ja sam bila na dijagnostičku histero u polikliniku Vili kod dr. Radončića cijena 1400 kn a da je nađen polip i odstranjen onda još 600 kn plus 250 za patalogiju, bezbolno je i sve gotovo u pola sataCitiraj:
sorciere prvotno napisa
Printable View
ja sam bila na dijagnostičku histero u polikliniku Vili kod dr. Radončića cijena 1400 kn a da je nađen polip i odstranjen onda još 600 kn plus 250 za patalogiju, bezbolno je i sve gotovo u pola sataCitiraj:
sorciere prvotno napisa
cure, da vas pitam kako ste prosli s ciklusom nakon operacije?
mene je ovo izludilo - ciklus rekordno dug, toliko da sam radila i betu 5. dan kasnjenja, a nakon toga uzasno obilno krvarenje s jos gorim bolovima...
jedva cekam trudnocu, pa da se rijesim ove napasti...
Bez ikakvih promjena! M došla uredno i na vrijeme .... a dva mjeseca kasnije je došla Luca!Citiraj:
wewa prvotno napisa
Da znaš da i ja jedva čekam da nam ti postaneš T :mrgreen:
moguce je da je promjena zbog parcijalne kiretaze koja je obavljena tokom operacije... ne znam. ali, bas sam se prepala.Citiraj:
iva_luca prvotno napisa
Ljubim i tebe i tvoju Lucu, mislim da sam nestrpljivija nego ti da joj ugledam medeno lice :heart:
samo da vam javim a i ohrabrim, drugi ciklus nakon histeroskopije ostala sam trudna
Čestitam :D :D
Malo mi je neobično da krvarim 4. dan nakon mini histeroskopije zbog polipektomije, prošli put nije bilo tako dugo krvarenje, sad je čak i svježa krv, osim one odstajale zbog ranice, nisam našla da je neko imao tako dugo krvarenje? imam osjećaj da će mi se zbog toga poremetiti ciklus, a prošli put nije (a uskoro imam pregled poštiman da bude 0).
Mislim da sam oba puta krvarila minimalno 7 dana (nije bila office histeroskopija) - 1. put je bila isto polipektomija, drugi put dg histeroskopija u sklopu laparaskopije i taj drugi put je bilo još i dulje krvarenje, ono, stalno na rubu da mi treba uložak, pa par dana ne treba, pa opet treba itd.Citiraj:
mare41 prvotno napisa
Ok, znači može i duže trajati, ja sam valjda prošli put imala sreću, nadam se da mi to neće smetat za pregled (kod dr Reša) preksutra.
Što se tiče krvarenja, sigurno neće - na VV-u pregledi u stimulaciji kreću 3 dc, tad masu žena još obilno krvari.Citiraj:
mare41 prvotno napisa
I standardni savjet za ta dugotrajna krvarenja koja se vucaraju preko 10 dana - "socijalistički" ulošci (vir 80, veoplast itd.), plus lactogyn oralno ako je konkretna žena sklona kandidijazi da se ne razvije uslijed dugotrajnog "peleniranja" i grijanja tog dijela.
Ja sam u srijedu isla u privatnu polikliniku u Novi sad gdje me je obradila dr Irena bujas jako pristupačna doktorica koja si je dala truda i objasniti mi puno stvari. Buduci da sam prvi postupak prosla bez rezultata tamo sam otisla na preporuku. Na UZV je vidjela da imam endometralni polip od 10 mm. Narucila sam se odmah kod njih na klinici na histeroskopiju od 5 dana cikllusa trebam pocet piti kontracepcijske tablete (ona je preporucila nitroginon ja nikad cula ili neke koje se vec prodaju kod nas koje su dobre) pa jel moze neka preporuka koje da uzmem jer od moje dr ginekolog nisam nikad dobila nikakakv savjet. Dobila sam i popis pretraga koje da obavim prije histero.
DUŠICA 1 ja mislim da bi se ove tablete mogle zvati MIKROGINON.
ja sam bila privatno u poliklinici Vili napraviti histeroskopiju i imala prvu ali neuspješnu inseminaciju,budući da sam ostala švorc,odlučila sam javiti se u petrovu na inseminaciju preko uputnice,da bi mi prof.Šimunić rekao da on sve nalaze mora raditi ponovno jer ne vjeruje nalazima svojih kolega.Svi nalazi koje sam radila nisu bili stariji od mjesec dana.Stoga sam jako ogorčena zbog takvih stvari i uopće se ne čudim ženama što sve više odlaze privatno,pa čak i van Hrvatske tražeći pomoć.Sada čekam da skupim lovu da mogu PRIVATNO na sljedeću inseminaciju,jer ne planiram sve operacije i zahvate raditi ponovno ispočetka da bi mogla inseminaciju napraviti kod Prof.šimunića na uputnicu.Za polikliniku Vili imam samo pohvale , za razliku od Petrove i prof.Šimunića! :evil:
Sutra ujutro ce mi raditi histeroskopiju. Na uzv nakon kontracepcije dr je rekla da vidi manji miom ne polip al da ce svakako napraviti histeroskopiju da vide tocno gdje se nalazi da nije slucajno na ulazu u maternicu, ako nije kaze da onda ne predstavlja smetnju za IVF. Ima li tko slicna iskustva.
i ja se spremam na histeroskopiju da mi pogledaju unutrašnjost maternice da li je sve u redu....jer u 2 postupka nije došlo do začeća a dr. kaže da su bili uvjereni da ću ostat trudna s obzirom na godine i sve okolnosti
Četiri dana je prošlo od histeroskopije a ja još uvijek lagano krvarim. :?
