blago tebi kad imaš samo jedan problem :lol:Citiraj:
cekana prvotno napisa
Printable View
blago tebi kad imaš samo jedan problem :lol:Citiraj:
cekana prvotno napisa
nisam neki stručnjak ali proučavajući sb outlet koje su mi stigle ne kužim niti jednu grešku :D
a tolika razlika u cijeni
Jeste vidjeli ovo??? Swaddlebees outlet (Anjice i cekana :mrgreen: )
Citiraj:
To all customers with more than 1 pending order. Due to the volume of orders from the Outlet Store, we are currently not able to accomodate requests to combine s(kršitelj koda)ing on multiple orders, especially if they were placed on separate days. Doing so tremendously slows down the order fulfillment process and puts your orders at risk of getting lost. We apologize for this inconvenience.
Citiraj:
anjica prvotno napisa
i ja proučavala i čine mi se apsolutno savršene :mrgreen:
stvarno, nema ni jedne greške.
Jel se meni čini, ili su skoro sve iz outleta ošle u HR :)
Pa vidiš, što pišu crvenim slovima danas - zagušenje totalno :lol: to je zbog nas koji ne možemo odjednom napraviti narudžbu od 200$ nego moramo na 14 puta :saint:Citiraj:
snoopygirl prvotno napisa
totalno zagušenje s mogučnošću gubljenja paketa :?Citiraj:
Pa vidiš, što pišu crvenim slovima danas - zagušenje totalno to je zbog nas koji ne možemo odjednom napraviti narudžbu od 200$ nego moramo na 14 puta
ovo me malo zabrinulo :/
jedan mi je danas stigao drugog nema a isti dan su poslani, možda se tete carinice razmišljaju dal da lupe carinu ili ne
Ja nariučila jedan za BM ujutro, jedan za Split - isti dan navečer, oba poslana, u Split stiglo, a meni nije :(
ma izgleda da je totalno zagušenje u pošti radi blagdanske gužve...Meni poslane Racmanice iz Hrvatske 13.12. a još ništa :(
:shock:Citiraj:
kailash prvotno napisa
sad sam im poslala mail da provjerim jesu li ih sigurno poslali...
jedino su mi od TB stigle drugi dan :)
A ha :lol:Citiraj:
Je li TB kratica za TeddyBearz? :lol:
:cekam: drugi paket sb-a
užasno sam nestrpljiva :lol:
cocci stavit ću slikice danas :mrgreen: , trenutno nisam u mogućnosti, tehnički problemi
Ceki :lol:
I ne samo to, skakala sam s malim djetetom u naručju, a Luka i Dorothea pokraj mene... svi smo čekali pelene, ko u filmovima... i onda... je oduševljenje naglo splasnulo kad sam platila carinu.Citiraj:
coccinella prvotno napisa
"Tko visoko leti - nisko pada!!!"
CARINU :? :? :?
koliko
krivi smajlići
na koliko su trebali biti :?
a na CARINU :evil: :evil: :evil:
87, 91kn + neštoneznamnijašto = 108kn
:evil: x 108
To je bila moja prva online kupovina :( ...i posljednja!!!
Pa kako si ostale pelene kupovala??Citiraj:
cekana prvotno napisa
Što je tu smiješno? :cekam:Citiraj:
kailash prvotno napisa
:lol:
Nemoj tako, Ceki. :taps:Citiraj:
cekana prvotno napisa
potpisujem, :taps: :love2:Citiraj:
Nemoj tako, Ceki. :taps:
cocci čekaj da vidiš još 2/4, 3/4 i 4/4 8)
ja sam danas konstatirala da nisam zaglibila, naime, pošto imamo mali auto Clio, i kad putujemo Vu-Zg pola stvari mi ne stane u gepek, tako da ja ubiti radim zalihu jednu za Zg, a jednu za Vu, jeftinije mi je to nego kupiti veći auto :mrgreen:
ajme ceki, žao mi je za carinu....i ljutim se :x
ako meni ocarine moje prve 4 online narudžbe...vjerojatno će me to obeshrabriti...
Dok je razum radio, govorila sam si : naručit ću samo jedan paketić pa ako NE ocarine, tek onda ću drugi....sad ako mi sve ocarine, koštat će me te pelene....masno :roll:
anjice anjice, koje ćeš sve izgovore pronaći samo da bi se opravdala...ee.. :-)
ja se moram skulirati jer je mm skužio narudžbu sa outleta, a bio je uvjeren da je završena kupovina pelena...
samo ne znam kako ću proturiti starbunzicu kada mi stigne...
ja ovih dana nikako do foruma, falite mi..
:lol: :lol: jooj Ceksa, super si ženo :love:Citiraj:
cekana prvotno napisa
Ma joj, kako su me samo djeca blijedo gledala, ja sam od 11h sati trčala na prozor i vikala AJMO POŠTARI, kad ju je D. spazila - MAMAAAAAAAAAAAA TETA POŠTARICAAAAAAAAAA... a ja, juriiiiiiiiiiiiiiiš :lol: ne moš dočekat ženu da se makne od javnog bilježnika i pređe na našu stranu ulice, a ja lijepo kameru u ruke, da škicnem ima li kakav paketić u košari :roll:
Donese teta žuti papirić, ali avaj, već sam se pripremila jučer kad je may platila, znala sam da i mene slijedi isto... i nisam uopće bila ljuta, samo tužna, nekako sam se izdano osjećala :(
cekana zakon si :lol:
Racman mi potvrdio da su 13.12. poslali pelene i to iz Hrvatske a meni još ništa nije stiglo :( :?
Stigao poštar sa žutim papirićem :D
Samo da je to Racman... :)
mene ljuti sto nas postar ne nosi pakete nego zute papirice, pa onda moram u postu (ajde stricek dostavlja motorom, pa mu ne stanu)
al danas nema jos ni zutog papirica :(
A meni ostavlja kod susjeda. :roll:
Meni je poštar jednom ostavio veliku kutiju kod susjedapa sam bila skroz zbunjena kad mi je čovjek pokucao na vrata. Ja otvorim s upitnikom iznad glave a on mi pruža kutijetinu :? A onda mi sine i susjed veli Bio poštar.. :D Ajme sreće!!!
i Tiwi šta je bilo u kutiji :cekam:
:PCitiraj:
anjica prvotno napisa
5 preeekrasnih (rekla bi cekana jeeepeeee mekaneee) + 1 fenomentastična posebna poklon pelena
A otkud je ta kutijica stigla?? :)