Fidji :love:
Printable View
Fidji :love:
fidji :heart: za tebe i bebicu. nestrpljivo čekamo anu lorenu...
:D
Odlično, Fidji!
Nadam se da si u rodilištu i da ćeš uskoro držati svoju štrucu.
Fidji, goooo!!!!!!!!!! :heart:
Upravo dobih SMS.
Fidji ima prave trudove i krenula je u rodilište. Dakle, samo čekamo kilažu i visinu. 8)
Fidji dodji k nama na proljetne bebe cim prije.
Vibrrrrrrrrrrrrrrrrrr :heart: :angel:
sigurno se već maze :heart:
~~~~~~~~~~ :heart: ~~~~~~~~~~
juuupiiiiii :D
Sretno Fidji :heart:
Fidji :D
go Fidji go
(i :D za NjM)
Sretno!
:D da sve bude po planu poroda
sretno! :love:
sretnoooo!!!! :love:
sretno!
ajme, kako uzbudljivo, mislimo na tebe :love:
A ja već mislila da je Nika uletila sa vijestima da je Fidji rodila :P
Srecno!
I cekamo lepe vesti!
Cure, Fidji je na 8 centimetara - i imala je snage poslati mi sms! :D
Ajmo vibrice za Anu Lorenu koja dolazi na šarenu kuglu. :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(za prvo maženje i ne-reckanje)
Vau,
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svaki cas ce.. ako vec nije... joj, supeeeer.... :D
Vibrrrrrrrrrrrr, vibrrrrrrrrrrrr, vibrrrrrrrr...(za maženje, nereckanje i prvi podoj)
Danas kad dođem s posla očekujem prekrasne vijesti! :D
U ime Fidji i Ane Lorene svima vam želim dobro jutro.
Njih dvije sad odmaraju...
Fidji odmara nakon potpuno prirodnog porođaja u bolnici Merkur (možda zvuči kao znanstvena fantastika, uspjeli smo dobiti ono što smo željeli-veliko hvala primalji Teuti).
Ana Lorena odmara nakon prvog podoja (oko dvije minute maximalno ubrzo nakon poroda- malo, ali Fidji je svejedno oduševljena).
Za sada toliko. Jutro je...dakle vrijeme za spavanje.
Kristijan
čestitke cijeloj obitelji! :heart:
koje dobro jutro :D
idem na čestitanja :heart:
Najiskrenije cestitke! :love:
Čestitke i Tebi Kristijan, trebalo je sve to izdržati 8)
Fidji, tako mi je drago da si imala porod kakav si htjela i da je Teuta bila uz tebe :angel:
Vjerujem ti da je Ana prekrasna. Isuse, uspjela si je i nešto popapati, to je prekrasno. :heart:
Dobrodošla Ana Lorena, 3500 gr, 51 cm, prava ženska :D
dobro jutro i za vas dvije :love:
Juhuuuuuuuuu!! Bravo! :D
dobro dobro jutro! čestitam od srca :love:
s čestitkama nastavite ovdje:
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=25145
Ja ne mogu vjerovati da sam propustila ovaj topic :shock: .
Ajme, sve čestitke na hrabrosti
Milijun :love: vam šaljem
Čestitam cijeloj obitelji od :heart:
jao, sta sam propustila!!! Fidji hrabrice!!!!!
(odoh na topic o cestitkama)
:love:
Da ne otvaram novi topic, prikrpat ću se ovom već postojećem! Ali trebam pomoć hitno jer ne želim otići prerano u rodilište! :(
Jutros sam bila na pregledu u rodilištu....danas mi je 40+4 tj.trudnoće pa od dana termina idem svaki drugi dan na ctg. Danas- otkucaji bebina srca 140...otvorena i dalje samo 1 prst, mliječna plodna voda- stoji, a trudovi preko 60%. Pita me doktor osjećam li trudove? Ja stvarno nisam ni pomislila na njih! Ali cijelu prošlu noć nisam skoro ni oka sklopila....trbuh mi bio nešta napet i pomalo me boljelo u donjem dijelu trbuha....kao da me tjera na wc. Tad sam tek pomislila da su to ustvari bili trudovi.
Dao mi je Spazmex- nisam imala pojma šta je to, a oni mi nisu htjeli reći šta je :( Uglavnom, dođem kući....nakon odlaska na wc vidim da mi je dolje jako sluzavo sa tragovima krvi....to pripisujem pregledu plodne vode jer mi je čep već nekoliko dana prije odlazio.
A onda počinje.....dosta jaka bol u donjem dijelu trbuha....u nepravilnim intervalima, ali dosta često.....najveći razmak između tih bolova je 7 minuta- već par sati tako. Čak ima i pravilne dijelove....pa se cijeli sat skoro ponavljala nakon 4 minute, da bi se opet razmak povećao na 6 min.
Sad, kako prvi put trebam roditi pa nemam pojma o trudovima, ne znam kakvi su ovo trudovi, ali sve si mislim da to nisu oni pravi. Jer svi kažu da pravi krenu iz leđa, a mene leđa niti najmanje ne bole! Sva ta bol je u donjem dijelu trbuha! :(
Što mi vi preporučujete? Da odmah odem u rodilište ili da čekam neku promjenu- recimo pravilne intervale, tu bol u leđima, puknuće vodenjaka? :? Ja u ovom trenutku i šta sam dosad pročitala valjda sam zaboravila :mrgreen:
Hvala vam unaprijed! :*
Mji prvi trudovi uopce nisu isli iz leda, bolio me donji dio trbuha i to jako. Ja bi na tvom mjestu otisla s obzirom na to da si 40+4. Nemas sta izgubit, nece te otjerat, a ti ces znat na cemu si. I ja sam s 41 tj. bila 2 prsta otvorena, bez trudova, plodna voda mljecna. To je bilo ujutro, navecer sam vec bila u rodilistu.
Ja vjerujem da bi ti to mogli biti pocetni trudovi. Sretno!
Hvala, Koksy! :love:
Ma meni se sve ne ide prerano pa pomalo odugovlačim...ali nisam sigurna do kad mi je pametno odugovlačiti :(
Ninči sretno ... :love: :*
ja, nemam neki pametan savjet, ali eto zelim ti punooo srece i da sve prodje super :heart:
ninči ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala, curke :love:
Samo da javim da su ono bili trudovi....počeli u subotu 5.4. oko 10 ujutro, a u nedjelju u 13 sati sam došla u rodilište 4cm otvorena i sa puknutim vodenjakom. Ili sam ja luda, ili oni kod mene nisu bili u pravilnim razmacima :/