Neka pokuša, a ako ne uspije, ima drugih matematičkih gimnazija - 1., 3., 5., 9., 10., 13., Lucijanka.
Printable View
I 11
Takvih je ove god bilo mislim 22 (s tim da nisu svi drž.prvaci nužno s uspjehom 5.0) + 6 na IP.
Znači ostane sasvim dovoljno mjesta.
Jedino što ima dosta djece drž.natjecatelja (ne drž.prvaka) koji imaju po bod dva u startu više.
No ništa to ne sprečava nijedno dijete da dobro riješi prijemni i upada. Samo naprijed!
Naravno tu su i druge matem.gimnazije tako da...
Hoću reć drž.prvaci imaju direktan upis pa ne idu na prijemni i takvih je bilo cca 21-22.
Je ali od ove godine ima i jedan MP
Viš skoro pa cijeli razred. Lili prvaka
Pišem brojke i info dok su mi u glavi za one koje će to zanimat dogodine jer ja ću to zaboravit brzinom svjetlosti. :lool:
Da bilo je na izravnom upisu djece s prva tri mjesta u raznim predmetima (informatika - najviše mislim, nešto fizika i mat, dosta čak francuski i hrvatski, iznenadio me franc.). Ako se dobro sjećam, nitko sa sportskim bodovima.
Znači ako nisam bila jasna:
28-ro djece se upisalo izravnim upisom (22 djece jer su bili medju prvih troje na državnom + 6 djece s IP na predupisima).
Eh da iz fizike i kemije ih je malo s bodovima s natjecanja jer se ti predmeti imaju samo 2 god a većina ih krene na natjecanja iz tih predmeta u 8.razredu.
Da 9.gimnazija sada ima jedan pm razred.
Pa to su nam ljetni anagrami za razbibrigu: MP = PM, XI = IX i sl :mrgreen:
Na web stranici škole su informacije o fakultativnoj nastavi i izvannastavnim aktivnostima stare 2-3 godine, pa me zanima je li se fakultativna nastava i dalje održava online?
Koliko ja znam sve ili skoro sve se održava uživo.
Hoće li bit objava imena po razredima prije polaska u školu?
Hvala.
Evo sama sam našla na internetu.
Ipak objavljuju po imenima.
Ja sam isto mislila da se zbog GDPR-a više ništa ne objavljuje, ali ipak da.
Kami imaš inbox
Bome su Miočani spretni u komuniciranju/povezivanju. Ne znam kako al već imaju what s up grupu kaže mi kćerka da je u toj grupi za generaciju 2023/2024 , iako još nisu objavljeni razredi.
U svakoj se gimnaziji prvaši tijekom ljeta "okupe" u WA grupi.
a majko mila :lool: pa to je show....
Uvijek netko nekog pozna, netko zna nekog tko ga može ubaciti u grupu, itd.
Njihove generacije su puno bolje povezane nego što to mi fosili uopće možemo pojmiti, tako da im taj dio slobodno možemo prepustiti :mrgreen:
A i ne okupe se baš svi u njoj :-)
ja mislim da sve škole i fakulteti imaju takve grupe ... pa dovoljno im je upisati u instagram naziv škole i generaciju i pronađu oformljenu grupu ...ili sami pokrenu
moje se dijete ljeto prije 1.sr., nakon upisa, u Dalmaciji nalazilo s djecom koja su se upisala u školu ... nisu završili u istim razredima, ali su i sljedeća dva ljeta organizirali druženja na plaži
sve to ovisi koliko je tko poduzetan i koliko ima sreće da upozna nekog ekstroverta koji skuplja ekipu oko sebe (moje dijete ne bi otvorilo grupu, ali se odazvalo nečijem pozivu)
Ma jasno mi je kad krenu u školu da će imat grupu,al sad dok još nemaju ni razrede i zapravo jako malo djece iz iste osnovne završi u srednjoj.
A iskreno nije mi jasno ni koja potreba za grupom a škola ni počela nije :lool:
Vrijeska,
Kažeš instagram?
Bome ni moja kćerka ni njena ekipa ga nemaju, bit će su i oni fosili kako reče tanja_b ko i mi :lool:
Šta će djetetu od 14god instagram,meni se u glavi to pitanje prvo javlja?
Na stranici Mioca je objavljen popis po razredima sa imenima..