Otvaracica teme je trazila ideje za vece grudi. Zato se o tome i krenulo govoriti.
Da imam male ili prosjecne sise sigurni ne bi imala problem. Ni ja , ni otvaracica teme.
Printable View
Otvaracica teme je trazila ideje za vece grudi. Zato se o tome i krenulo govoriti.
Da imam male ili prosjecne sise sigurni ne bi imala problem. Ni ja , ni otvaracica teme.
e, ocito su nam kriteriji razliciti, jer meni su D kosarice vece grudi, sigurno nisu ni male ni prosjecne
a ne bi ni generalizirala, jer znam da se i zene s manjim grudima zale da ne mogu naci modele kakvi bas njima pasu
i da, super za mene, ali to nije bila poanta nego ta velika razlika izmedju vezanja i kopce, koju ja ne uocavam a vama je znacajna, jer vezanje kao ne drzi
Meni kopča od grudnjaka ne smeta za naslonit se na stolac, leć itd. Trake koje se vezuju na leđima na način da nastaje grop ili mašna - a smetaju, kako ne bi smetale - žulja, to je izbočina, kopča nije tolika izbočina. Imala sam jedan koji se može dobro vezat na leđima, sa širokim trakama, ali smeta me ta kvrga za ležanje, naslanjanje bilo gdje. Ovo za oko vrata vezivanje nema šanse - kolje me previše vrat, previše je težine u sisama, a nervira me kad nisu dobro dignute jer se onda znoje na tom mjestu gdje se taru o trup pa nastaju virusne bradavice, plus mi je to grozan osjećaj - tu je gora ta veća. To me smeta toliko da, ako idem na nudističku, gore nosim grudnjak ako stojim ili sjedim, a dole se mogu skinut. Ta veća me zapravo nervira i kad plivam, blubluć lijevo, desno, na sve strane. Mislim, volim ja nju, ali volim je više stegnutu.
Pa nije bitno da jesu vece. Nego mozes li kupiti kupaci kostim u toj velicini. Mozes. Sve iznad toga je upitno u Hrvatskoj.
Meni to izgleda ko da trazis odjecu za osobu koja ima 200+ kilograma.
Ali imas samo 70 kg i sise za kosaricu vecu od D.
tek te sad ina ne mogu zamisliti :lol:
ja sam ispod 80, grudi 99, ispada D
i pogledajte na about you, moze se specificirati velicina kosarice kupaceg, za D/E (bez cistog D) pa do H imaju 212 modela, brzinski sam bacila oko, ima predivnih...
povrat je besplatan u roku 100 dana
Vjerujem da je u Hr gotovo nemoguće naci normalne grudnjake za veće grudi. Zarravo mislim da je opcenito izbor donjeg rublja jadan.
Ja sam između b i c košarice i ne mogu naci pamučne jednostavne grudnjake bez zice, uvijek moram isprobati cijelo brdo, jer ponekad odgovara košarica b, a ponekad c. Pa jel model ovakav il onakav. I to mi je totalno mrsko jer kad isprobam 5 grudnjaka, prodavačica krene s čipkastim, podebljanim i ožičenim iako sam jasno rekla da ih ne zelim. Onda me to nazivcira pa odem ća. Nisam si kupila grudnjak tko zna otkad, cekam da se raspadnu pa da krenem obavljat tu pokoru...
Znam da nije neka sreca kad se kupuje online, ali najlakse mi je naci odgovarajuci grudnjak isprobavanjem na "britanski" nacin:
Poceti s pojasom oko ledja (kako se to zapravo zove?) i naci onaj koji odgovara kad se zakopca na najmanju velicinu. I to na nacin da se prakticki jedva zakopca.
Kad je odabrana velicina ledja, krenuti s kosaricama i naci onu u koju stanu sise tako da ledja i dalje odgovaraju, a da nigdje nista na ispada i da sav kosarice/vanjski rub zice pada tocno na sredini prsnog kosa ispod pazuha. Prednji dio (izmedju kosarica) mora dodirivati sternum.
Netko je rekao, čini mi se mitovski, da joj Lisca kupaći nikako ne pašu. A meni se ove godine, (nakon punooo godina krenula sam opet kupiti novi) ponovno pokazalo da nema smisla da igdje drugo tražim, odmah u Liscu. Tako mi je i s grudnjacima. Ja sam baš njihov 85C. Imam obrnuti problem od mnogih, grudi su srednje veličine, ali zato su leđa široka.
Užasno mi je teško naći grudnjak/gornji dio bikinija, a da su i košarice ok i da mi nije preuzak na leđima (efekt rol-šunke), osim u Lisci
Šok - našla kupaći u Decathlonu, jednodijelni, neke smiješne trakice naizgled na leđima, bez žice (ne znam jesam li ikad kupila bez žice) al je kroj naprijed obećavao jer je nekako dosta suportivan i jer je uzak u ledjima. Malo mi u guzi klapa, vidjet cemo kakav ce bit u moru, al i ovo mi je pozitivan šok. Veličina L, M/L mi je bolji bio dolje, al je gore malo kipilo.