džizs...a ja mislila da je samo moja pedica frik, ali po nekim drugim metodama...jadan klinac, nadam se da će mu se mama spametiti.Citiraj:
mamaineven prvotno napisa
Printable View
džizs...a ja mislila da je samo moja pedica frik, ali po nekim drugim metodama...jadan klinac, nadam se da će mu se mama spametiti.Citiraj:
mamaineven prvotno napisa
Pa tu žena i kupi energiju da bi ostalo mogla odšljakati :dancingfever:Citiraj:
kovke prvotno napisa
Mile :D !!
Pozdravi loonu i vitu!
Mirta drzim fige da sve bude super danas, a mora biti kad si tako cool 8).
Ivonna, i ja se pitam isto sto i kovke...
Bolesnim bebama, mamama i tatama zelim da sto pre ozdrave!
Citiraj:
bucka prvotno napisa
Sori, cure, ja sam prava seljanka i morala bih napokon naučiti kako se višestruko kvota, a ne stalno novi post da pišem :oops:
Bucka, kako se liječi tvoja malena?Jeste bili kod dr ili?!
Ovo pitam da znam reagirati kad kod nas dođe do viroze (UŽASAN sam paničar, ali ono, stvarno :( )
Pusa svima da vas boljetice prođu
Bucka, :* za što brže ozdravljenje svih vas
nismo bili kod doktora a za sada ni ne namjeravamo osim ako ne potraje ili se pogorša. taman mi još treba da im padne napamat da joj vade krv ili slična mučenja. nakon ovih nekoliko postova o vađenju krvi iz vene ne želim joj to priuštiti. kad joj je u jednom trenutku temperatura u uhu bila 39 dobila je čepić i više joj nakon toga temperatura nije prelazila 38. bucka je kupila efedrin kapi za nos (s tim se inače sportaši dopingiraju :lol: ) ali ne znam je li joj na kraju uopće kapala. i puno maženja i paženja jer spavati želi samo na nekome. tako smo naime mi i dobili virozu od nje :mrgreen: i brisanja šmrkavog nosića uz sveopće negodovanje mlade gospodične.Citiraj:
Perun prvotno napisa
Mile :D :bye:
Perun, mi smo u vise navrata imali viruse i mogu ti reci da je najveci neprijatelj virusa - majcino mleko, a za smrkljav nosic fizioloski rastvor.
Novi je jako cesto u kontaktu sa ljudima, pa cesto i zakaci virus. Evo ovaj sad nam je tata doneo, a ja mu nisam branila da nas ljubi i mazi i eto - dobili svi.
Daddy...da kupim ja sebi EFEDRIN pa da malo ušmrkavam umjesto ispijanja :coffee: na poslu?!
Kako si pravim anti-reklamu...stvarno će mi još netko reći da samo besposličarim :raspa:
Evo i mene opet, imali smo neki sastanak, koja je to dosada bila, da ne povjerujes :roll:
Pusa bolesnima da sto prije ozdrave :*
E da, zaboravih...
Vezano za vakcinu s godinom dana. mi smo isli odmah nakon rodjendana, ali nije bilo vakcina, i nemaju pojma kad ce ih biti :? Kada je krajnji rok da se primi ta vakcina? Jer kod nas je predvidjena i neka vakcina sa godinom i pol, jeli imate i vi tu?
Da, i u Hr se djeca cijepe s 1,5 god...za ovo tvoje cijepljenje ne znam koji je krajnji rok da ga dijete dobije...neka se jave iskusniji i informiraniji!
cekamo izvjestaj od mirte i njenog ginica!!! :raspa:
jos uvijek cekamo!!!!!!
ceeeeekaaaaamoooooo!!!! :cekam:
Bucka, vidis da je rekla u 17:30, a to je tek za 1 minut.Citiraj:
Mirta30 prvotno napisa
Pa pregled, pa da dodje kuci, pa na forum...
ma,ja sam ocekivala izravan prijenos iz ordinacije!!!!! :mrgreen:
:cekam:
ja sam saznala!!!!!!!!!!!!
al vam necu reci!!!!!!!!!! :P :P
po tonu tvog posta rekla bi da je sve OK... a to nam je dovoljno :P
TU SMO
bebuljak je velik 2 cm :mrgreen: (a ja mislila da se možda neće ništa vidjeti na uzv)
ma sva sam smotana i trebat će mi koji dan da se pokušam pribrati
ljudi moji ovo nije moguće - mislila sam da će bti probema da ostanem trudna i da će razlika između Vida i druge bebe biti ogromna, a kad ono 20 mj.
ivonna koji ti je period bio najteži :mrgreen:
------------------------------------------------------------
vezano uz cjepiva, bili smo danas kod pedijatrice i pričali o cjepivu koje je zamjena za Priox (tak se nekako piše) - kaže da je ipak bolje pričekati nego se igrati s tim koji je zamjena.
super mirta.... a kaj veli doc, koliko je to 2cm... negdje 5-6 tjedana :? već sam zaboravila sve o trudnoći.....
lara je danas ostala sama u jaslicama 20min i NIJE PLAKALA :D znam da se to već sutra može drastično promijeniti, ali meni je ovo bilo veliko ohrabrenje...
kaže cca 9 :shock:
Mirta :D
najtezi period? Tesko mi je pala ona prva kriza s dojenjem, jer nisam mogla biti u lezecem s Meri i trcat za Andreom a MM je bio na terenu, ali odonda je sve jako dobro.
