Dijana, sad si me sjetila, moja Leona nikako da nauči reć "svbi me", uvjek kaže "smrdi me" :lol:
Printable View
Dijana, sad si me sjetila, moja Leona nikako da nauči reć "svbi me", uvjek kaže "smrdi me" :lol:
Leona :lol: :lol: :lol:
Danas E malo drami, hoce ici na ljuljacke.
Ja: "Idemo se dogovoriti. Idemo prvo malo odspavati, onda cemo ici na more, onda..."
E prekida: "Ne, idemo na ljuljacke SADA!"
Ja: "Slusaj me, nakon mora..."
E: "TI SLUSAJ MENE!"
(MM i ja pukli od smijeha :lol:)
:lol: :heart:Citiraj:
Elly prvotno napisa
Eva Marija je već pojela svoj sladoled i sad žica Vida:
- Vid, daš mi malo, da probam kakav je tvoj sladoled?
- Fini. - kaže mali mrtav-hladan i odbrza dalje.
Pokakala se Mejra. Stojimo nad soljom, istrazujem pelenu. Kad ce Mejra ko iz topa: Hej, pa mekano je. Jelda mama? Mekano je!
Molim Mejru po stoti put da popije sirup za upalu mjehura. Veli ona meni: Netreba mi, eno piskila sam. Izasle su bakterije.
Otpuzo Ahmed do hodnika gdje izuvamo obucu. Docepao se moje papuce. Trci Mejra grabi mu papucu i dere se iz sveg glasa: Tu su bakterije!
(Isprepadala sam dijete bakterijama :oops: )
Moje dijete će izgleda biti super uredno ((jadan njen muž sa njom).
Jutros u 4h skoči ko oparena, sjedne se i kaže: Mama, jesi složila moje šlapice?
Ja: :? (šlapice u 4 ujutro) promrmljam: Aha.
Ona: Nisi, nisi. I skoči dole s kreveta, poreda si šlapice i još dođe s druge strane kreveta i poreda i moje i kaže: Tako.
Onda legne nazad u krevet, ja je pokrijem i u sekundi spava ko top. :shock:
Moje dijete će izgleda biti super uredno ((jadan njen muž sa njom).
Jutros u 4h skoči ko oparena, sjedne se i kaže: Mama, jesi složila moje šlapice?
Ja: :? (šlapice u 4 ujutro) promrmljam: Aha.
Ona: Nisi, nisi. I skoči dole s kreveta, poreda si šlapice i još dođe s druge strane kreveta i poreda i moje i kaže: Tako.
Onda legne nazad u krevet, ja je pokrijem i u sekundi spava ko top. :shock:
Ispričavam se za dupli post. :oops:
da šlapice u 4 ujutro!!! :lol:
Mala maca papučarica :lol:
andrej, sinoć u krevetu:
mama, ti si doba. ti si doba /bolja/ od tate. :heart:
(slutim da je to zato što imam ciku :roll: )
Polijepili smo Andreju neke sličice iznad kreveta, da zid bude življi. Na jednoj sličici je zec, a na drugoj maca svira violinu.
Gleda on, gleda i kaže (prevedeno s njegovog tepanja):
-Sad maca treba zeki dati violinu da malo on svira.
(a baš mi je taj dan teta čuvalica pričala kako rješavaju sukobe oko igračaka...)
I vidiš ti, on to odmah primijenio, pametnica mala. :lol:Citiraj:
tanja_b prvotno napisa
Stavili smo Lai veliki krevet i nakon početnog oduševljenja od nekoliko dana prospavanih u njemu, ponovno želi spavati samnom. I tako ja nju opet pitam (kao i svake večeri :mrgreen: ) gdje će spavati.
Razmišlja, a onda ode do svog kreveta uzme igračku (zeca) i kaže: "Maknut ću zeca tati :heart: "
(naravno, više mi prespavamo u krevetu, ali smo barem "naspavani" :love: )
Spremamo se sad na popodnevni spavanac, nakon što je AA cijelo jutro cendrao. Smjestimo se na krevet, on mi čupa majicu i da ga malo smirim prije cicanja, kažem mu da idemo prvo otpjevati pjesmu ciki i počnem: "Hej, cika, cika...", a on nastavi:
:sing: Cika-mika
Di si, di si /tu mi podiže majicu/
Tu si, tu si,
Njam /pa se prišteka/
:lol:
Korina nam stalno dodjeljuje neke uloge, najčešće životinje. Tako jedan dan veli ona:
Mama, ti si svinja, braco i ja male svinjice, a tata jedan veliki svinjac!
:lol:
LOLČINAAAAAAA :lol:Citiraj:
tepi prvotno napisa
E ima sve predispozicije da postane novi Tarantino. 8)
Naime, ovako ona objasnjava funkciju aparatica protiv komaraca:
"Komarci dodju s bakona kada upalimo setko.
Onda dodju tu (pokazuje na aparatic), udju unutra, i onda se peku". :lol:
Mrvica me u dućanu nažicala da joj kupim kinderjaje. Kad smo došli kući hoće ga naravno odmah jesti. Odmotala i jede, i govori: Treba sve pojesti, da ne dođe muha!
Sutradan je pitam šta će za doručak, a ona kaže: Ringe, raja!
Vracamo se mi sinoc kuci, V. u kolicima, gleda u nebo, onda se okrene meni kaze:
"Mamaaaaa, kini mecec!"
