatičke programe... Od toga ništa :(
Sad je vrijeme natječaja u mojoj struci pa se nadam da ću nešto pronaći. Iako su zapravo mogućnosti male.
Kad vi krećete na MPO? Nakon koliko pokušavanja?
Narancice - joj zamisli da za Božić dođeš doma i onako u onoj divnoj atmosferi im kažeš da si trudna.
Joj sad bi se zbog toga i ja mogla strpiti da zatrudnim do Božića :lol:
VUBS - jel radiš ili si doma sada? Ja ne znam kako bi takva uopće funkcionirala na poslu? :/
Chiara - sretno na inseminaciji (ali i prije, hehe), i mene čeka u 10-11.mj ako sada ne uspijemo :roll:
Moja prva FM sada će mi biti na 12.dc što znači da možda prvi put dođem prije ovulacije, nadam se.
Ali morat ću doći i nakon ovulacije da čekiram kakvo je žuto tijelo, pošto imam problema s njim svaki drugi mjesec :roll:
ives...znaci jos me ceka tko zna koliko dana mucnina...nisam ih imala u prijasnjim trudnocama
ja pojedem nesto, onda mi je malo bolje, ali mi za par minuta bude muka i pritisak u trbuhu kao da sam kamenje jela
termin mi je oko 20.03.,s time da je trudnoca tjedan manja, uglavnom kraj treceg
mona...ja sam ti doma, mirovanje radnog odnosa, ali ga prekidam s 12.9. i idem na bolovanje
tako da jos firmu necu vidjeti dvije godine, sigurno:-P
Heloooo!
Malo sam zabrijala pa pisala na starom odbrojavanju :P
Ugl. kod mene nema novosti. Danas 7dc pa molim tetu Monu da me sutra vrati na listu sa 8dc
Danas popodne krece radni dan a za sad ja i pasica chillamo pred telkom (girl power)
Ives nek su prestale mucnine! Namucila si se i za naredne 2 trudnoce hahah.
Mona nadam se da ce ti bas ranije uzimanje klomica donjeti +. Na kojoj si dozi?
Mami ne znam dal si vec procitala ali sanjala sam tvoje stupice...
Di nam je Nives?
Idem vas jos popratiti! Puse svimaaaa!
Ili ako ovaj ciklus bude pozitivan pa dodem kuci sa trbuscicem, tek to bi bio sok i iznenadjenje :lool: (putujemo tek na badnjak zbog posla od MM)
Jako bi tesko toliko izdrzala da ne kazem nikome, ali ja sam tvrdoglava tak da... :) eeh kak je lijepo mastat :zaljubljen:
Jagodice neka nam lista donese jos ovaj c plusice :*
Anka kak je? Jel stalo smedjarenje? Dosla M? Sto se dogadja? :)
Narancica želim ti najljepši poklon pod bor ove godine..šaljem ti pozitivne vibrice :)
Chiara hvala ti na čestitkama i lijepom željama :)
Pitanje za sve: koji test vam se pokazao najboljim? Ići ću u ljekarnu i nadam se da će mi zatrebati, a htjela bih uzeti što osjetljiviji. Cijena nije previše bitna :)
Imunitet mi se srozao i imam afte, desni mi krvare strahovito. Nadam se da imunitet nije pao od vještice, nego od bebaca :) ne osjećam nešto da ću dobiti.. Ili ne želim osjećati :)
Poslano sa mog HUAWEI NXT-L29 koristeći Tapatalk
O jagodice dobro nam dosla nazad! Falila si
Bebolinica zelim ti od srca da su to simptomi trudnoce.
Narancice to bi stvarno bila Bozicna carolija!
Kod mene je situacija ovakva jos uvjek smedari,ali skroz malo. Danas sam bila kod dr dobila sam tablete za stitnjac od sutra ih pocinjem piti.
Anka bitno da počinje sa terapijom..od sada će sve ići na bolje :)
~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 11.08.2016.
