Veliki pozdrav svim curama...vibrice :D :D :D :D :D za curke koje su pred terminom i kojima trebaju!!!
puse
:heart:
Printable View
Veliki pozdrav svim curama...vibrice :D :D :D :D :D za curke koje su pred terminom i kojima trebaju!!!
puse
:heart:
mariel, evo sad znaš da sam tu.
Uopće nije nikakav problem naći se na kavici i u užem sastavu.
a možda upravo to potakne i ostale cure na brži dogovor. :roll:
i sad bi ja najradije rekla u sad u nedjelju, ali rasprodaja je i nisam sigurna hoću li biti u stanju
zaboravih napisati da je nešto kalendara kod mene pa ako netko hoće može ih pokupiti od mene.
Casper, ja ću uzeti kalendar :D , može kada mi doneseš majice za curku?
može naravno.
Cureeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!
Kad ćemo se družit uz Kupu i brbljat i pit kavice i sokiće?!
Ajmo više, dajteeeeeeeeeeeeee, pogledajte koje prekokrasno vrijeme!!!!!!!!!!! :love:
HEJ CURE,BOK!
JA SAM VAM NAKON DOBRA DVA MJESECA DOMA S SVOJIM MALIM ANĐELOM JOSHUOM DOMA. U SISAČKOJ BOLNICI NAJGORE I NAJTEŽE MI JE BILO ZADNJIH PAR DANA. JEDVA SAM ČEKALA DOMA. NA PRVOM KATU MI JE BILO SUPER I SESTRE SU STVARNO FENOMENALNE, ALI OVE U RODILIŠTU KOMA. OD NJIH PET U SMJENI MENI CIJELI JEDAN DAN NIJE NITKO POKAZAO KAKO DOJITI. NEMOŽETE VJEROVATI! TOLIKO O TOME A DA NEGOVORIM O NEKIM DRUGIM SAVJETIMA.
SAD SAM DOMA I UŽIVAM SASJEČENA OD DO SA SVOJOM OBITELJI. NIJE DA VAS CURE PLAŠIM ALI SE STVARNO INFORMIRAJTE O APSOLUTNO SVEMU JER KAD DOĐETE GORE NITKO VAM NEĆE POMOĆI AKO NEKOG NEPOZNATE. SVAKA ČAST POJEDINIM (BROJKOM DVIJEMA) BABICAMA IZ DJEČJE SOBE OSTALE SAMO OBAVLJAJU SVOJ POSAO.
Jasnice čestitam ti na tvom malenom angelu koji ima predivno ime!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Zaboravi sve ružno i posveti se svom malom čovjeku!!!!!!!!!!!!!!!
Bok žene,vrijeme se proljepšalo mogle bi na kavicu poslije Uskrsa. Kod mene je situacija sa organizacijom vremena katastrofa. Ili pripremam ispite(pa od grižnje savjesti ne idem nikud) ili je Dora bolesna tako da jedan tjedan ide u vrtić pa jedan pauzira.Tata nam je otputovao i nema ga do kraja svibnja(možda i duže),u subotu mi dolazi u goste trudna sestrična sa trogodišnjim sinom i ostaje najmanje 10 dana...........Da mi je netko prije 5 godina rekao da će u mom životu doći vrijeme kad neću imati vremena za jednu popodnevnu kavicu rekla bih mu da je totalno lud :( Ajmo se bar probat dogovorit za onaj vikend poslije Uskrsa,nedjelja popodne na kavici uz Kupu?????????????????
Ja sam zaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! :D
I ja sam za. :D :D
A nama danas stigla pozivnica za rođendan u nedjelju pa mi nedjelja definitivno otpada :(
Jeste li se vi IKADA uspjele dogovoriti za sastanak?
:)
:no:
ček ček apri kad uspijem provesti svoju ideju u djelo da vidiš kave i dogovora u 5 minuta.
Doletele buju kak nikad. :lol:
čuj, ako nosiš tortu, i ja ću doletjeti.
Odlična ideja casper a i ne bi bilo loše da nam i Apri dođe malo u posjet :*
Subota roćkas, nedjelja u Zagrebu.
Ovaj vikend ne mogu.
pa i nije nužno da bude vikend: dani su sve dulji... sastanak od 17 - 19 je skroz ok.
i bolje da je radnim danom, šteta je lijepe vikende trošiti na sastančenja.
