Ozbiljno? I djeluje li to i na gljivice ili samo na kamenac? Ja imam problem sa vlagom i gljivicama u kupaoni (slaba venitilacija, stara kuća, slaba izolacija...) i dosta mi je više ribanja s različitim kemikalijama!
Printable View
Ozbiljno? I djeluje li to i na gljivice ili samo na kamenac? Ja imam problem sa vlagom i gljivicama u kupaoni (slaba venitilacija, stara kuća, slaba izolacija...) i dosta mi je više ribanja s različitim kemikalijama!
Arf kičn kliner..nije sasvim ekološki, ali dovolja je minimalna aplikacija za zadovoljavajući učinak...ja s njim skoro i djecu perem :mrgreen:
hehe..vrlo pjesnički ;)Citiraj:
maria71 prvotno napisa
u subotu sam bila u bauhausu i izbor plocica im je prilicno jadan. nismo na kraju nista kupili. gdje je u zagrebu najbolji izbor plocica?
Meni se osobno najviše sviđaju pločice u Ferotermu i Keratermu ali su mi pre skupe pa sam našla također lijepe i jeftine u Termotehni, Kio Orehovici ima ih u Kreivi i Smit Commerce-u
imaš u buzinu na jednom mjestu jedno 2-3 ducana tipa kerametal, feroterm ili tak nekaj; uvijek zmešam ta imena :oops:Citiraj:
tridesetri prvotno napisa
onda imaš i tim-novak, a to ti je kad ideš po škorpikovoj, od king crossa na onu stranu prema črnomercu, vrapču ili kaj je to već tamo; pa prođeš jedno veliko raskršće, onda s lijeve strane. dosta su skupi i apsolutno neljubazni, ali imaju dobar izbor (bar su imali prije par mjeseci); mislim da imaju i stranicu na netu, pa si pogledaj.
ima još jedan mali ducan u kojem su moji starci nedavno kupovali pločice duplo jeftinije nego npr. u tim novaku, ali je onda na kraju ispalo da su 2. klasa; ženske su bile jaaako ljubazne, ali su nam to "zaboravile" spomenuti. opet, s druge strane, kupiš par paketa više, prođeš osjetno jeftinije, a ipak uspiješ prebrati one ok pločice. taj dučkas je: kad ideš autoputom od jaruna prema savskoj, miiiisliiim da je to zadnje skretanje desno (na srednjake) prije selske; čim uđeš u tu ulicu, odmah s lijeve strane. imaju i jeftine grohe pipe.
a čuj, ruku na srce, ni vi očito niste skužili dok vas Lucian nije prosvjetlio... :mrgreen:Citiraj:
Amelie32 prvotno napisa
uvijek preporučam drugu klasu: proći ćete znatno jeftinije, a "grešku" ćete pronaći mooožda na jednoj pločici u 10 kvadrata.
I to je neka crna točkica koju nu ne vidite.
Za primjer: Vogue pločice u I klasi koštaju 243 kune (Sanitalia), u II - 67 kuna (Slaveks).
Nitko, ali nitko, ne može skužiti razliku.
Dobar je izbor u Keramitalu, (skuplje), Credo centru (skuplje), Ferotermu (cijene su u redu, ima i skupljih i jeftinijih), ali je stvarno najbolje otići malo "izvan ruke", može se proći i 4x (da, dobro ste pročitali) jeftinije.
he, he KIO Orahovica, tamo MM radi.Citiraj:
Nice prvotno napisa
onda su ove naše bile valjda 6.klasa :P bilo je dosta škarta...ali opet smo prošli puuuuno jeftinije.Citiraj:
apricot prvotno napisa
apri, di je slaveks? to mi zvuči poznato, a nemrem se nikak sjetiti...
prije je bio u Končarevoj, sad je u Sesvetama (Varaždinska)
Ja sve svoje klijente tamo šaljem i svi su prezadovoljni (a tamo mi radi i najbolje prijateljica za koju garantiram da će se stvarno potruditi).