Najljepse od svega mi je kada vidim Andreu da draga seku po kosi, i ljubi je u lice, ili joj prsticima pipka po rukici, onako njezno...
Mirta bit ce ti super :heart:
kuc-kuc ima li koga? treba mi moralna potpora za izdajanje :mrgreen:
ok odustajem, navlacim i lijevu i desnu i jedna nekih jadnih 20ml :roll:
ujutro idem s andreom na EKG u Vinogradsku pa moram ostaviti malo mlijeka u slucaju da se zadrzim, al bome od ovih 20 nece imat neke koristi (pokusat cu opet ujutro)..
Joj, Mirta kako sam sretna da je sve super! Jesi razmisljala o imenima :mrgreen:
ja sam još uvijek tu
mada već pola sata krećem na spavanje
o imenima jedino ja razmišljam a druga strana frče nosem, sada me baš zanima koliko će on biti maštovit, mislim da će finish biti kada saznamo spol
ja se nikada nisam mogla puno izdojiti
a sada razišljam o privođenja Vidovog dojenja kraju jer dojenje u tandemu nije sport za mene, srce mi puca
imaš 7 mjeseci za razmišljanje o prekidu dojenja-možda se desi spontani prekid kao kod bucke i nike, nemoj žurit s takvim odlukama, mogla bi požalit
ajde pusa Vidu i pomazi bušicu :love: i laku noć
razmisljas li bar o dojenju tijekom trudnoce?
Joooj jedva cekam da saznas spol!! I kad se dogovorite oko imena (obje varijante moras nam javit :mrgreen: )
a sad i ja idem po MMa (koji spava dole na kaucu) i u krpe.
Laku noooooc!
:bye:
strah me da ću doći u situaciju da će on biti još jače ovisan i da će biti sve teže - ah evo već problema
ma i ja jedva čekam da saznam spol, barem ću se osjećati bliže bebi
potpis ti je bezimen :lol:
nek sve ide svojim tokom, pa ako se bojiš i proproproduženog i tandemskog dojenja-ti ne nudi, a ak traži probaj ga animirat s nečim-znaš već one savjete kaj kolaju-ipak si ti Roda ;)
Mirta cestitam jos jednom!
Sad imas vec veliku bebicu!
A zasto mislis da tandem nje za tebe? Ne moras da odgovoris, samo sam znatizeljna.
ovo i mene zanimaCitiraj:
kli_kli prvotno napisa
al lakomoguce da on i sam odustane, i ako bude sve ok, pa presao je godinu dana, nije da ga odbijas kao jako malog
s druge strane neznam kako bi ja da anita prestane cikit :oops:
Sva sam se raznježila. :heart:Citiraj:
Mirta30 prvotno napisa
evo ja probao jučer navečer i nije baš bilo efekta :mrgreen:Citiraj:
Perun prvotno napisa
doooooooobrooooooo juuuuutroooooooo!!!! :D
ljudi,ja prospavala cijelu cjelcatu noc nakon punih 13 mjeseci!!!!! :D :D
ali ne zato sto je nika bila bez budjenja,nego zato sto je mama pobjegla coriti u drugu sobu,a daddy ostao sa pikom!!!
i bilo je SUUUUUUUPEEEEER!!
prekjucer je daddy isto imao privilegiju cjelonocnog spavanja!!
Super Bucka, ja to mogu samo sanjati...
Ivonna a da obučeš muža kad ide spavati? :P (negdje si napisala da on spava gol kraj tebe)
Lara bravo za vrtić i samo tako nastavi! Mirta još jednom čestitam, sva se raznježim kad te čitam ali još nemam hrabrosti za trudnoću. Glede cjepiva s godinu dana ja sam čula da ga dijete može primiti do druge godine. Naš problem je alergija na jaja pa ga N. ne smije dobiti, ped. je rekla da će ga primiti kad mu alergija prođe ali mi nije jasno kaj ak alergija neće proći ( u Klaičevoj su mi rekli da je to moguće ). Onda ga uopće neće cijepiti? Jel to opasno? Ima netko iskustva s tim? :?