Mona a sad malo te malo posipam da se bolje primi ~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Printable View
Mona a sad malo te malo posipam da se bolje primi ~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Hehe hvala ti :*
Otvorila mi doktorica 2 tjedna bolovanja, Haha mozda iskoristim 2 dana, zakaj ne? :)
Hvala Chiara nadam se da ce mi biti uspješna
MonaLi sretno...
Men nije bed, čak svaki put kad se ulogiram prvo se dobro nasmijem,
Zaboravim na odbrojavanja i slično...:)
Chiara nemoj šutit, znaš da mi jedva čekamo.
Dakle, danad kao osjetim malo više vlažnosti, pa na trenutak malo pikanja u jajniku, e al nema nekog vidljivog iscjetka. Mislim si, ma naći ću ja tebe. Pranje ruku, dezinfekcija, pa malo čačkanja, pa izvučem ja nešto bjelkasto, rasteže se. E sad jel to, to, mislim bilo je onak u komadu. Al bijelo, a ne prozirno.
Mislim, nisam baš normalna, jelda.
Dobro jutro cure...
Evo ja spavala od 17h do maloprije. . :)
Mami2 vjerojatno ti pocinje tako da sad na posao... ;)
Nego malo sam si razmisljala,moglo bi mi CHiara,Nivana zajedno isti dan pisnuti...osim ako ti Nivana ne izdrzis pa pisnes prije :D I zamisli sve tri i +++...
Mona drago mi je da je sve proslo dobro,sad drzimo figeeeeeee saljemo vibriceeeee...
Mami ako se rasteze i prozirno je onda su plodni dani, a ako se ne rasteze i bijelo je, onda su vec prosli.
Giovi kad si mislila piskiti?
Bjelo je u rasteže se!
Šta je to?
Razmisljala sam u subotu... racunam da mi je O bila 28-29.11. Pa da probam... M mi treba doci za 7 dana
Mami2 Ja bi rekla Pocetak plodnih dana sa povecanim brojem nasih bakterijica koje imamo obicno.
Mami posto ti je 16 dc, mozda je to kraj plodnih dana. Sluz se onda zamuti i postane bijela. I onda se prestane rastezati.
Giovi sretno i ~~~~ za +
Chiara kad ces ti pisnuti? :)
Ma nisam uopće uhvatila baš plodnu sluz(prozirnu, radtezljivu).
U subotu je trakica počela tamnit, a više ih nisam imala. Ma kako Bog da tako će biti.
Znaci nadjemo se ovdje prije piškanja... :)
A nakon piškanja negdje vani da proslavimo.... :)
Mami jesi imala kakve bolove ovih dana da bi mogla reci da je to bila O? Neko pikanje?
Giovi bit cemo tu, na starom mjestu.
U kojem si gradu? Ne znam da li mi se isplati dolaziti? :mrgreen:
U Opatiji sam... ma lako se mi nadjemo...dodjem ja... :)
Giovi onda nije problem, mogu ja doci... :love:
Cure imam i ja stan u Opatiji, pa mogu i ja doci :-) malo okupljanje Hehe
Mami - navali na muža...nikad ne znas, bolje pokriti.
Mene počele cicke boliti sto je znak da je ovulacija bila jutros, tako mi uvijek bude...
Mona nemoj 2 puta reci. Ako bude plusic moras potegnuti do Opatije. Meni je blizu, pola sata voznje. Ovulacija :-D:bouncing::gumi::preskaceuze:
Giovi moram kopirati da se podsjetim:
Chiara draga iz mjeseca u mjesec iscekuje malog vraga...
Ona folikulic jedan ima zbog kojeg ce javiti sretne vijesti svima...iz dana u dan cini joj se ciklus sve duzi pa se sa nama curama na forumu druzi...folikulic joj vrijedno radi i ceka dan kad ce nasu Chiaru da iznenadi...curica ili decko nije bitno,mi znamo da brojimo jos sitno..
