BB :heart::love2::
BB :heart::love2::
Bluebella, drzi se :fige:
Bluebella draga sretno nek bude sve ok.
Mono ti si pravi borac od pocetak tako bude i tvoja curica. Svima zelim da sve bude ok.
Poslano sa mog F3311 koristeći Tapatalk
Jao Bb!!! Pa zar se nismo cule danas... ocito u malo ljepse doba! Drzim fige draga, nek naprave serklazu da izdrzite jos dugo!
Kod mene isto kaos...ali ne bas takav. Otkucaji na bw 118-125 i gubili se. Beba se smirila i nakon toga vise nisam mogla nikako naci otkucaje. Brzo na hitnu. Sve je ok, ne znam zasto se to desilo. Nova duracelka, mass bw. Ostavili su me svejedno pod nadzorom do poroda. Ctg 3x dnevno. Beba je straaasno nisko, otvorena 1 prst. Maleni je cak sad procijenjen na 2380g.
Optimist,
Da,da ja sam na 0,6 I ostajem do 6 tjedana nakon poroda.
Bb,.
Ojojjjj izdrzi jos malooooo ! Drzim najveceeeeeeee figeeeeeeeee !!!!!
Hvala cure ! Djevojcica je dns premjestena na poluintenzivnu, sto je korak naprijed...tako da sam smirenija I sretnija !!
jao žene pomagajte, sta cu...boli me zub....zubno meso....čakk mislim da je umnjak...a on mora van ...cim se pojavim kod doktora on ce ga htjet čuppat....što ču.........:cry::cry::cry:
martinaP, da, 2x radili i sve ok. Ne znam sto se zakompliciralo s bw doma, ali kad vec mora tako biti, neka je.
Muma, to se meni i na ctg-u dogadjalo, tak se namjeste. Ti niski otkucaji su cesto pupcana vrpca, cesto se gube i tako kasno ih je nemoguce raspoznati. Sama sam sonde drzala i namjestala svaki put, ctg je znao traajaaatiii....jer nismo mogli pogoditi srce.
Super za procjenu tezine! Neka su dobro procijenili :-) drzi se.
Mono, odlicne vijesti! Samo tako naprijed :-)
Hadasa, samo neka cure cicaju. Sto vise, stalno na cicu. Mlijeka ce biti dovoljno za obje, ne brini. Neka sisaju i u prazno. Javi se savjetnicama tu ili u sos grupu na facebooku, pomoci ce ti.
Muma, pa to je vec sasvim solidna kilaža za tjedan, super!
Mono, djeluješ mi dosta sabrano i hrabro, samo tako naprijed :)
Hadasa, a da, treba navući mlijeka za obje, bit će to sve OK
Bluebella...pokušavam se sjetiti je li se ikad saznao razlog tvog prošlog prijevremenog poroda/pobačaja?
Razmišljam što ti utješno reći, tu je pred malo jedna forumašica pisala da je od pola trudnoće do termina izdržala s prolabiranim vodenjakom - e pa kod tebe još nije do toga došlo! Držimo ti fige na najjače do sutra da serklaža dođe i prođe bez komplikacija i da odradi posao do kraja :heart:
Bluebella sretno danas :) da sve prođe u najboljem redu i da nakon zahvata izdržite do bar 38 tt :)
Ja sam imala prolaps vodenjaka, ali kasnije, u 30. tjednu. Vidim da si ti u 24. I došla sam do kraja. Drži se, dan po dan, tjedan po jedan. Dobro je što su brisevi dobri, i meni su bili. Ja sam čak nakon kratke hospitalizacije mirovala doma. Nadam se da će ti sad brzo napraviti serklažu i da će odsad biti sve dobro
Mono, čestitam, drago mi je da je cura napustila intenzivnu. Kakve su to male žilavice, te cure :-)
Pozdrav svima, držite se i sretno do kraja
Žao mi je što prolaziš kroz takav strah, nadam se da će biti sve u redu.:love2:
Možda da pokušaš postaviti pitanje na ovoj temi http://forum.roda.hr/threads/6961-u-...ikulomegalija?
Blueella, draga, šaljem sve pozitivne misli za tebe i tvoju mrvu da ostanete što duže 2u1. :heart:
Blue sretno danas,bit ce to ok.
Moja kolegica je imala prolabirani vodenjak od 22.tjedna,lezala u bolnici do 37.
Evo je sada doma 39+2,jos u komadu.
Mono super za curku,hrabricu malu.
I mi ocekujemo curku,pa molim dy netko upise na listu.
Muma 24.3.2018. / (M)
miuta821 9.4.2018. / (Ž)
IVANA86 7.5.2018. / (Ž), (M)
Munkica 23.5.2018. / (Ž)
Bluebella 20.6.2018 / (Ž)
bornastra 03.8.2018 / (Ž)
bodo 05.7.2018 / (Ž)
Nivana 03.9.2018 / ()
Bluebella, sretno danas :)
Mi danas idemo na pregled. Ovih 28 tjedana mi je skroz proletjelo.
Sutra serklaza, ne znam zasto. Veli prof da nije sigurna koliko ce pomoci s obzirom da je čep ispao.
