A da stvarno! Razmišljam kad smo jednom išli da je bilo “jesensko vrijeme”. Eto. Travanj je skoro tu. Parkirajte vrećice, napunite auto vrećama i ljudima i svatko po dvije vreće - četiri bona ;).
Printable View
A da stvarno! Razmišljam kad smo jednom išli da je bilo “jesensko vrijeme”. Eto. Travanj je skoro tu. Parkirajte vrećice, napunite auto vrećama i ljudima i svatko po dvije vreće - četiri bona ;).
e sad, jel gledaju ili ne gledaju datum kad hoces iskorisititi - nemam pojma
ali 12 mjeseci je stvarno dovoljno vremena
Ma i da ne dobijem bon uopće, ja sretna jer sam se riješila vreća ;).
Al npr. jednom sam na blagajni gledala da dam bon sa starijim datum, pa rekla, istekao mi je, on je rekao da nema veze i uzeo ga.
Čak i da ne kupuješ njihovu odjeću, nekad možda kupiš čarape, gaće, djetetu nekom nešto za rodjendan.
Meni je isto u tome najbolji dio što sam se riješila stvari. Mislim da nisam na Bikarac već nekoliko godina poslala ni komada tkanine - sve je ili poklonjeno ili reciklirano.
A kako ja volim riješiti se stvari! Skoro mi je jednak gušt kad iznosim iz kuće pune vreće koje su zbrinute, nego kad nešto novo kupim, ma koliko mi se sviđalo.
A koliko im iznosi taj bon?
Pa napisale smo ;).
15% popusta na jedan artikl po izboru.
Jedan bon za jednu vreću.
Max 2 vreće po čovjeku
Croop je u West gateu i Areni.
I tamo ima majica po 15 pa i 12 kn.
Odlična kvaliteta.
Moja ima pet jakni od njih. Ne zna se koja je bolja.
Sve se nepropusne, s kapuljačom i duge da pokriju riticu.
Traperice, malo poderane smo platili 79 kn.
Odlične!
Super traper i super joj stoje.
Hudice isto.
Čarape i pidžame, čak i novčanik i ruksak ima od tamo.
Nekoliko badića i zimskih kapa.
Nepoderivo.
Jedino joj cipele ne pašu jer ona nosi 41-42 pa joj je sve malo, ali imaju famoznih modela like Timberland i kožne su.
Često imaju dodatne popuste, tipa za LND u West gateu još -20 ili 30% na sve i na sniženo i stvarno se uhvate zgodne stvari za bagatelu.
Poljska je to firma, ali puno kvalitetnija od H&M- a
Ništa nam se nije strgalo, ofucalo, raspalo, a ima uistinu gomilu stvari od tamo.
Ima i za muške.
Sent from my iPhone using Tapatalk