Dobro jutro :sing:
Evo i mene...znaci borba je pocela, i definitivno se nadam da je ovaj put na duzi period...Sta cemo danas papati..mislim da je kuhana govedina sa salatom , juhica...a negdje oko 12 cemo 2 narandze....
Printable View
Dobro jutro :sing:
Evo i mene...znaci borba je pocela, i definitivno se nadam da je ovaj put na duzi period...Sta cemo danas papati..mislim da je kuhana govedina sa salatom , juhica...a negdje oko 12 cemo 2 narandze....
ne trebaš ništa da misliš, jer dogovor je pao:
SKUPA! do kraja :D
Meni jučer bio "najdraži" dan!
Jela sam:
-dvije jabuke
-pizzu pripravljenu po receptu iz knjige
-3 mala kolačića i 1 red tamne čokolade
Danas voćni dan i moram reći da sam se iznenadila kako nisam gladna na voćnom danu!
Svima :*
Moja top-lista UN dana:
1.UH :D
2.proteinski :)
3.vodeni :/
4.voćni :(
5.škrobni (bljak)
WM :love:Citiraj:
white_musk prvotno napisa
Ja cooliram sa cajem....meni osobno, jedina stvar koja mi fali je Nescafee Capuccino..naime ja ne pijem kavu jer mi ju organizam ne podnosi i totalni sam ovisnik o Nes Capuccinu i to napravim samo sa mlijekom,i da Vas malo nasmijem, mogu se i od toga "predozirati" ukoliko popijem 3 salice dnevno! A ovdje to ne mogu piti..ali se nadam da vec nakon 4-5 dana da cu i njega zaboraviti...
i ja sam ovisnik o istom :roll:
pijem onaj "bez secera" na proteinskom danu hi,hi,hi,hi
može mi molim vas netko odgovoriti u subotu mi pada škrobni dan ,a moram malo zgriješiti navečer da li da u nedjelju nastavim dalje sa ugljikohitnim danom ili ponovo na proteinski?
hvala....
I meni je danas voćni dan,ujutro sam mrdnula dvije mandarine, za ručak ću dvije jabuke, i navečer ću napraviti ili frape od banane, ili samo banane, a tek mi je 4 dan, nemam se još kaj puno pohvaliti. Nisam se još vagala da vidim jel mi što otišlo, ali mislim da je i prerano za vaganje, hehe.
Ja uživam na škrobni dan.Obožavam grah,grašak,rižu.krumpir(pečem pole u rolu,posolim i čista uživancija) Sutra već planiram rižoto sa paprikama i rajčicom :mljac:Citiraj:
Ja bojkotiram (kršitelj koda) :PCitiraj:
totalni sam ovisnik o Nes Capuccinu
:DCitiraj:
irenas prvotno napisa
ma ja sam napisala (kršitelj koda), onako generalno ,a ustvari je Jakobs
sad kad čitam, nemam pojma zašto sam napisala (kršitelj koda) :?
Znaci mogu se malo prosvercati..barem svaki 4 dan... :D :DCitiraj:
Evo i mene. :) Treci dan znaci UH i mislila sam da cu se vise veseliti tom danu a sad se razmisljam sta bi jela. I jutros imam tu 1 kg manje. Znaci 89.
Noc mi je najgora. Sinoc sam opet pojela saku obaca on nara. Koliki je to grijeh? Kavu pijem crnu. Juce me glava bolila za poluditi a jutros sam jos i dobila.
Ali ono sto mi se svidja je to da za cak i ova dva dana mi se izgubio onaj osjecaj napuhanosti. Neizgledam kao da sam se kvasca najela. :lol: Cak mi ni lice nije vise tako napuhano.
Koja je to knjiga o kojoj pricate? Jel ima na engleskom?
Kad kazete pizza, koja velicina pizze?
Ja sam mislila danas napraviti od integralnog brasna i sama napraviti sos od paradajiza.
Joj veceras kolaci. juhuuuuuuuuuuu :D
WM mene uopce necudi da si ti toliko izgubila jer kad sam gledala sta ti jedes pa to ima izmedju 600-800 kalorija dnevno sto je jako malo plus sto sve razdvajas. Svaka cast.
