23.04.2021.
(Ne)čekalice
IvchyOs °°°°°°°°°°°°°°°° 48.dc
Beck °°°°°°°°°°°°°°°°°°° 33.dc
Odbrojavalice
BelleA °°°°°°°°°°°°°°°°°° 25.dc
Garawa °°°°°°°°°°°°°°°°°° 5.dc
Printable View
23.04.2021.
(Ne)čekalice
IvchyOs °°°°°°°°°°°°°°°° 48.dc
Beck °°°°°°°°°°°°°°°°°°° 33.dc
Odbrojavalice
BelleA °°°°°°°°°°°°°°°°°° 25.dc
Garawa °°°°°°°°°°°°°°°°°° 5.dc
Dobro jutro cure, evo da vas pozdravim, pitam kako ste danas i poželim vam lijepi i sunčani petak [emoji56]
Poslano sa mog SM-G970F koristeći Tapatalk
Kod mene klasika-ležanje na kauču i telka.Kad se budim po noći budem gladna kao vuk a bome sam gladna i tijekom dana.
Anonimna, ja ne znam jesi li ti možda meni, dok sam ja bila vodila listu, rekla koji si dan ciklusa. Ugl, vidim da te nisam bila ubacila pa ako želiš napiši koji si dan ciklusa pa će te Garawa ubaciti.
Anonimna26, onda držimo fige da ne dođe :)
Lotus5, pozlatile ti se riječi :D
Nego, mislite li da je pametno možda nakon još jednog ciklusa (sada u 5.mjesecu) otići na neke konzultacije privatno možda u nekom smjeru humane ili nešto...
Čisto onako informativno, barem da porazgovaram, krv izvadim ili nešto.
Evo, razmišljam naglas samo :)
Anonimna26, slično razmišljamo :)
Ja ću napisati svoje iskustvo: mi smo samoinicijativno išli obaviti prvi spermiogram i ja sam bila provjeriti hormone koji se inače provjeravaju u obradi neplodnosti s obzirom da sam puno čitala o tome a imala sam ginekologa koji me nigdje nije slao i nije bio baš zainteresiran za ništa.
Meni je rekla doktorica sada kada sam bila 14.04. na pregledu, tj. UZV da po njoj ja još nisam kandidat za ići po klinikama, spomenula mi je i Škvorca između ostaloga i da bi joj bilo žao da netko uzima novce, kada mogu još ovako probati, ali nekako mislim da nemam šta za izgubiti u smislu, barem konzultacija, vađenja krvi i tih nekih osnovnih stvari.
E sada, meni idući mjesec plodni dani počinju (cca) 07.05. i traju do 13.05., s time da bi ovulacija po kalendaru 'trebala biti' 12.05. (to je 15DC)
Ja sam mislila 10. ili 11.05. otići kod moje na UZV da vidimo gdje smo sa folikulima.
A što mislite da je najbolje, kada da se rasporede odnosi?
Naravno možda, 07., 09., 11., 12., 13., 14.? Evo ne znam ni sama :/
24.04.2021.
(Ne)čekalice
IvchyOs °°°°°°°°°°°°°°°° 49.dc
Beck °°°°°°°°°°°°°°°°°°° 34.dc
BelleA °°°°°°°°°°°°°°°°°° 26.dc
Odbrojavalice
Anonimna26°°°°°°°°°°°°°25.dc
Garawa °°°°°°°°°°°°°°°°°° 6.dc
Mislim da će te doktorica poslati na daljinu obradu tek ukoliko i nakon 6 mj.ne dođe do trudnoće.. mlađi parovi..kod njih mora proći više od godine..
Držimo fige da ovaj ciklus bude dobitni..
Kada planiraš test?
Obzirom da sam radila 6DPO test, koji je bio takav kakav je i obzirom da je stvarno bilo prerano, pustila bi sada barem do sredine tjedna, do kada 'kao trebam dobiti ', pa ću onda napraviti.
Po ovome što si mi napisala da li onda misliš da je dobro da idemo barem spermiogram napraviti i kod mene što se može, pa da vidimo gdje smo šta smo, i kuda dalje?
Ako sam dobro shvatila, ako ne ispravi me [emoji4]
Neka traži uputnicu od svog doktora za spermio.. a ti možeš izvaditi hormone.. ako ti ginekologica bude htjela dati uputnicu.. ja sam jedva do svoje došla jer gin.je smatrao da mi to je treba..i na kraju nisu mi hormoni bajni baš.. pitaj je.. da napiše uputnicu..vade se od 3 do 5dc
Tnx, na detaljima, imati ću u vidu svakako. I ovo za mm za spermio..
Možda najbolje da sada pričekam do sredine idućeg tjedna, da vidim kako će ovaj mjesec na kraju završiti, pa onda dalje razmišljati u ovim smjerovima.
A ovo što sam spomenula za nekakvo tempiranje odnosa idući mjesec, a da nije svaki dan, čini ti se ok ili?
Kažem, voljela bi čuti i druga mišljenja, jer je više glava uvijek pametnije [emoji847]
Čini mi se ok.. tako ću i sama ovaj ciklus..
Dobro si ti to osmislila ;-)
25.04.2021.
(Ne)čekalice
IvchyOs °°°°°°°°°°°°°°°° 50.dc
Beck °°°°°°°°°°°°°°°°°°° 35.dc
BelleA °°°°°°°°°°°°°°°°°° 27.dc
Anonimna26°°°°°°°°°°°°°26.dc
Odbrojavalice
Garawa °°°°°°°°°°°°°°°°°° 7.dc
Cure, maloprije sam napravila test, jer ajde kao 10dpo je, pa čisto onako...
