sretno
Printable View
sretno
Nego jel ti to provjerena informacija da ima problema s alkoholom?
I kako je prošao sastanak?
Žao mi je što je tako ispalo a drago mi je što si se odmah makla. A ta mater traži pomoć za svog sina i u tebi je vidila spas. Samo ti to lagano odhebi. A idući put mudrije i djecu dalje od upoznavanja najmanje godinu, dvi.
Sastanak je prošao dobro, rekla sam joj da sebe i djecu želim distancirati od ljudi s takvim problemima jer nama treba mir. Složila se s tim, pitala možemo li nas dvije popiti kavicu tu i tamo, dalje smo pričale o životu, kuhanju i sl. Uglavnom, budući sam se loše psihički osjećala nakon razgovora s njom, jer mi je prekrasna osoba, a sad se razilazim i s njom; odlučila sam prekinuti sve kontakte radi svog psihičkog zdravlja.
Miffy34, da, na žalost provjerena je informacija da je on alkoholičar koji se odbija liječiti u nekoj ustanovi, a tu i tamo se uspijeva sam "zaliječiti" na par mjeseci... E sad, tijekom tih mjeseci sam ja uletila u njegov život...
Well done winnerice!
:heart:
Stvarno svaka čast na zrelim odlukama.
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Žao mi je ... svakako bih i ja tako napravila i s njim i njegovom mamom.
Ima alkoća koji svaki dan moraju popiti čašicu, to im je gorivo, a ima ih kao tvoj bivši, koji mjesecima ne piju i onda po tjedan dana piju do besvjesti. I tako ukrug.
Inače,mogu oni prestat s tim i bez klinika za odvikavanje ako im se u glavi dogodi onaj klik tj dobe unutarnju motivaciju.