Barem smo preživjele noc 2u1 pa sad dan po dan. Tu sam na tokolizi pretpostavljaju do 34tt, znaci jos 10 tjedana. Ako doguramo do tad u komadu bit ce super...
Bbella samo hrabro, nadam se da ce tokoliza pomoci.
Bluebella i Muma, mislim na vas :heart:
I ja, i na mono :ghug:
Mono, Bluebella i Muma, mislim na vas :heart: i šaljem vibrice da sve bude super!
Blue - drži se, samo pozitivno, svi navijamo za vas žene.
Mono- drago mi je zbog curke, lijepa vijest
Muma- sretno
Mi smo se popravili ali konačno je naišlo vise mlijeka, zbilja neke sestre su anđeli i imale su strpljenja i savjeta i volje...polako dobivamo , ne toliko koliko da je jedno ali možda dovoljno da odemo sutra doma.
Mislim na sve vas, budite mi dobro i samo sretne vijesti .
Bluebella, Mono, Muma, Hadasa drzim fige da sve bude ok.
Bb sretno draga! Nek dobro naprave tu serklazu, i nek bebonjica izdrzi jos dugo!!!
Mi smo ok. Prate ctg i uzv. Malo se doktor zeza "daj si probusi vodenjak" kao da zavrsimo s tim posto je moje vrijeme za radanje s 36tt..onda me zeza da ce me za 3 dana pustiti doma pa da od tamo dodem rodit. Meh. Najvaznije mi je da je sve ok s malenim!
Neka te, Muma. Mogla bi ovaj put do termina dogurati.
Muma budes ti do termina dogurala :-)
Ajme koliko cura na listi, skoro sve ženske [emoji4] Sretno cure!! Tako mi nekad fali moj trbuh :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
A sumnjam cure s obzirom da sam se krenula polako otvarati, ali opustena sam. Meni je sad svaki dan nagrada a nadam se izgurati do 37tt.
Bb javi se s dobrim vijestima <3
Mi jučer otišli na pregled, a završili u bolnici :)
Prije par dana sam malo krvarila, odnosno imala iscjedak u kojem je bilo i krvi. Prestalo je odmah pa se nisam baš uspaničila jer sam ionako bila naručena na pregled za par dana i beba se stalno vrti pa, rekoh, napomenut ću to čisto da uđe u zapisnik. Budući da sam rh-, babica me poslala u bolnicu na vađenje krvi i rhogam i cijeli pregled da ubrzamo postupak.
I tak, slušali smo bebino srce i lupanje po sondama na trbuhu sat vremena (MM zaspao kraj mene, bilo je vrlo meditativno) i na kraju je sve ok. Dobila opet rhogam za svaki slučaj i upoznala rodilište prije nego sam mislila :)
Bb, Muma, ima li lijepih vijesti kod vas?
Bluebella, kakvo je stanje? Jel bila serklaza?
Jutros su mi napravili serklazu. Nista me ne boli za sada, sutra ce mi vaditi krv i crp da se vidi ukoliko ima infekcija. I dalje sam na tokolizi (u jednoj ruci) i infuzija (druga ruka)... jedva cekam da mi bar jednu braunilu izvade.
Hvala curke svima ❤️ na porukama, ne stignem sve odg jer su mi ruke u cjevčicama.
Blubella drži se. Muma kako je kod tebe?
Meni crp skočio, sad sam na Penbritin antibiotiku, Medazolu i Geonistin vaginaletama. Pretpostavljam da sam neku infekciju pokupila tokom serklaze.
Nikad kraja....
Jucer smo samo virnuli opseg trbuscica, vratili smo ga na staru mjeru od prije tjedan dana...dakle nista od nedjeljnih 2380g. Za sat-dva imam uzv i izbacit ce sve mjere pa cu vidjeti i kilazu, ali ne ocekujem vise od 2200. Vidim da dr razmatra kaj cemo dalje... 2u1 ili raspakiravanje. Ono...smrc, ali ne mogu mu ja pomoci, ni sebi ni njemu.
Bluebella sad samo hrabro dalje draga!!!
Sad tek vidim sto si upravo napisala...nadam se iskreeeno da su ovo zadnje trudnicke muke, i da ces moci malo uzivati dok ovo rijesis. Bas mi je zao!
Drži se, Bluebella. Možda je neka viroza, nevezano za trudnoću? Dolaze li vam posjete?
Posjete su stalno, kako tko hoce i kad hoce. U sobi sam sa dvije curke koje nisu iz zg pa uglavnom meni dolaze posjete (oni koji su zdravi).
Ne mogu se zaliti, veselo nam je u sobi, sve ok, dr. Ivanisevic je stvarno pedantna i pazi na svaki detalj koji se prijavi.
Valjda ce me pokrpati do nekih sigurnijih tjedana.
Meni su brisevi pred serklazu bili uredni, ali imala sam stalno taj neki žućkasti iscjedak, mozda je on uzrok porastu crp-a, ipak je sad dole bilo šivano tkivo.
Muma sretno na uzv ❤️ Javi stanje