Da li se trebam brinuti? Ništa me ne boli...
Dodirko, ja sam skoro 7 dana nakon histero krvaruckala (sjećaš se da sam te pitala za to), ako je malo samo, kao iscjedak, ne bi se trebala brinuti.
Dodirko ja sam imala histeroskopiju 09.12. i još uvijek krvarim, sve ovisi šta su ti radili
Znači sve je normalno. Odoh sutra onda na Sljeme! :)
meni su postrugali neku malu pregradicu i stavili kontracepcijsku spiralu da spriječi da mi to ponovo ne stvori se...a zbog tog struganja se krvari i zbog spirale ali moja maternica ne podnosi tu spiralu i grči mi se pa stalno krvarim...sva sreća da je idem vadit za par dana
Podizem temicu jer eto mene uskoro "pod noz".
Ima li neka suborka da je nedavno bila na histeroskopiji u Petrovoj i da li je primila anesteziju,nesto protiv bolova?
Zlo mi je kad se sjetim otvaranja cerviksa (sa kiretaze) i ni u ludilu ne dam da opet rade bez anestezije ili lokalne.
Ja sam imala diagnostičćku histeroskopiju u Petrovoj, naravno pod anestezijom ležala sam 3 dana u bolnici!
Sela, tko će ti raditi histeroskopiju u Petrovoj?
ja sam bila u potpunoj anesteziji u Vg unazad 4 godine, info možd nije relevantna, ali je iskustvo presavršeno: 1. dan pripreme, drugi operacija, treći dan ujutro nakon vizite domeka, krvarenja gotovo da i nije bilo potrošila svega nekoliko uloščića
ako možete birati i nema drugih kontraindikacija svakako bih sugerirala opću
Hvala Sretna!Javile su mi se i druge forumasice s tvrdnjom da se dobije anestezija.Utjesno ako nista drugo.
Vikki odgovor ce stici na pp.
Operirana sam prije godinu dana u Pertovoj, naravno pod općom anestezijom. Operacija traje pola sata. Nakon što sam se probudila nije me ništa bolilo jer su mi dali nešto protiv bolova (valjda kad je operacija završila). Mene su operirali laparoskopski tako da imam 2 šava ispod pupka. Imala sam spiralu koja je "držala" maternicu nakon mjesec dana su je izvadili. Malo sam krvarila poslije zahvata, al stvarno minimalno. Ako si iz Zg ideš drugi dan doma, normalno ako je sve ok.
Sela, u svim bolnicama je to zahvat koji se radi u potpunoj anesteziji. Ja sam bila u 9.mj. u Vinogradskoj, prvo jutro sam došla na vađenje krvi, urin, pregled kod anesteziologa, ekg, dali mi tabletice za čišćenje, onda su mi rekli da mogu doma ali da sutradan u 7 budem tamo. Radi se pod općom anestezijom, u operacionoj sali, i nije nikakva trauma. U principu se ostaje jednu noć u bolnici nakon zahvata, ali mene je doktor pustio doma oko 7 navečer :-) Krvaruckala sam sitno jedno 5-6 dana nakon toga.
U Viliju rade mini-histeroskopiju, bez dilatacije, i rade je pod lokalnom anestezijom, dr.R.me uvjeravao da je skroz bezbolno. Košta 2000 kn, ako je dijagnostička i ne nađu ništa što bi trebalo tretirati.
Sela, a zašto te šalju na histeroskopiju?
AB, ja ću se nasmijati na ovo da je histero privatno bezbolna, al da moram ići 3. put opet bih izabrala isto kod dr R., neko voli bezbolno pod općom, a neko na brzaka s kratkom boli- ko ja.
Mare volis bol na brzaka?:lol:Ajme!:lol:
AB bit ce pp
I ja sam bila isprobala kviki varjantu kod R :lol:
Nisam imala dopunsko pa mi ovo ispalo i kulturnije i kraće, a još 3 dana bolovanja da mi skinu od plaće..., ovo sam poslije posla odradila. MM me vozio doma, ja sam obično lagano depresivna poslije sličnih zahvata.
Radila sam 2X histeroskopiju kod dr. R i bila je gotovo bezbolna.
Privi puta sam se odšetala nazad na posao a drugi puta je MM došao po mene jer kao što piše Jelena "ja sam obično lagano depresivna poslije sličnih zahvata."
I meni je to ispala jeftinija varijanta od bolovanje jer sam dobila povrat poreza, a sad toga više nema. Ma nije baš bezbolno, al je zanemarivo, više neugodno, i kviki:-).
Jučer i ja napravila histeroskopiju kod dr. Radončića. Jako ugodni, i on i sestra, da sam brzo zaboravila na bol kod zahvata. Osjećaj je isti kao prvi dan menstruacije, za one koje imaju menstrualne bolove. Brzo gotovo i super pozitivno iskustvo!
Curke, da li netko zna koliko se dobije bolovanja na histeroskopiju?
pitanje
koliko kosta histeroskopija u CITA ? kad se ide doma?
Ja sam prošli misec radila dijagnostičku histeroskopiju,pregled traje
15 min.,bezbolan je,ide se odmah doma i košta 1400 kn.
Nasreću nisu mi našli ništa što bi zahtjevalo operativnu histeroskopiju,
al znam da se ostaje jedan dan u bolnici,radi se pod općom anastezijom
i košta 6000 kuna,
aha, ako je sve ok ides doma , ako nesto nađu onda to srede i daju anesteziju, platis vise, i ostanes jedan dan?
hvala na odg.
tko to radi , dr. poljak?