-
sve obilazim oko ove teme, prvo radi guma pa radi dodatne rasprave.
sta se tice guma, i mi imamo neke univerzalne, nisu bas bile jeftine ali bome zbog ove zime razmisljamo ubuduce uzimat ljetne i zimske :/ nije mi svejedno vozit po ovome :/
sta se tice dodatne rasprave, QB jako me zalosti citat ovo sta pises :( i ja sam imala smrtni slucaj u najuzoj obitelji u prometnoj nesreci... i prije sam puhala na hladno a pogotovo sad :(
zar ti nisi na drugoj temi pisala da ti ponekad slabovidna mama vozi djecu? molim te vodi vise racuna o sigurnosti u prometu. svi mi mislimo da se takve stvari dogadjaju drugima... dok se ne dogode nama :(
-
Pri čemu se u ovoj situaciji mogu zaista dogoditi i "drugima" zahvaljujući neodgovornom vozaču.
-
da, u ovoj situaciji ugrozava i sebe i druge :(
-
Ja nekako mislim da je svatko tko je sposoban shvatiti - shvatio.
-
joj joj
najprije, moram reći da ja o gumama pojma nemam
to sve mm rješava i imam povjerenja u njega
dalje ne mislim o tome
samo znam da mijenjamo zimske-ljetne
što se tiče drugog dijela rasprave želim reći sljedeće:
QB super da ste vi sretno stigli, sa tm ćeš najbolje riješiti u 4 oka vase eventualne različite poglede na sigurnost u prometu
ne radi se ovdje o tome da druge žene nemaju nikavih primjedbi na vlastite muževe
ali to se ne rješava po forumu
imaš prijateljicu, sestru, rođaku, roditelja, nekoga kome ćeš se otvoriti i potražiti savjet, utjehu?
ovdje nas je puno
i različiti smo
i dobri i loši, i zlonamjerni i dobronamjerni, vaki i naki, možda samo imamo oštar jezik bez loših primisli
ljudi smo, svakakvi smo...
stoga ako tako pišeš, kako pišeš, moraš biti svjesna da pristaješ na to da ćeš čuti i ono što ti se ne sviđa
uživajte svi skupa u lijepom Zadru!
-
Nije isto tužiti se na muža jer nije iznio smeće i spomenuti da ugrožava živote, krši zakonei sl.....