Da li i vi vidite sjenu lijevo, ili se meni čini samo?
Ja vidim!!!! I to jako dobro.. i baš je roza!!!
Jesi jutros ponavljala?
26.04.2021.
(Ne)čekalice
IvchyOs °°°°°°°°°°°°°°°° 51.dc
Beck °°°°°°°°°°°°°°°°°°° 36.dc
BelleA °°°°°°°°°°°°°°°°°° 28.dc
Anonimna26°°°°°°°°°°°°°27.dc +
Odbrojavalice
Garawa °°°°°°°°°°°°°°°°°° 8.dc
Jutro, jesam ponovila sam i evo rezultata...
Ne želim se ničemu nadati, jer prošli mjesec mi se isto dogodila sjena (zadnja na slici) i nakon tjedan dana sam dobila, što znači da se nije valjda primilo kako treba?
E sada, da li da danas popodne izvadim Betu, a ujutro digitalni napravim ili?
Ovo je bez sumnje pozitivno..
Ja bi išla betu vaditi.. pa onda nakon dva dana ponoviti da vidim kako se dupla..
Ti su trudna.. 100% samo da sada sve dobro se primi..
Odi betu napravi.. i sve javljaj..
Baš sam sretna.. vidiš da si ti to sve dobro napravila :-D
Hvala draga, ali kažem nekako me zbunjuje što mi se čini da je ista sjena bila i prošli mjesec, pa eto kako je završilo, zato se ne želim ničemu prerano nadati, da ne bi opet bilo..
Betu ću ići danas vaditi svakako. Jesi vidjela onaj zadnji test, to je taj od prošlog mjeseca i to me zbunilo :/
Onaj u plastici? Na njega misliš?
Na njemu crta izgleda čudno i tanka.. je da ima boje ali je tanka , tako da mislim da su ovi bolji..
Čak mi se ovaj od jutros čini jači.. https://ibb.co/BZx7B23 donji je od jutros.
Prava razlika bi se trebala vidjeti svaka dva dana..
Da, onaj u plastici [emoji2356] vidim i ja da je ta crta tanja nego ove od sinoć i jutros, ali čim su se sjene pojavile dva mjeseca za redom, iskreno malo me zbunilo, ali dobro.
Usporedila sam i ja malo ove od jučer i ove jutros i da, kao da su jače mrvicu.
Ne znam šta da mislim [emoji4] ne želim zacoprati prije vremena [emoji2960]
Zato napravi betu danas, pa ponovi za dva dana.. trebala bi se pravilno uduplati..i onda odahneš i uživaš u trudnoći..
Jasno da, ništa onda danas idemo na pikanje i u srijedu [emoji256]
Samo što ću morati u dva različita labosa, jer mi je tako bliže danas i u srijedu, ali to vjerujem nema nikakve veze [emoji2368]
Isplati mi se onda raditi digitalac ili ne?
I ono što sam te htjela pitati, hoću li ja možda po prvoj Beti i brojkama moći biti na tragu toga da sam trudna? Mislim ne znam kako idu te vrijednosti, pa zato pitam... tj., da li postoji neka granica nakon koje je potvrdno da si vjerojatno trudna?
Znači, sve preko 5 je pozitivno.. sudeći po tvojim testovima ja bih rekla da je beta i preko 25.. ali to su nagađanja.. i nije zahvalno.. raspon bete može jako varirati evo ovdje vidiš https://ibb.co/L0YFh8m
Digitalni napravi sutra.. premda mislim da nema potrebe, jedino ako želiš sliku za uspomenu ili svom dragom da pokažeš..
A betu, možda bolje u istom laboratoriju..da nemaš neke nedoumice
Anonimna26, vidi se sjena :)
Da, napravi betu pa ćeš vidjeti. U prvim danima, tj. kod vađenja svaka dva dana trebala bi se duplati.
Javi se i sretno!!
Lotus kako ste vi? Sve dobro? Imaš kakav pregled uskoro?
Ja sam dobro. Nesanica me tu i tamo pegla, mučnina nema za sada (neka ih ni ne bude :) ). Drugi pregled imam za tjedan dana tako da još mirovanja sigurno do drugog tjedna a onda ćemo vidjeti šta kaže doktor kad vidi taj jajnik koji je problematičan (držimo fige da se barem koji centimetar smanjio).
Imali smo ovih dana (opet) problema pri preuzimanju novih injekcija clexana da bi mi na kraju rekli da u slučaju da ih još budem morala i dalje koristiti ipak ću trebati kod njih na pregled a ne kod svojeg ginekologa (pri otpuštanju iz bolnice su rekli da mogu slobodno i kod svog). Sva sreća na toj jednoj dragoj sestri koja je rekla ako baš bude potrebno doć kod njih da će me već nekako naručiti za sljedeći dan.
Ili možeš čekati da vidiš ako M (ne)će doći ili ići vaditi betu i znati na čemu si :)
HCG test za rano otkrivanje trudnoće:
Služe za rano otkrivanje trudnoće odnosno razine HCG hormona u tijelu i to čak 5 dana prije očekivane menstruacije. Razina osjetljivosti otkrivanja je 10 mIU/ml HCG hormona. Detaljne upute dobit ćete uz trakice.
To je vezano za test, kojim sam se testirala sinoć i jutros. Da li taj 10 mIU/ml HCG hormona nešto može značiti, kada je u pitanju takav rezultat kao što je moj?