~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice: :preskaceuze:
:ghug:
Odbrojavalice: :joggler:
Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
bebolinica ~~~~~~~~~~~~~24.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
Narancica~~~~~~~~~~~~~~21.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~~7.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~4.dc
suncokret1983~~~~~~~~~~~4.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~2.dc
Cure ima li jos kave za mene? ;)
Narancice vibram da ti se ostvare zelje i da za Bozic dođes doma s trbuhom i iznenadis obitelj. :*
O Jagodice, jesi se odmorila i nakupala? Jel pesica isla na more (mozda si pisala, ali sam zaboravila)?
VUBS nadam se da te mucnine nece jos dugo muciti pa ces ostatak trudnoce uzivati.
Anka sad se mozes baciti na posao kad je stalo smeđarenje.
Bebolinica krvarenje desni se bas i događa u ranoj trudnoci pa drzim fige da je to to.
Mona znaci za 8 dana ides na pregled. Jel mozes dobiti uputnice da odradis sve prije inseminacije pa da imas spremne nalaze za 10mj?
Mi se trudimo tocno 2 godine, a na mpo-u smo 10 mjeseci. To se malo oteglo buduci da su nam dobri nalazi pa nas nisu htjeli uzeti u postupak nego sam dolazila na fm svaki mjesec i imali smo tempirani odnos. Međutim od toga nije nista bilo pa u 9mj kad se svi vrate s godisnjeg i dobijem M imam 7DC fm. A vi?
Meni bas pasw biti malo doma i odmarati. Ako ostanem T kao sto i je u planu, ostat cu malo duze doma. :)
Krvare one i inače ali jaaako malo i u epizodama. Koristim paradontax godinama i on mi drži stvari pod kontrolom.
A ti, draga Chiara, ostani što duže domeka, ma zaboravi kako je ne biti doma :) samo nek se mala buhtlica ispeče :)
Chiara - moja situacija ti je nešto kao i tvoja, ja sam u 2.mj krenula sa MPO i dobila popis pretraga, isto zapela na nalazima i sad dok se nisu popravili sam na klomifenu privatno, a onda u 9.mj planiram opet u Petrovu na konzultacije, vjerojatno ću opet dobiti popis pretraga, ali dosta sam ih već obavila, samo je pitanje hoće li me tražiti da ih sve ponovimo :roll:
Ako ti nalazi jos vrijede, onda neces ponavljati. Brisevi i one pretrage za hiv, hepatitis ti vrijede kod nas pola godine. Papa test i hormoni stitnjace i spolni hormoni godinu dana. Kad nesto istekne, radis ponovno.
Jesam se i odmorila i nakupala. Pasica je putovala s nama s busom ali sve je proslo oke (malo bljuckanja i po jedno piskenje na pelenu u transporteru).
Sad sam na poslu i fale mi vec decko i mala zivina. Nikak ih se zasititi!
Vidim tu se vec o Bozicu prica! Moze moze! Taman opet godisnji hahaha!
Zelim nam svima stupice do Bozica!! Btw jel postoji ISTA slade od male bebe u onom debelom jednodijelnom skafanderu! :lol:
Ja cu sad polako sama sebi pretrage raditi (dr. Jagodic :lol: ). Planiram uskoro krenut s LH trakicama tako da se imate za veseliti mojim pitanjima i dosadivanjina u skoroj buducnosti!
I da, Mona bas si azurna ;)
Lijepo mi je vidjeti moje ime na listi! Nadam se nekome donjeti srecu!!
Jagodica nam se vratila, jeee!
Promaklo mi da si sanjala moje stupiće ali ništa nažalost.
Vubs ~~~~~~~~~~~ da mučnine što prije prođu.
