haha I JA !! 39 +2 :)Citiraj:
bubamare prvotno napisa
Printable View
haha I JA !! 39 +2 :)Citiraj:
bubamare prvotno napisa
Da se nadopunim, treće sam rodila sa 39 tj.Citiraj:
Eci prvotno napisa
40+2
L. rodila sa 40+5, A. sa 39+4 .... dakle sve u terminu i sve bilo ok i prvi i drugi put
40+1
drugo još čekamo.... :cekam:
tocno 38 tj
( iako ja mislim da su oni krivo izracunali termin, rodila sam 3 tj ranije..)
Tocno na termin!
2 dana prije termina :heart:
Točno 39 tjedan, iako su oni napisali 39+3, ali inače točno 9 mjeseci nakon zadnje menstruacije :)
Točno 39. tj.
Ja sam već u 39+3. Mislila sam da ću do sada već roditi, obzirom da sam krupna i mjesec dana otvorena 2 cm. Ali, ništa. Lažnjaci počeli još prije 4 tj, a još uvijek ništa. Sve mislim sad će, sad će, obzirom da je curica. Kažu da one porane. Nadam se samo da neće biti prekrupna, da će moći normalno izaći na vaginalan porod.
40+3 ali malac nije baš htio van, iako mi je pukao vodenjak pa se rodio carskim...
40+3 ...a mislila sam kako će beba doći ranije jer sam se počela otvarati već u 31. tjednu, a ono još prenesla :mrgreen:
Meni su bušili vodenjak i zarezali bebaću glavu na tri mjesta :evil:
Prvi put 40+5, a drugi put 39+4
tocno na dan termina. medu onih 20 % sam koji su ko svicarski sat :mrgreen:
:saint: Luka 38+4, a sad sam u 37 tjednu.
Megi- 37+1
Linda- 40+4
38+1
rodila 42+2
39+6
36+4, na carski zbog manjka plodne vode i Anjinog slabijeg razvoja. Ujutro, čekajući carski, prokrvarila zbog spuštene posteljice.
Anja danas ima tri tjedna. :heart:
Ovu temu sam čekajući carski, pročitala tisuću puta, tješeći se da nije jedina ranije rođena.
39+1
Točno na termin! :)
Dan prije termina
40+5 :)
38+1
sina sam rodila u 36 tjednu. porod je sam krenuo, puknuo vodenjak kući u 0:30 sati, otišla u bolnicu i u 4:30 rodila zdravog sina i sve je bilo u redu. sada ima 3 godine.
kćerku sam rodila 2 dana prije termina.
38+4
Ivor - 39,7.
Petra - u 38. tjednu
Lucija Hana - 41+2
dobro, jel ima neka osim mene koja je premasila 42 tjedna?
39+4
_________
N 28.12.04.
rodila sam 40+4
Jesam ja drugo dijete- službeno statistički (po datumu zadnje menge), ali praktično nisam. Iako sam imala ovulaciju 2 tj. kasnije, cijelo vrijeme su mi pisali očekivani datum poroda po mengi. Nisam se dala inducirati jer sam znala da još nije vrijeme tako da sam po doktorima rodila početkom 43 tj., a po prirodi s punih 40.Citiraj:
mikka prvotno napisa
Prvo - 40+4
Treće - svaki tren
ih, meni je termin bio dobro izracunat, posto sam imala menge "ko po spagici" svaki mjesec (zapisivala sam zadnjih 5 godina). i nikak da krene! vec sam izludila jer su me plasili, a i gledali su me ko svjetsko cudo. navrsavam puna 42 tjedna potpuno zatvorena, od trudova ni t.
pa me zanima, ima li jos tko takav ili je moje tijelo stvarno cudno?
Mikka, sad si i mene zainteresirala. S obzirom da kod nas doktori vole brzo "riješiti situaciju", već ulaskom u 42. tjedan, a neki i s 39 :evil: predlažu indukciju, baš me zanima koja se još uspjela odupirati tako dugo kao ti. :lol:
Baš me zanima kakva je praksa izvan lijepe naše.
41 puni. Krenulo sa 40+6. I uživala sam do zadnjeg trena (možda sam zato i prenijela). Termin mi je bio dobar. Ovih tjedan dana mi je došlo kao bonus jer sam bila spremna da nisam mogla biti spremnija, sve sam obavjestila da ću isključiti telefon (jer zivkanja počinju već tjedan prije termina, a ja nisam htjela da moj porod postane nogometna utakmica i da se otvori kladionica - sljedeći ću put ću svima lagati za termin, dodat ću si bar dva tjedna), imala sam ritual oproštaja od trudnoće, pa ritual dozivanja svoje bebe i više stvarno nisam imala šta pa je pukao vodenjak. A mislim da bi više trudnoća trajalo do ili preko 42. tjedna da se ne ide odmah na indukciju.
Ms. Mar jako lijepo si opisala kraj svoje trudnoće a maleni ti je apsolutno PRESLADAK :heart: :heart:
Hvala ti. Morala sam to napisati jer vidim da se puno trudnica grozi 'prenešene' trudnoće. Htjela sam reći da i to ima svojih čari.Citiraj:
Majuška prvotno napisa
Prvu cezu u 39+4
a drugu cezu u 38+0 :heart: