Ako je dijete natprosječno u bilo čemu i dobro usmjereno ide to. Ako se ne uvali u drogu i kocku .
Ako je dijete prosjek, a Gauss je zajebana krivulja, onda ipak ima nešto i u nekretninama i vezama .
Tanči, svaka čast za curku <3
Printable View
Ako je dijete natprosječno u bilo čemu i dobro usmjereno ide to. Ako se ne uvali u drogu i kocku .
Ako je dijete prosjek, a Gauss je zajebana krivulja, onda ipak ima nešto i u nekretninama i vezama .
Tanči, svaka čast za curku <3
Hvala, draga. Ja sam znala da će ona ostvariti svije snove, ali ono što je najvažnije jest da sam se ja prestala bojati. Više se ne bojim ni za posao, ni kako ćemo, uistinu me više nije strah. Kao u onoj Terezinoj pjesmi…
Inače čestitam svima na njihovoj djeci. Svi su oni super i bitni. Čuvajte ih i ljubite svaki dan [emoji3590]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tanči, tvoja kćer je oduvijek izuzetna i držim fige da dobije željenu specu...
Imaš pravo, svi su oni dobri i volimo ih najviše na svijetu.
Puno pitanja me muče, al nekako vidim da bolje ne pitati niti reći...
Kosjenka, nisam ja pisala kad je bilo stvarno gadno u doba korone i kada smo svi lutali, to što je sad , trenutno sve ok, sutra se može promijeniti.
Treba malo misliti na sebe .
Zdrava sebičnost je vrlina :-)
Maria71,
Veliki potpis na brigu o sebi i posvecenost sebi. :heart:
Jucer sam na fejsu naletila na neku objavu tako istinitu o 4 faze zivota, vasa (a uskoro i moja) je ova 3.faza.
Kad su djeca vec dovoljno velika i zenama je vise dosta da stalno moraju oko nekoga brinut i nekome se davat - basta! Vrijeme je i za posvetit se sebi.
Kosjenka, mislim da je uvijek bolje pisat i reci zasto ne? Tako i mi ostale otprilike dobijemo uvid u moguce scenarije sto nas sve moze zadesit.
Nikad se ne zna kako ce se kome zivot poslozit.
Evo cula neki dan pricu o decku koji je razvaljivao u Mioc-u, nagrade svakojake i na kraju odluci studirat matematiku u Japanu. Obolio nazalost od depresije, prekinuo studij, a ne zeli se vratit. Jadni starci tako daleko, umiru od brige.
Sad se kao opet vraca studiju uz rad. Tesko i izazovno.
Tanci super za kcerku! Drzim fige za specku, navijam da je dobije u RH i da ne ode.
Bravo da si se rijesila strahova, oni su izvor raznih bolesti. Sretno vama dvjema dalje!