Je za to je super egramani, ali kaj ne memorira sve nalaze nego samo zadnji eventualno 2
Printable View
Je za to je super egramani, ali kaj ne memorira sve nalaze nego samo zadnji eventualno 2
meni sve ispiše pa unazad mjesecima možda i više, a i za djecu, lijepo jer ne moram tragati po računalu, da je samo još sve malkoc više spojeno, bolnički i ostali sustavi
moj bože dakle tražila sam lijek za kćer za alergiju kaže sestra nema je u sustavu. ali sina imaju. njega je dr pregledao prije mjesec dana. koji k
deset put sam slala emailove starim novim doktorima i u pisarnicu i sad evo opet. koja šlampavost
i da. da sam znala da sustav egrađana ne valja otišla bih pravac ured hzzo. nisam računala na ovo.
u egrađanima piše da je on njen doktor, ostalo dvoje djece je uredno provedeno, nju nekak nemaju
Napokon su svi kartoni tamo gdje trebaju biti.
I tako godinu dana poslije nemam ginekologinju, nositelj je tim doktora, a lom piše jedno ime i prezime, ali se izmijenilo već pet doktora, isprve sam mislila da nešta ne shvaćam kad mi je svaki put drugi doktor, a isto ime, to je valjda isto tim doktora, ali nisu napisali. Po novome ne mogu stupit u kontakt s doktorom ni telefonom ni emailom. Old school cool.
Možda su ti drugi doktori na obaveznom stažu
Mislim da je tako kod mog klinca, a i kod nas je trenutno neke zamjene ( sve mladi doktori), ali naša doktorica je pred penzijom
nositelj ordinacije je jedan, a ako on/ona ne radi iz nekog razloga (specijalizacija, porodiljni), drugi liječnici rade u toj ordinaciji.
Ja svoju LOM nisam vidjela barem 5 godina. Prvo je bila na specijalizaciji, onda na jednom porodiljnom, pa na drugom ...
u međuvremenu su u njezinoj ordinaciji radila 3 različita liječnika
Ista je lokacija. Nakon sat vremena čekanja evo sjetila sam se napisati na papir što mi treba, uputnice i recepti, ako prođe prođe. Inače ću morati opet tamo samo da me naruči. Telefon su blokirali.
Evo dobila sve što sam tražila, samo je trebalo napisat na papir i ostavit. Znat ću za ubuduće. Doista nam rijetko baš trebaju pregledi. Može i ovako ako su emailovi toliki problem, mada su meni bili ugodno korisni, a vjerujem i doktorima umjesto da se kliconoše zadržavaju i prenose na ostale.