Pozdrav,
samo da vam javim da možete računati i na mene :love:
Zaklada Ana Rukavina
U nedjelju, 20. svibnja 2007.god. od 10 do 16 sati ispred crkve Sv. Križa u Sisku održati će se akcija za upis u registar dobrovoljnih darivatelja koštane srži, jednostavnije rečeno, možemo se priključiti pomoći Zakladi Ana Rukavina. Inače, sve informacije o ovoj Zakladi možete pronaći na njihovoj stranici http://www.zaklada-ana-rukavina.hr
Cijela priča počela je Aninim pismom koje je poslala svojim najbližim prijateljima. To pismo kasnije je pokrenulo pravo rijeku dobre volje i rezultiralo uspješnom humanitarnom aukcijom fotografija u kojoj je skupljeno 1.2 milijuna kuna za Anino liječenje.
Ovo sam kopirala sa službenih stranica grada Siska.Ja idem sutra oko 14h.Ako još netko ide nađemo se tamo pa na kavicu :*
Apriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
vidi sad okupljanja
Daklem,
drage moje
možete naručiti rodine majice koje će vam se dostaviti u sisak
znači kava. ali samo 1 (JEDAN) dan
za sad samo pišite želje
točnu veličinu, boju i količinu
može i tu a može i na pp
distribucija - jedan vikend uz kupu
da vas sad vidim tko ne bu došel na kavu :mrgreen:
:čekam:
ja sam naravno za i da, trebamo nove maje, ove dvije koje furamo su svugdje zapažene( osim kod pedice, ona ih uredno ignorira, kao i platnene pelene, valjda ima nešto protiv Roda)
ajde,napišite ili stavite neki link, da vidimo koje boje, veličine i natpisi su na raspolaganju :*
žutu sa maminim mlijekom i crvenu sa malim suncem imamo, dakle šta se ostalog još nudi i koja je slijedeća veličina nakon 6 mj. kako piše na etiketi?
hej i ja sam napokon pokretna. I u igri. Pusa svima.
odeš na web shop i pogledaš
molim meni samo konkretno javite
pa tamo su samo pelene :?Citiraj:
casper prvotno napisa
I ja sam zainteresirana, ali: 1.ne kužim gdje je web shop
2. jel' su to majice za male ili i za mame.?
to su dječje majice, a neke od njih možete vidjeti ovdje:
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mir...28dre2&.src=ph
za boje se nikada ne zna jer svaki put dođu drugačije.
možete pokušati tražiti baš onu koja vam se sviđa (trenutno ima dvadesetak različitih boja i nijansi), ali svakako stavite alternativu jer nitko ne može garantirati da ima baš ta koju ste zamislile.
postoje tri nijanse žute,
četiri nijanse zelene,
četiri nijanse plave
tri nijanse roze
ljubičasta
bež
smeđa
bijela
siva
narančasta
breskva...
ali ne znam što trenutno ima.
treba gađati :lol:
Naručila kod Casper,ako nema tih boja koje sam naručila,nema veze samo da natpisi i veličine odgovaraju :*
I da Casper ipak da napomenem da je veličina 3 za Doru a 4 za nećaka pa da mu ne doneseš rozu :mrgreen:
vidim ja od sto glas, glasa čuti nije
nažalost cure od ovoga trenutno ništa
ja pakiram kofere i putujem južnije
dobro volja ostaje ali za neku drugu priliku
Ej,a što je sa mnom.Javi čim se vratiš s Juga,iako mi nije hića jer sam naručila majice sa dugim rukavima žaooooooooo mi zbog kavice.Kad ideš? U srijedu imam ispit i onda sam slobodna ostatak tjedan pa da bar popijemo kavicu sa majicama ili bez njih :)Citiraj:
casper prvotno napisa
Hej djevojek jel' vam vruće? Već se dopisujem s jednom majčicom na temu ortoped i abd. gaćice pa ako netko ima iskustva sa sisačkom bolnicom i sl. javite se.
Joshua ima sada tri mjeseca i polako se osamostaljujemo. Još malo pa ćemo na kavu u Sisak bez ičije potpore. Malo se kuhamo pa to stalno odgađamo kad smo sami.
Neznam što mi je sa članstvom u ''Rodama''. Poslala sam pristupnicu ali odgovora nema. Ako netko zna nešto o tome javite. pusa svim majčicama. Odmarajte se!! PUSA!
jasnice, kad si poslala pristupnicu?
Pristupnicu sam poslala prije tjedan dana.
Koliko dugo moram čekati obavijest? Možda nisu primili moj e-mail iakomi u inbox-u piše da je poslano.
Znam nešto nije štimalo jedno vrijeme sa Rodinim stranicama. Možda se negdje izgubilo.
Baš je vruće. 8)
hej cure što je to????? Sve vas je uhvatila fjaka!
Hej Siščanke, jel se nalazite vi štogod? Jeste raspoložene za kavicu u petak, 07.09. prijepodne, oko 9:30-10:00?
Princeza i ja malo dolazimo do mojih pa bi upoznale i sisačke forumašice.