Amelie, ovo je strašno :cry: .
Printable View
Amelie, ovo je strašno :cry: .
i mene je doktor rezao ali stvarno u tom trenutku nisam ništa osjetila..možda je tako i bolje jer je dini oko vrata bila pupčana vrpca što do tada niko nije ni vidjeo. Poslije me je stvarno boljelo i nisam mogla niti sjediti, niti ležati :/ sada stvarno nemam nikakvih problema niti se to primjeti, ali je tema na mjestu nešto nikada nisam o tome razmišljala, sada ne znam je li moje bilo rutinski ili nije, a joj bash te me bacile u razmišljanje, tako da neću glasati dok dobro ne promislim
Najgluplji argument za epiziotomiju mi je bio kako to nije ništa strašno. Zarežu te u trudu i ništa ne osjetiš. A one tjedne poslije što te boli i smeta to kao da nema veze s epiziotomijom.
A trudovi su im kao strašno grozni - užas koliko to boli.
Radije bih dva dana trudova, nego dva tjedna polupokretljivosti zbog epiziotomije.
nije mi to argument ZA epizotomiju, nego mislim ako su me već "morali" rezati, barem nisam osjetila trenutak kada su sjekliCitiraj:
asta prvotno napisa
Ni ja nisam osjetila sjeckanje, ni prvi ni drugi put. Odmah sam sasvim normalno hodala, i skoro pa normalno sjedila.