Puppa i ti si mi heroj.
:)
Bubica vidim i ti si tu :)
Ja ujutro cim ustanem popijem solju mlake vode s pola limuna i dobro se iscistim.
PS. Jel imate vi ljudi nenormalne gasove :oops:
Ja ih nemam, valjda nisam dovoljno dugo na dijeti :lol: . Inače se dobro osjećam, ali moram priznati osjećam naravno tu prazninu u želucu, ipak je to drugačiji način prehrane, jede se jedna vrsta namirnice i tako, ali dobro budemo mi to sve zajednički prošle i skinule kile.
I ja ujutro pijem mlaku vodu, ponekad si stavim malo jabučnog octa u tu vodu, kažu da je dobro za probavu, pa eto.........
Ja i inače imam nenormalne gasove od graha,kojeg volim al izbjegavam.Za sad još nisam nešto posebno primijetila od kad sam na dijeti.U trudnoći sam jedno vrijeme imala užasnih problema s tim.Ukućani su stalno bježalo od mene i otvarali prozore :lol:Citiraj:
PS. Jel imate vi ljudi nenormalne gasove
ljudi, i ja vam se pridružujem, evo me 3. dan na dijeti, naravno UH!
Imam pitanje, da li umjesto kolača smijem tjesteninu
i palenta, da li spada pod škrobni ili UH dan
nemam točno zadano koliko želim izgubiti, koliko ode, ode, ne želim uopće o tome razmišljati
a opet, gledam WM i divim joj se
drž'mo se! :love:
i osjećaj u želucu mi je-užas! stalno sam gladna :x
kad to prestaje, mislim, kada se tijelo navikne na manju količinu hrane, jel uopće prestaje :?
Mislim da u knjizi piše da bi se trebalo pojesti ili 3 manja kolačića ili komad torte ili 3 kugle sladoleda i obavezno 1 red tamne čokolade, a ako nam je to puno onda samo 1 red čokolade.Citiraj:
kovke prvotno napisa
Meni je ovo 13.dan, a taj osjećaj mi je prestao nakon 2.ciklusa, tj.8 dana. U principu, kad mi je škrobni dan onda mi je skoro uvijek praznina u želucu.
Mislim da je palenta škrob.
sad sam našla na samom početku knjige, ne moraju se papati kolači, već ostatak od ručka, uz obveznu čokoladu
hrustam na čoksu :mljac:
:lol: Da mi je to puno ne bih ni morala bit na dijeti :lol:Citiraj:
pepi prvotno napisa
Palenta ovdje pise pod UH dan.Citiraj:
TREĆI DAN-UGLJIKOHIDRATNI (TIJESTO)
RUČAK::
Kuhano tijesto uz dodatak začina ili pizza samo s kečapom ili bilo koje slano pecivo, količinski poput pizze.
Ovaj dan ne treba početi s hrano prije podneva. Može se jesti manje, a češće (malo žganaca bez sira i ulja).
VEČERA::
2 manja komada torte ili 3-4 kolača (knedle) ili 3 kugle sladoleda i obavezno jedno rebro čokolade za kuhanje!
Gdje ste ljudi? Sta ste danas jeli? Jel se ko vagao?
Ja UH dan i za rucak skuhala malo inegralne paste i napravila sama kecap od jednog paradajiza, bjelog luka i bosiljka i mali kroasan.
Vecera tj kolaci cekaju u frizideru. :mljac:
ovako..meni je u cilju skinut 8, zasad se jos nisam pomaknula ni gore ni dolje
Danas mi je UH dan i jela sam za rucak krumpir s povrcem zapecen u pecnici.
Za veceru sam snitu kruha sa ajvarom.
I jos, ja jedem voce i izmedju obroka jer sam non stop gladna, nadam se da ce mi se glad poceti polako smanjivati
Da, jutros sam i zgrijesila i instinktivno pojela jedan slani stapic, nadam se da me to nece skupo stajat.
Zar nije krompir u skrobnom danu kao i povrce? :?Citiraj:
ivonna prvotno napisa
da,da, skrobni, jos sam friska i zbunjena :oops: sutra mi je UH i mislim da cu pizzu sa umakom od rajcice, kukuruzom i ono nesto malo gljiva sto smijem
Za škrobni dan se mora večerati što se je i ručalo, samo u manjoj količini :) .
