meni treba za ovo ljepše vrijeme, ne da mi se stalno biti u tenkama, a i sandale mi je teško naći koje mi se sviđaju, a i te su pretežno muškog kroja, ok i noga mi je malko velika ( veća od muževe)
Printable View
meni treba za ovo ljepše vrijeme, ne da mi se stalno biti u tenkama, a i sandale mi je teško naći koje mi se sviđaju, a i te su pretežno muškog kroja, ok i noga mi je malko velika ( veća od muževe)
Nema ih tu. Ak hoćeš, ostavi mi broj u inbox pa ti pošaljem na whapp ili viber.
je šaljem
Evo poslala objema. :-)
jel ih i sad nosiš, su vruće?
Da. Nisu vruće, meni su super.
Ha, čuj nas, vruće cipele :mrgreen:.
pogeldat ću ako nađem kaj iza vikenda, kak je uopće radno vrijeme tog na velesajmu
Ovo je i mene zanimalo, pa evo: https://www.zagreb.info/potrosacki-k...0-posto/122908
Radno vrijeme: pon – sub: 9:00 – 20:00
ned: 10:00 – 18:00
Ima brdo svega, samo malo toga po mom guštu..
Trebam hrpu gaćica. Uvijek ih nekako kupujem odjednom pa im onda i istekne rok odjednom.
Gdje kupiti kvalitetne, pamučne gaćice, a da su još i relativno povoljne?
NKD ak imaš negdje. Onaj koji he meni bio blizu se zatvorio
Dobro, što ste sve ugurale u ovu temu :lol:.
Ja ću na naslov nastaviti jer sam si baš tražila nešto iz početnog posta, otkačenu (X)XXL odjeću (a ima i manjih brojeva). Otkrila sam fora mali butik u CCEast, Saxx se zove. Imaju baš fora komade za nekog tko si (ko ja) ne može ništa naći u Zari i H&M-u. Uglavnom je sve pamuk i lan, nije prejeftino tipa ko ovi drugi dućani gdje možeš kupiti komad odjeće za 50-70kn, ali nije ni užasno skupo ako tražiš nešto “posebnije za neku priliku”. Komadi odjece su od 200 do 500 kn, a imaju i popuste dosta... sad je 30%, a u kolovozu će biti 50%.