Od silnih kombinacija se valjda zblesirao nalog, kada sam uzela novi nalog i ponovo sve upisala onda je proslo :heart:
Printable View
Od silnih kombinacija se valjda zblesirao nalog, kada sam uzela novi nalog i ponovo sve upisala onda je proslo :heart:
vidim da sam spora. :oops:
..u Labinu je smo jedna podružnica erste banke,i - mozda da ukucavate BROJ PO BROJ? :love: :( :heart:Citiraj:
nevena prvotno napisa
Plaćanje preko ZABE: poslušala sam Fjoru i stavila cijeli poziv na broj u jednu kućicu - dakle bez modela; 05-81400011-8701771484. Po savjetu sam napisala sjedište Rijeka i adresa SC Labin. Prošlo je u redu, nadam se da će doći u redu.
meni je isto tek ovako prošlo zabaCitiraj:
fjora prvotno napisa
Draga Leonarda neka te sreca prati u zivotu :heart:
Cekamo...Hvala ti! :heart:Citiraj:
LeeLoo prvotno napisa
:heart:
hvala LeeLoo :heart:
za one cure koje imaju račun u erste banci:
u polje "iznos u korist računa" upisujete samo poziv pod broj 8701771484.
Placam preko PBZ-a, trebam li u primatelj upisati Leonardu, ili mi treba ime njenog strica?
Preko PBZ-a prolazi ako se u poziv na broj upise 00 (a u slijedece polje 81400011-8701771484).
Cure, ovaj racun ce biti duze otvoren????
Planiram uskoro u HR pa sam mislila odozdo uplatit.
mislim, dole u HR
Sve je prošlo bez problema.
U mislima s Virgo :heart:
Hvala LeeLoo :heart:
Na RBA prošlo bez modela.
U mislima s Virgo i obitelji :heart:
Zar nije ovo nužno da lova dobro sjedne?Citiraj:
Tessa prvotno napisa
Molim te javi cim dobijes kodove jer nemogu upalati bez toga i da mora biti devizni racun. :heart:Citiraj:
LeeLoo prvotno napisa
Meni kod PBZ nije prolazilo sa model 05 , nego bez tog broja , a poziv na br. mi je prihvatilo 81400012-8701771484 ,sve drugo OK. valda će sjesti na pravi račun.
...bilo bi ok da uspijem svako toliko saznat kolika svota je prikupljena,ne?
Je, bilo bi... i molim te, LeeLoo, javljaj nam kak je Leonardica, dal je izašla iz bolnice, gdje i s kim će živjeti, i kako se nosi s prazninom oko sebe :heart:Citiraj:
LeeLoo prvotno napisa
LeeLoo, da, bilo bi OK.Citiraj:
Leina mama prvotno napisa
I potpisujem da nas obavjestavas svako toliko o Leonardi.
I predlazem da se Leonarde sjetimo za blagdane i njen rodjendan, tako da i od nas dobije pokloncic, barem neki simbolicni
(novci na racun, ili mozda neka igracka poslana postom ili da to Lee skupi pa joj preda (LeeLoo, sori sto ti zadajem posla :oops: :*, ali stalno mislim na Leu i kako bi joj mogli barem malo pomoci...).
Ovo svakakoCitiraj:
Elly prvotno napisa
:heart: Divna ideja...
i ja potpisujem :heart: Ako neko moze, koliko moze i sta vec moze (novci, igracke, odjeca i sl.)Citiraj:
kikic prvotno napisa
s time da je mozda bolje da poklone saljemo na adresu Rode????Da ne bi bilo kakve zbrke. Mislim da je tako jednostavnije.
:heart: ... (hvala ti)
Ovo će mi biti najvažnije saznati, tako sam se emotivno vezala uz nju za sve ovo vrijeme, da ne postoji rodbinska veza kojom bi mi mogla biti bliža.. u stvari, živim za dan kada će Leeloo reći da je sasvim dobro.. i da se smije...Citiraj:
Leina mama prvotno napisa
A sa svim ostalim prijedlozima cura se slažem.. ŠTO GOD treba...
Apsolutno, ovo sam i ja mislila. LeeLoo, unaprijed ti hvala :love:Citiraj:
LeeLoo, da, bilo bi OK.
I potpisujem da nas obavjestavas svako toliko o Leonardi.
I predlazem da se Leonarde sjetimo za blagdane i njen rodjendan, tako da i od nas dobije pokloncic, barem neki simbolicni
(novci na racun, ili mozda neka igracka poslana postom ili da to Lee skupi pa joj preda (LeeLoo, sori sto ti zadajem posla , ali stalno mislim na Leu i kako bi joj mogli barem malo pomoci...).
Ja mislim da bi slanje poklona bilo nezgodno i za LeeLoo i za Rodu... Bolje uplatiti novac.
Ako nešto konkretno bude potrebno, LeeLoo uvijek ovdje može zatražiti pomoć :heart:
Janoccka, svakako novaca, ali nekako su pokloni osobniji, topliji :( Nadam se da ćemo se nekako uspjeti dogovoriti da dobije nešto poklona (ne mora biti puno poklona, niti moraju biti veliki, praktičnosti radi, ali nešto što će je razveseliti i omogućiti da se osjeti posebno i još više voljeno). :( :heart:
Ja vjerujem da će takve stvari dobivati od svoje obitelji i da će oni znati pogoditi ONO....
No, to je samo moje mišljenje....
samo treba izbacit onaj "05".Citiraj:
LeaB prvotno napisa
:heart: :heart:
ja ću probati sutra, pa se javim ako mi kaj ne štima!