:heart:
Danas nabrajam Fioni tko ju sve voli:
- Flora voli Fionu i mama voli Fionu i tata voli Fionu...
Fiona mi odlučno upada u riječ:
- I ja jako volim Fonu!
Dijete moje samoljubljivo. :lol:
Mrvica me jučer traži grožđice, a neće oprati ruke nakon diranja kamenčića i žireva po cesti. Ja ne dam dok ne opere ruke.
Konačno mi veli: Ja sam ti prijateljica, 'oćeš mi daat? :roll:
mi glumimo bager iz Boba Graditelja pa govorim:
- Can you dig it?
A Vid veselo viče:
- jes, aj kenj!
:lol: :lol:Citiraj:
aleta prvotno napisa
Spremni za spavanje. Lovro leži pored mene, okrenut prema meni, glavom u visini cika (spreman za nacicavanje) i govori:
"Danas videli košilicu. Dve! Nije bila cistilica! Ne, ne!"
Ja: "A di si vidio kosilicu ljubavi?"
Lovro: "Mama, šuti! Pričam cikici!" :mrgreen:
:heart:
a dusa moja draga :heart:Citiraj:
mamma san prvotno napisa
Sjedim u sobi i čekam Laiu da dođe iz kuhinje. Dolazi i nosi špagu... smije se i govori mi: "Mama drži idemo u park!!!"
P.S. U vrtiću izlaze u park držeći se za špagu :lol:
Lovro, Laia :lol:
Idemo mi sinoć spavati i Leonček skoro pa zaspala kad se odjednom uspravi u krevetu i usplahireno kaže: Mama, mama, imam smrkviće!
Ja tri upitnika iznad glave...koji su vrag smrkvići? Jesam krivo čula?
Kaj imaš, zlato?
Pa, smrkviće, mamaaaaaaa (onak uzdišući u stilu, bože, sve joj moram nacrtat :mrgreen: )
Rekoh: Srećo, ali ja fakat ne znam kaj su smrkvići...
Leona: Joj, mama, daj mi već jednom maramicu da istjeram te smrkviće iz nosa, mooooolim te!
I onda se upali lampica, ah smrkvići=šmrklji (ći) :lol:
Leona... :lol:
(Lovri je šmrkljić =šunkec 8) i obožava ih vaditi van sa prstićima i čini to uvijek u nemogućim sitacijama i onda na zaprepaštenje okoline, ponosno mi udijeli jedan "šunkec" da ga se riješim.... :roll:
nakon toga obavezno pritisne prstićima nosnice...da se ne rašire... :mrgreen: ne pomažu spike oko lijepo-ružno, zdravo - nezdravo i sl...)
danas smo isli posjetiti staru prijateljicu moje nane koja je bolesna ,ali se tu zadesila i njena snaha koja je jako tanka na zivcima i koja nikako nije mogla da shvati da ja isau "toliko" stvari dopustam pa je onda pokusala da "spasi sto se spasit da" i pocela da ga proganja po kuci po proncipu ostavi-ne diraj- ne to, nakon cega je isa zamolio sljedece: molim te teta ne objacaj mi se
Ona:pa moram da te sprjecim kad pravis stetu
Isa:jeci mojoj mami :mrgreen:
Isa, legendo :lol:
Ide najava na Novoj TV i kaže teta da nakon kviskoteke slijedi „društveno politički magazin“, a Leona vrisne:Maaaaaa, teta je rekla u pi.ku materinuuuuu…to je ružnooooooooo :lol:
A ja si mislim, ti naši magazini i nisu za drugo nego za opsovat :mrgreen:
Leona i Isa :lol:
Ovako je isto i kod nas, samo šta se šmrkljići zovu mišići.Citiraj:
mamma san prvotno napisa
I jedan dan Nina pokušava izvaditi mišića, i vadi ga i vadi...i nikako.
I onda ga napokon izvadi, da ga meni i kaže: "Uuuuuu... vejiki stakoj "(štakor) :lol:
bash ste mi uljepšali dan :love:
neki dan došla ja po dinu kod nane i on onako nevoljko kreće kući (jer tetka mu je zakon) stao na vratimo okrenu se prema njima i kaže:
baj baj svima, vidimo se sjuta :shock: nisam mogla vjerovati...
a jučer se ja zezam snjim i kažem mu dobar dan, a on meni dobar dan kako ste (ja smislila pjesmicu i mislila da ga ne interesuje) reko dobro a kako ste vi, on se smije i povrdno klima glavom :heart:
dok još nije znao gdje mu je tomak (stomak) kaže meni mama boli tomak, a ja gdje ti je stomak, pokaza na leđa :lol:
Genijalci mali :lol:
:lol:Citiraj:
Ineska prvotno napisa
imamo još jedan od sinoć...MM malo prilegao jer ga je boljela glava i nakon što se budi zove ga dino da dođe njemu i nakon nekoliko dođi tatice (sve je u deminutivu) kaže mu: dođi dadice slobodno dođi :lol:
Vozimo se ja i Damir u autu. On me namjerno zeze, zove me "baba staji"-baba stara :lol: Ja taman došla na crveno svjetlo, okrenem se i pitam ga, ko je to baba stara, da sta je to reka svojoj dragoj jedinoj mami, kako ti to zoveš svoju mamu, on će mirno GO-PO-ĐOOO :D
:lol: pravi diplomataCitiraj:
makita prvotno napisa