Joj cure...javljam u ponedjeljak u kojoj sam fazi! Budite pozdravljene i site od malih kolicina!! :*
Printable View
Joj cure...javljam u ponedjeljak u kojoj sam fazi! Budite pozdravljene i site od malih kolicina!! :*
pa da te pišemo poslije rođendana :/Citiraj:
Iana27 prvotno napisa
jel 17 to go :?
cure, evo u ponedeljak mi je vodeni dan i ne znam šta da vam ažem.Trema me već počela pucat :)
Ne mogu vjerovat da mi je u sljedeću srijedu mjesec dana , dakle 1/3 dijete gotova :D
Sad sam na -8.5kg i super sam zadovoljna :*
Uf...gdje sam ja od toga...Bravo, bravo, W_M :DCitiraj:
white_musk prvotno napisa
ma lakše srcu kad kažeš još 21.5 nego još 30kg :x
W_M, a tek kad se prva znamenka spusti na 1, npr 19 to go.. :D Brzo ćemo to vidjeti! Inače mene uhvatilo ovo predblagdansko vrijeme, neka sreća, toplina pa vas sve još više volim! (Zvučim ko W_M-in Isa :mrgreen: )
Iana27, lijepo ti sjedni, razmisli i kad kreneš (ma nije to tako strašno - počneš i točka) javiš nam stanje i koliko to go. Eto. :*
Poludit ću..na voćnom danu, a pečeni picek me zove iz kuhinje! Uf, uf..
fritulica :love:
aenea,zašto to praviš kad is na voćnom danu :?
ja nastojim kuhat tako, da i ja mogu jest sa porodicom,jer mi to daje čvrstinu i dijetu čini normalnijom i prihvatljivijom, naravno uz dodatke za moje dečke ;)
Tako ja recimo na voćnom danu kuham ono što oni vole, a ja ne i svima dobro :) Iako , oni u zadnje vrijeme jedu vani(najčešće ćevape) kad sam ja na voćnom danu :love:
Nisam ja kuhala. Čak nije ni moja kuhinja. :mrgreen: Kod mojih smo.Citiraj:
Al mogu ja to. Samo se sjetim veselja kad sam se jutros vagala 8)
Baš su ti pažljivi dečki :heart: :heart:
aenea,ženo sa najboljim potpisom, :love:
Hej, ovdje se priča o ćevapima i kolačima :P
Pa je li vi mislite mene ponovo otjerat na godišnj? :lol:
A sa ovim avatarima ste me izbezumile :?
Zadnjih dana kad god otvorim - neke nove tete su na djeti.
A puppa, ti si me posebno zbunila. Do prije 20-tak dana sam imala isti avatar kao što ti sad imaš. :mrgreen: . To je bio moj prvi :zaljubljen:
Inače djeta..... ma ide. Užasno mi je tlaka mislit šta jesti....ali bitno da ide.
U nedjelju navečer javljam rezultate.
Ljubim vas sve i držite se (dalje od frižidera :lol: )
Jutro cure,
suncem.m.
: Što se tiče avatara... meni je ovo bilo tako slatko, ali evo pokušat ću promijeniti, jer ipak si ti bila prva, budem našla nešto novo.. ;)
w.m.
: "crni ponedjeljak" ha??
Samo hrabro, vidim da si već debelo u razmišljanju o tom danu, i to je dobro, bitno je psihički se pripremiti!!
Teško je, ali samo razmišljaj da su posljedice koje će on uzrokovati TRAJNE..
Meni je nakon vodenog dana "odčepilo".. što bi se reklo, možda ćeš u utorak biti svega 0,5 kg lakša, ali tijekom drugog tjedna_ vidjet ćeš!!
Probaj što manje biti doma, i stalno pijuckaj!! I kad si žedna i kad si gladna..
Ti si "tvrd orah", vidim ja.. i to ćeš odraditi bez problema...
samo razmišljaj kako kazaljka na vagi ide sve niže i niže.... 8) 8)
puppa :love:
nadam se da se ostale cure neće uvrijedit (jer će se svakako javit na http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=33335), ali ja imama potrebu da napišen sljedeće,pa makar bilo OT:
Karlo, od naše drage LeeLoo danas slavi rođendan,pa tim povodom:
Sretan rođendan ti žele sve cure sa pdg UN dijeta :love: :heart:
pdf , nije pdg :oops:
nego, moram Vam ovo ispričati jer sam tako ponosna!!! :D :D
Dakle, jučer popodne MM i ja šetamo gradom, lagano biramo neke poklončiće za najdraže kako bi izbjegli onaj rusvaj pred sam Božić. Kako drugi tjedan imamo Božićni domjenak s tvrtkom, i skupit će se masa ljudi, koje i ne viđam tako često jer smo dislocirani na više mjesta, ja sam usput "bacala oko" na izloge tražeći neku prigodnu krpicu za to.
Sve što sam imala svečano, više mi ne odgovara ni po dimenzijama ni po dizajnu.. ( he, žene!!)
