Kako su samo veliki i predivni.
Printable View
Kako su samo veliki i predivni.
Dobro je da si im obukla hlačice druge boje ... ;)
I ovako su mi skroz isti, u istim majicama, gotovo identični ... :mrgreen:
A tak su već veliki, kako brzo rastu, sigurna sam da će iduća slikica biti kako igraju nogomet ... ;) :heart: :* :heart:
Ma nisu isti!!! :mrgreen: :PCitiraj:
TIGY prvotno napisa
A iste majice smo obukli jer su mi se prve našle pod rukom. :roll:
Moram se pohvaliti da sada ne moram citati na kojoj slici je Nikola na kojoj Luka. :)
Malci su totalni med! :)
Ma meni jesu ... :mrgreen: ... ali su preslatki, šta je - je ... :heart: :* :* :* :heart:Citiraj:
~lex~ prvotno napisa
Predivni su!!!!!!!!
Ma stvarno su bombončići mali!
stvarno su premedeni. :love:
Predivni!
A kao iskusna mama bliznaca mogu reci da se jako razlikuju :)
Moram priznati da ih i ja na ovim zadnjim slikama razlikujem, jupiii!!!! Divni su, pravi mali dečki ;) .
lex kako si stavila fotke u poruku. pokusavam na sve nacine ali ne ide.
lex, postaju pravi dečkići!
Samo im je nos isti. I oblik glave. Sve ostalo - svaki za sebe!
Sad Vas gledala u Majinoj emisiji, dečki su pre, pre, premedeni, i ako smijem primjetiti jako sliče tebi :heart:
I ja sam vas gledala i kako sam kasno okrenila nisam vidjela početak ali odmah sam prepoznala Luku i Nikolu... :lol: Tako da znaš da su ti sinovi već poznati diljem lijepe naše :lol: Naravno da ste mi svi troje dobro izgledali, ali dečki pogotovo.....Čestitam na svemu!!!!
Jaaao kako su clatki !!!!!!! ma secerici maji .. a i mama je prava dama na nivou. Cestitam na izgledu ;) .
I ja bih voljela imati ovakve blizance. Jel ima netko recept za blizance ? 8) Prekrasni su !!
Pogodite koja nam je najdraža igračka! Pa, naravno - kartonska ambalaža! A ne igračka iz nje... :roll: :mrgreen:
http://www.kosyenka.com/nikluk/we.jpg
Lex, imas koju sliku gdje ih nosis u marami?
Čim uslikam nove, pokazat ću vam. Sa starima nisam zadovoljna. :roll:Citiraj:
Zorana prvotno napisa
I jedna nova, prigodna. :mrgreen:
http://www.kosyenka.com/nikluk/07m.jpg
I opet po ne znam koji put, jaaako su slatki. Mali manekeni! :*
A tek u rodinim majicama..... 8)
hoću blizanceeeeeee!!!!! :D
premedeni :heart: preslatki :heart: prelijepi dečkići :* :* :*
Ma, tooooo! ;)Citiraj:
ivancica prvotno napisa
(Naravno, hvala i na komplimentima! :*)
anek, ček' samo da se negdje vidimo na kavi. Onda ću te pitati hoćeš li još uvijek dupliće! ;) :lol:Citiraj:
anek prvotno napisa
toliko su predivni da je to tesko uopce izrazit!
u prvoj seriji fotki je fotka broj 5 odozgo legendarna!
zajedno su FENOMENALNI....a ova di spavaju svaki na svojoj cici je uvjerljivo nesto najljepse sta sam ikad vidila! (dobro, tu se ne ubraja moj bebac) :mrgreen: :mrgreen:
hahahaha tek sad vidim ovu sliku u rodinim majicama.. steta, samo sam tweetynom djetetu vidila majicu, no tvoje sam prepoznala po licu ;)
Preslatki su :love:
Ponovno apdejt :)
zderonje musavi
huncuti
umorni smo
a duse drage preslatke
preslatko na kvadrat :roll:
nek su zivi, zdravi i veseli
lexići su nam se ponovili!
od kad su to caddyici u igri? ili ste se utrpali nekim drugim dabls-icima u kolica :)
znaš kaj, svaki put kad staviš nove fotke ja se rastopim od slatkoće na te tvoje male medenjake :heart:..i uvijek zovem MM-a: "MA DAJ IH POGLEDAJ, DAJ IH POGLEDAJ!!!!" :*
...inače i moja mama voli vida zvati huncut, na što on puca od smijeha..
me-do-vi me-de-ni!
~lex~, mam uzimam jednoga za zeta!
ne zna se koji je ljepši (sve su različitiji)...
slatkiši maleni! a narasliiiii..!
kaj ste caddyje kupili, mi imamo ovaj pješčani s istom mrežom iz tl-a ;)
spojili ste ih ili..??
Preslatki su!!! A vidim da su im i nogice u kolicima "po gospodski" na klupici.... :)
Lex, jeu li ovo dupla bagi kolica?
Ako jesu, gdje ste kupili?
Ajme, baš su :love: :love: !
Kako neko već kazao je, med medeni x2
Snorki, nisu dupla, nego obična, Chicco Caddy, samo kaj sam ih spojila spojnicama. Spojnice su za Inglesina kolica, ali i nama pašu.
Tviti, kupili smo ih prije tjedan dana, dosadilo nam gurati onaj tenk! :iscrpljeni smajli oduševljeno plješće jer sad gura 11 kila kolica, umjesto 24, sa 20 kila djetetine:
ja se preporodila otkad imamo caddy umjesto c1, a guram samo 9 kila djetetine ;)
Famozni su! Osobito tamo gdje su se bas napapali!
Pusa deckima!
Kako se samo uozbilje kad su pospani....Stvarno su slatkisi. Sta je huncut?
guze male satke... prekrasni su decki! musavci jedni. super mi je fotka gdje klopaju.