Mislim da je netko vec pitao , ali kolika pizza? Trokutic , mala , normalna ili JUMBO ..... :lol:
ako danas ručam ribu, dali mogu večerati ribice iz konzerve ili ne? nisam stigla pogledati u knjigu :)
Dobro jutro!! Prvo dan je iza mene..i super sto se odmah lijepse osjecam, nekako ispuhanija..laksa u trbuhu i zelucu..Danas su mi na redu mahune!
Joj cure da znate samo kak sam se ja snasla (hihihihi)...moja mama je isto na dijeti tako da kuha svaki dan i za mene i za sebe. Ja samo poslije posla pokupim kod nje svoju dnevnu porciju (rucak i vecera) i mirna...mislim da ce mi to ovog puta uveliko pomoci!!
I vagala sam se jutros, nesto je otislo, ali pokusat cu se skulirat i prijavljivati svaka 4 dana...
nana a cuj, ja nekak mislim da mozes...riba ko riba...
1.white_musk(30kg) 12.5 to go!
2. Iana27 (20kg) 18 to go!
3.Pepi(10kg) 8 to go!
4.puppa (20 kg) 5 to go
5.irenas (6 kg) 5 to go
6.natasa30(20) 19 to go
7. smaja (10kg) 5 to go
8. Bubica (12kg) 10 to go
9. bebelina (30kg) 26 to go
10. aenea (26kg) 21,5 to go
11dadukano(20kg)20 to go
12.Ivona(8kg)
12.kovke-kol'ko ode dobro je :)
evo me cure
:love:
nataša, čestitam na prvoj kilici i da, i ja imam užasne gasove od prvog dana dijete, pa vjerovatno smo zato splahnule u licu( imaš ;) )
pepi,Iana,kovke, samo naprijed!
aenea, pa gde si ti?Nema te 100g:) :lol:
Gdje je maria 71 :?
Ništa nam ne raportira ...
ja danas imam integralnu tjesteninu(solo) i
http://www.vfkomerc.ba/images/large/053366.jpg
http://www.vfkomerc.ba/images/large/053345.jpg
ajjjjjjjjjj apricotttttttt heeeeeelp!
ispravi ovo boldnao molim te :*
Zato ti je tjestenina solo! :lol:Citiraj:
Mljac, mljac!
:lol: jesam se nasmijala...solo tjestenina.. :lol:
A joj..ja moram cekati do sutra kada cu navaliti na kolace..Strasno, ja Vam inace uopce ne jedem slatko ali na ovoj dijeti jedva cekam da pojedem kolac ili dva.. :mrgreen:
Kak meni kruli :roll: ajde jos samo kojih pola sata i padaju dvije jabuke..haha
E prekasno. Ja nisam. Za rucak sam jela krompir s gljivama a za veceru salatu od graha.Citiraj:
nana prvotno napisa
Evo i mene na vocnom danu.
Jutros stala na vagu iiiiiiiiiiiiiiiiiii 88.5. :D :D :D
Iskreno da vam kazem bilo mi zao sinoc kad sam pojela tortu. Tacno sam se osjecala krivom iako sam smjela.
Sinoc sam se sanjala u dvodjelnom kostimu. :lol: :lol:
Evo jedne ideje za 1.dan (sama iskombinirala i upravo jedem)
Hladna salata od puretine:
1)ispirjani pureći file i polugotovo povrće (talijanski mix od Podravke-tikvice, mrkva, gljive-samo četvrtinu vrećice)
2) Zelena salata, mladi luk i radič
To sve narezati na komadiće, promiješati i ja sam začinila acetom balsamicom.
Ja sve zacinim samo limunom. :)
Voćni dan... :cry: .....Ne trebam vam ništa više napisati, sve ste vi to prošle....
ps. Kile ne prijavljujem niti sebi, a kamoli javno :P
Ja naručila vegetarijansku pizzu i pojela jedva četvrtinu. Toliko su mi se potrebe smanjile.
Danas mi je 19-ti dan i već neko vrijeme stojim na -5,5kg.