Jagodice tvoja pitanja će biti super kotlrisna nama koje to čeka :) samo dosadjuj :D
Želim ti što lakši povratak u stvarnost :)
Joj cure ja sam si tak neka cudna... ne znam kad je bila O jer nisam pratila, al jucer i danas imam u trbuhu bol kao da cu dobiti svaki tren a sise me ne bole uopce (inace odmah poslije ovulacije pa dok ne dode M bole za poludit).
Gace su mi stalno mokre, od jutra sam vec 2 puta ih mjenjala jer ih ne mogu podnijet takve. (Moze biti i da su ostaci keksa sinocnjeg :D )
Sve mi je to cudno jer ja inace imam kasne ovulacije, pa se bojim da mi se nije nesto opasno poremetilo s hormonima. Jucer u 15h i danas oko podne LH trakica skoro pa pozitivna, za nijansicu manje tamna od kontrolne. Ne znam sto bih mislila vise. M bi trebala dobit za 10 dana. :/
Od 9mj krecem s pretragama, a strah me iskreno rezultata pretraga. Vec sam si svasta zabrijala u glavu!
Ma jooooj Narancice nemoj bit tak negativna! Mene recimo sise nikad ne bole i onda se desi jedno 3 put godisnje da bole. Mokro na gacama ti lako moguce moze bit od keksa! Ja idem i na wc kasnije i sve pa nekad ostane za drugi dan haha.
A realno ak ti je vrijeme za O nije nis cudno da su ti gacice mokre.
Svaka od nas reagira na nesto. Na stres, na vrijeme, na hranu, na autosugestiju...
Nemoj odma tak crno razmisljati!
:oklagija:
Narancice - kada ti je inace ovulacija? Ako su ti M redovne sumnjam da je na ovaj dc vrijeme ovulacije? Ali nikad ne znas, hmmm Meni su gaćice uvijek mokre oko ovulacije...
Jagodice - pa di si druže stari? Hehe
Sretno na listi, nek budeš sto kraće :)
A za trakice samo pitaj ;)
Narancica pokušaj se smiriti. Sekiracijom nećeš utjecati na ishod, samo ćeš si naštetiti.
Znam da je lakše reći, nego učiniti ali to ti i druge cure sugeriraju, a nismo baš sve lude ;)
Ne boj se pretraga! Ako i nešto nije u redu (a tako nećemo razmišljati, jer si to ne želimo privući) pretrage su korak koji moraš napraviti da bi sve bilo u redu! :)
Koliko prije očekivane M mogu napraviti testic? :) ne mogu dočekati ponedjeljak! :)
Bebolinice sve zavisi koliko je osjetljiv test. Sto je manji broj za osjetljivost, to je test osjetljiviji. Npr test koji može otkriti 10 milijedinica prisutnog hormona trudnoće u mokraći je dobar za toliko dana prije M, ali se tesko moze naci, dok onaj od 25 milijedinica nije toliko osjetljiv. Pokazace i ovaj drugi koji je manje osjetljiv kad dođe vrijeme M.
Narancice cure su ti sve rekle, nemoj se zivcirati i zaboravi na plodne i neplodne dane i keksajte se kad vi to zelite, bez nekog rasporeda.
Hvala puno CHIARA :) ovo nisam znala, a kako i bih :)
Zakon ste žene! :)
Narancice, mozda je kasna ovulacija.
Meni su ovi simptomi skroz ok. Niti jedan ciklus nije isti.
I mi starimo iz mjeseca u mjesec. I nase tjelo se mjenja. Meni to ne zvuci zastrasujuce. Ali ako ces biti mirnija nakon testica odi kod gina na pregled.
Ako i dodje do toga da moras na pretrage nemoj brinuti...strasnije je imati problem a ne znati za njega. :*
Bebo ja sam piskila test od 10mlU najranije 9 dpo i pokazao mi jedva vidljivu sjenu. Moj savjet ti je da piskis najranije 3 dana prije m tako osjetljiv test ako ne mozes pricekati da kasni m. :)