Dobro jutro cure...ja sinoc opet zaspala... znaci ako me netko pita za neki simptom eto ga! Hahah..nisam radila jucer a prespavala i dan i noc... :)
Znaci dogovorile smo sve? Prva festa u subotu a druga za dva tjedna? :) pa i ovako je mjesec festi pa sta nas briga... i ako nekim slucajem ne budu ++ mi cemo profestati u ime novih pobjeda... :)
Jutro cure... Kava... Glavobolja... Bol u vratu...... Gladna čim sam oci otvorila, a vani -6
Giovi ja necu pišati, Saće blagdani moram štediti( svaki put 30-ak kn) ma bankrotirat cu, :) :) tek kad bude kasnila 2 dana... Odma napadam... Vama curke šaljem puno ~~~~~~~ i zelim vam da se uspijete sastati i fino podružizi i proslaviti te ++
Sarasfati- čak mi je to i bolji nick- zvučniji... Al ipak mi je bolja izvedenica od pravog imena.. Bar ga nemogu zaboraviti... :)
Nivana mislim da ce taman oko subote i tebi biti vrijeme za piskanje...:) pa nam se pridruzis...ako neces piskiti u sub svejedno ides s nama slaviti,iscekivanje ne dolaska M ... :)
Meni je grcenje prestalo prekjucer... i osim bolnih cica(koje me uvijek bole u Pms-u) i osim sto sam jucer spavala skoro cijeli dan a da pretbodno nisam nista radila nemam nista. Napuhana sam cijelo vrijeme ali to nema veze s icim a sto se tice hrane,nista posebno. Imam naviku jesti tek oko podne i jucer sam pojela 2 male strudle od spinata,stangicu od maline i vanilije iz mlinara, 3 stapica od mozzarele i malo paste sa tunom. I to mi bio rucak i sve sto sam pojela cijeli dan (i ovako sam prespavala sve). :)
Ma naravno ja cu slaviti s vama u mislima.....biću duhom tamo.,,mozda i napravim skup s vama taj dan( da nebi se test ukiselio čekajući ) Hahahahahahah
I ja se osjećam napuhano, Non stop na wc... I sam da bi nesto jela... Najčudnije mi je toliko šetanje po wc... A i kriza me bole zapopizdit... Uvijek vučem neki jastuk da stavim za leđa... A se raspisa :)
Ma meni je fascinantno kako uopce ne zamjetimo nista dok ne pocnemo planirati bebu. A kad krenemo onda svaku sitnicu zamjetimo,malo zakruli u trbuhu-oh simptom,ispustimo jedan vjetric vise-oh simptom,nesto nas probode-oh simptom,curi nam nos-oh simptom...hhahahahaha...ne znam dali sam ikad toliko osluskivala svoje tijelo i promatrala promjene... :D
Pa da 100% si u pravu i kad pogledam sebe i sjetim se katastrofa...
Prije mi ništa nije bio problem... A sad kak planiram, zelim bebu.. Ništa teško nezelim dici... Karton mlijeka nezelim nositi... Nezelim da mi mala skače po meni,. Nju nezelim nosati... U svakom trenu obranim trbuh od bilo kakvog naleta...costa katastrofaaa...
I malo malo imam žgaravicu....
Hihi,cuvas svoju bebicu instiktivno...to ti najbolji simptom... ;) jos testic da to dokaze i ti ces vece srece.. :)
Daj boze da je tako... ~~~~~~~~
Ili samo umišljam bezveze jer to zelim... Neznam sta bi mislila...
Još i neradim, pa mozda sam o tome mislim.. :/ Heheheh
Dobro jutrooooo!
:fige: za sve curke da dobijete svoje plusice pod bor.
Ja sam jucer prosla kontrolu. Sve je super. Ne trebam nista cekati do novog pokusaja, samo prije obaviti brdo pretraga (secer, stitnjaca...). Tako da nekako racunam sve to obaviti u slijedecih mjesec dana i ubaciti vam se na listu sa prvom novom M :mrgreen:.
♥ Lista za: 08.12.2016 ♥
(Ne)čekalice:
angiebanangie~~~~~~~~~~~~28.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
Natalie38 ~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice:
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~24.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
Giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~~~18.dc