Latest update.
Danas MM razgovarao s doktoricom iz Maribora (zove se ne Kljaić nego mislim Kovač). Ona je rekla im je gužva i da se ne može termin baš pomicati za par mjeseci unaprijed, meni nije opcija pomicanje dalje od 4.-tog mjeseca jer bih onda, s ozbirom na one potrebne razmake između stimulacija, rađe prvo pokušala uloviti prvo na VV-u prije 11/2007 s obzirom da mi je to zadnji na teret HZZO-a prije 38. rođendana, a onda nakon toga u Maribor. Malo me muči ta nemogućnost pomicanja termina, šta ako drugi put budem npr. imala cistu itd. Ma, valjda je to odgovor samo na prvu loptu, bar se tako nadam.
Dr. je pitala je MM-a imam li napravljene serološke pretrage na chlamidiu, tj. imam li za to IgG i IgM. MM se nije snašao, rekao je da imam to (zbrčkao se jer smo nekakve IgG-ove dobivali u sklopu TORCH imunoloških pretraga, ali na rubellu i toxoplasmu i sl.). Već istraživala radi li netko to od privatnika, ne radi, trebala bih vjerojatno u Imunološki zavod na Rebro di se, ako se to radi, vjerojatno dugo čeka pa se bojim da mi te pretrage neće bit opcija nego ćemo se morati zadovoljiti s brisevima. Dogovorili su se čuti opet sutra, on će joj faksati moj nalaz pa ćemo vidjeti što će reći.
Anyway, zasad su opcije da idemo as is, a ako se beštije ne riješim prije početka stimulacije s gonalima ili bar ne mislim da sam se riješila, onda ćemo vidjeti za koliko ev. pomicati Maribor, najgora bi opcija bila za godinu dana, tj. slijed prvo VV pa onda Mb. I'll keep you posted...