No, da nastavim, uđemo mi u jednu trgovinu, kad ono suknja i košulja boli glava!!! savršeno!!! i ja stidljivo počnem kopati po modelima tražeći svoj broj...
a to je najveći.
uzmem ja tu robu, u kabinu....
i ....
VELIKO!!! PREVELIKO!!! sve pleše oko mene...
Onda zamolim muža nek traži broj manje...
Probam to
VELIKO!!!
tražim JOŠ BROJ MANJE, a ono NEMA!!!
:(
Ništa, izađem ja iz kabine, a osmjeh od uha do uha, jer
dugo mi se nije desilo da nešto nisam kupila zato jer nije bilo :D broja manje
redovito je to bilo zato jer nije bilo JOŠ većeg komada krpe.
Izađemo mi vani, a meni osmjeh od uha do uha!!!
nema veze za komplet!! ima još butika s normalnom robom, jer lagano ulazim u kategoriju ljudi s "normalnim" mjerama!!!
W:M:
još jedan razlog o čemu misliti na vod.danu.. :heart:
puppa, avatar :D
joj i ja sanjam o tome da uzmem preveliko, kad ono treba broj manje :)
"-... i snovi će postati stvarnost...."Citiraj:
:D za Karla!
:D I za tebe puppa, za broj manji od manjeg!Fenomenalan je i super ti pristaje!Citiraj:
i ja se pridružujem čestitkama za Karla!! :D :D
drago mi je da Vam se sviđa avatar, :oops:
fritulica
i meni se jaaaaaaaaaaaaaaaaaaako sviđa tvoj.. miriše mi!! :lol:
Ma sve nešto razmišljam kako moj avatar baš i nije primjeren za ovaj topic (a i nekako je prevelik, ne znam ga smanjiti)..al šta ću kad mi je i ime takvo.. :/ Osim toga cure, gledajući ovako slastice u obliku avatara možda stječemo imuntet, pa ćemo im lakše odoliti kad budu na stolu 8) ..
"klin se klinom izbija".. neka njega, meni je baš super!!
dok ga gledam skoro pa mogu materijalizirati okus... :lol:
puppa, na kraju ćemo se još najesti samo od gledanja :lol: :love:
ja već sita! :lol:
mljac...
Karlu :*
Voćni dan je iza mene. Na -2,5 sam :D Znam da će sad stat neko vrijeme, al s vama je lakše pa ću i to progurat :love:
ostavite nešto i sestri po kilama :DCitiraj:
puppa prvotno napisa
Ručala ćevape. Bila jučer karakter pa me muž izveo :mrgreen: Eh, sad bi mi legao još fritulicin avatar. Ako je išta ostalo :mrgreen:
eh,stigla si na vrijeme,taman su još dvije ostale :D
E sad mi se stvarno čini da će uskoro od mog avatara ostati samo zdjela! :mrgreen: (Al ću znat ko je kriv, imam već spisak sumnijvih..)
ah, dok se mi zapričamo, ti ćeš već napravit novu :)
Mi ćemo sadržaj samo na refresh :mrgreen:
W_M :lol: :love: !
:lol:Citiraj:
Ja nemam pojma o kome ti pričaš :mrgreen:Citiraj:
fritulica1 prvotno napisa
fritulice, stavi i mene slobodno na spisak sumnjivaca :lol:
Nego pupa, nisi ti morala mjenjati avatar.
Nisam ja ništa takvo mislila :oops: .
Super ti je i ovaj i onaj. Ja sam ga se samo s nostalgijom prisjetila :mrgreen: .
Karlo :D sretan ti rođendan!
wm-hvala za one prijedloge za 1. dan ;)
Aenea ti si prva na listi! :mrgreen:
Sunce, ma kako si se ti ušuljala.. :*
He,he,he, ja se pojavim kad mi se najmanje nadate :mrgreen:
:lol:Citiraj:
Suncem.m. prvotno napisa
aenea,ja zamišljam nas kako stojimo ispred zida za identifikaciju, a ti, i ja , dok nas fritulica kroz ne providno staklo i zdjelom fritulica iza leđa identificira,a mi sa šećerom oko usta vičemo:ma nisam ja,čuj otkud nas nađe i odjednom kad se najmanje nadamo pojavi se i sunce kraj nas i kaže:a šta vi ovdje radite,također sa šećerom oko usta!
:lol: :lol: :lol:
morala sam vam kopirat sa Bisera, biser moga sina:
Isa i ja pravimo kolače i meni se prospe mlijeko i budući da je moj sin sklon da odmah poviče:ama maama,šta si to ujadila...Sve si pokjšila...AAAAAAAA...Pa vidi sad kako je to peljavo...odma to počisti
Ja mu odmah kažem:molim te, nemoj ništa da govoriš
a on ti se okrene ka radnom pultu i zapjeva,onako tiho:
kukujiku,kokoda,to je pjava nezgoda :mrgreen:
Evo ja samo nabrzinu da uletim, ovaj avatar od fritulice me je automatski ooveo u kuhinju, počela vaditi sastojke iz ormarića i evo par fritulica ostalo i za danas, ja ih požnjapala.. Nisam ih odavno pravila