Nije reklama, nego preporuka.
konacno smo resili da preuredimo kupatilo.
biramo plocice...
meni su zapale za oko plocice tipa mozaik (najvise 2cmx2cm).
koliko je to pametno resenje za malo kupatilo?
ja to ne mogu da zamislim a kada bude gotovo moze biti kasno :roll:
znaci htela bi da malo kupatilo izvuce svoj maksimum tj. izgleda najvece sto moze.
da li se poigrati samo na jednom zidu, recimo iznad lavaboa.. a na druge staviti nesto drugo?
u jednom hotelu sam videla tako i jako je lepo izgledalo, ali vece je kupatilo u pitanju.
u kupatilu ima prirodnog svetla (prozor)
puno hvala na savetima, ukoliko ih bude
ja bih mozaik stavila kao jednu "prugu" širine umivaonika i ogledala.
ili bih njime obložila tuš kabinu, ako je imaš.
ni slučajno ne bih stavljala po cijeloj kupaonici kako ne bi izgledala kao - ispražnjen bazen.
Da sam to bar znala prije biranja pločica. :/Citiraj:
Mada su moje takve, ali ih brišem i brišem...Citiraj:
Iako su mi i u kupaoni slične, ali žute, no tamo se ništa ne vidi. :?
A čime čistiš elemente? Ja imam kombinaciju žute i bijele kuhinje i mrak je, jednu ladicu, lajsnu na dnu i samo jedan bijeli ormarić koji se najviše koristi i čistim ga deterdžentom za suđe i sredstvom za prozore i sve super, ali par masnih mrlja od prstiju stoje i stoje i ne skidaju se. :evil:Citiraj:
dille prvotno napisa
Probaj dječjim maramicama za guzu...ne šalim se...Citiraj:
Drimm prvotno napisa
Evo mamma san, probala sam odmah, ali 0 bodova, pampers od lavande ne radi, fleke su i dalje tamo i baš se lijepo sjaje. :(
Evo me opet.
Dakako da sam odustala od Gaudijevskog pristupa. Pločice trebaju biti postavljene do četvrtka, a još ih nisam niti kupila. Ma niti pronašla. Da ne lutam po 1028520 dućana trebam savjet - gdje da odem potražiti male šarene pločice (pretpostavljem 10x10)?
koje boje ti trebaju?
i možeš li se ikako snaći za auto: svi dućani gdje je izbor dobar, a cijene niske zahtijevaju vožnju :/
Važna mi je trava-zelena. I sve ostalo što se s njom da iskombinirati. Vidjela sam ove (Marazzi - FRUIT) u jednom dućanu i to je to, samo što ih oni nisu više imali. Našla sam da ih drži Feroterm i neki Stil-Ker (oba u Ilici nekivelikibroj), pa idem sutra pogledati.
Auto imam (s vozačem :mrgreen: ) samo popodne (kad mi se mama vrati s posla).
[/url]
dille, bit ce valjda lakse za koji dan kad prodje feragosto, frendica mi je ovih dana obilazila skladista i opustosena su. ali tebi je zurba?
Ooooooooooooooo, suuuuuuper! Stvarno ohrabrujuće!
Plan je ovakav:
Ponedjeljak: pronalazim i kupujem pločice, počinjem žicati MM-a da u subotu idemo u ikeu po kuhinju
Utorak: majstori dovršavaju zidove i spremni su za pločićarenje, kupujem SVE kuhinjske aparate (suđerica, frižider, pećnica, plinska ploča, napa) i transportiram ih u stan, nastavljam žicati MM-a da u subotu idemo u ikeu po kuhinju
Srijeda: majstor postavlja pločice, intenziviram žicanje MM-a da u subotu idemo u ikeu po kuhinju
Četvrtak: žicanje dosiže vrhunac, MM dolazi s mora s M&M, divi se kako je stan prekrasan i zaključuje da definitivno trebamo u subotu u ikeu.
Petak: pregled za vrtić, kupovanje papuča, cipela itd, pripreme za odlazak u ikeu
Subota: odlazimo u ikeu i kupujemo kuhinju, ne plaćamo carinu, dižemo merver, donosimo ju u stan i montiramo
Nedjelja: idemo u VŽ na špancirfest
Ponedjeljak: počinje škoooolaaaa!!! (i vrtić!)
Da, žurba mi je. :mrgreen:
ja sam ti htjela predložiti Marazzijeve, oni imaju otvorene boje u tim dimenzijama.
Ja ih kupujem u Ferotermu u Buzinu.
iako, stvarno nisam sigurna da će ti toga biti na lageru... rok isporuke je dva tjedna do 45 dana, ovisno o frekventnosti narudžbi baš iz te tvornice.
kad su ovakve strke u pitanju, obično na kraju završi sa: a čega imate na lageru. Može, daj!
Marazzijeve su od 145 d0 157 kuna po kvadratu, imaš mat i glos i stvarno su fora nijanse (ima i fuksija)