a kaj bu tek bilo kad sarma dođe na jelovnik? :roll:Citiraj:
Andora prvotno napisa
Printable View
a kaj bu tek bilo kad sarma dođe na jelovnik? :roll:Citiraj:
Andora prvotno napisa
kaj ti stvarno misliš da se ovakva škemba ne vidi i preko majice? i da je zaista neophodno zadizanje????Citiraj:
momze prvotno napisa
a možda si navuce steznik, pa bude inkognito :lol:
daj ne kvari mi posel.......viš da je zagrizla, profesorica zna kaj hoće :DCitiraj:
anki prvotno napisa
kakv je to frajer bez tepihića 8)
bubimir bu imal striptiz na stolu, a sva skupljena lova ide za kampanju za promociju produženog dojenja!Citiraj:
momze prvotno napisa
hm...da...a ovaj fotosešn je produkt jednog zrelog i ozbiljnog muškarca...Citiraj:
Andora prvotno napisa
pravi frajeri nisu zarasli ko gorile..........pa bar bi se od vas cura očekivalo da pratite trendove :lol:Citiraj:
Romina prvotno napisa
znači da je moja ljubav totalno fashion :heart:
kaj sad ti hoćeš........zakaj me vućeš za jezik......a viš kak mi dobro ide.....cijelo vrijeme sam pristojan i fin....a ne bu lova išla da se naštampa nastavak onih đambo plakata........."Sve što bebi treba"........onda ide moja slika i slogan ko sa fotki.........uzoran i odgovoran otacCitiraj:
anki prvotno napisa
Jel tvoja draga čeka bebicu?
ne i ona se najela istog graha.................. :lol:Citiraj:
Romina prvotno napisa
ma daaaaaaaaj......drugi put ga ostavite da odstoji prek noći :mrgreen:
onda ne bumo tak slatko spavali.....ovak jedan drugoga------uspavamo :lol:Citiraj:
Romina prvotno napisa
a o šparanju grijanja da ne pričamo :yes:
eto vidiš .......zato sam i imao za svu onu oblekicu.......samo kaj da napravim da se dočepam novoga auta :?Citiraj:
Romina prvotno napisa
navuci čarapu na glavu
to mi sad već zvuči malo perverzno.....imaš prljave fantazije :lol:Citiraj:
Romina prvotno napisa
mislila sam da sa čarapom odeš do najbližeg salona.....sraaaami seeeeee :aparatic:
sve sad čitam svoj topic od početka i kužim kako me sve vi promatrate ko neku životinjicu u zoološkom vrtu i vidite samo vanjštinu(koliko-toliko)......a tome sam zapravo zaslužan tj. kriv i ja....pošto se nisam dovoljno dobro-opširno predstavio
dakle........mlad(nešto manje od 30)
................zgodan(vidi iz priloženog)
................besramno bogat(isto vidi iz priloženog)
................visok(cca 190)
................inteligentan(vjerujte mi na riječ)
................šaljiv s istančanim smisao za humor(pogotovo crni)
................itd.....itd.....
zar nisi dobio pp
........smeđa kosa(djek boja)
.........smeđe oči(djek boja)
Bubili,
Pohvaljujem tvoju eko-svest,mislim na papirnu vrecu.Bice od tebe dobar decko kad porastes! :)
Navijam za tebe.
stavio bi ja onu najlonsku .......samo me strah da svoju dragu na bacim u napast pa da me ne dokrajči.........sigurno je sigurno, čemu se kockatiCitiraj:
majkamara prvotno napisa
joj curke .......samo da vam velim kam sad idem..................vjerovale ili ne odo ja u teretanu.......navukel sam svoju sileđijku i idem se diviti svojem znojnom tijelu ispred špigla.........
:coffee:
onda.... ono jučer je bila navlakuša ili šta?!
oš ti više pokazat svoj nos i obrve?
e umjesto u teretanu....u koju nisam otišel jer mi je frend otkazal a tam sam nejdem.....jerbo teško da bi se sam obranio od najezde znojnih curičaka......otišel sam malo trčati na nasip......i vratio se u predinfarktnom stanju(malo sam pretjeral).......čuj i nije neka isprika......ali ipak sam živ.Citiraj:
Andora prvotno napisa
:D ....iako danas jedva hodam.......
p.s. tko čeka taj i dočeka
izgleda da jedina čekam... splaslo raspoloženje curama - baš ko i tvoja škemba?! :taps:
najvjerniji "fan"........ono jučer im je bilo previše uzbudjenja.........moram se strpiti da im se srede dojmovi.....tek onda će postati realne i objektivne postove.......Citiraj:
Andora prvotno napisa
osim toga rekel sam da će se moj folder slika samo povećavati.......pa samo malo strpljenja
sad još reci da si negdje sa Cvjetnog?
a zakaj??????kaj imaš tam neku tajnu simpatiju.....pa se nadaš da sam ja taj ili????Citiraj:
Romina prvotno napisa
znači da jesi :P imam ih malo više tamo...
evo i dočekala si..............samo ovaj puta su hard-core, bez škanicla :lol:Citiraj:
Andora prvotno napisa
oh, hvala lijepo, a opet moja firma i njeni filteri... ne vidim ni K ;) :/
ko meeeeeee zoooveeeeeeeeeee
i tkooooooo dozivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kaj ja to vidim plavu kosicu ispod perike ;)
teta profesorica.....uopće me ne pratiš......nisam li jučer napisao smeđa.....koliko ja znam još uvijek je takva djek smeđa...bila i ostala
čovječe jesi nesrazmjeran... tako mala glavica (LOL), a onolika trbušina! :shock:
kakav samo nezahvalni fan........rušiš mi samopouzdanje :lol:Citiraj:
Andora prvotno napisa
znaš da učiteljice puno ponavljaju :mrgreen:Citiraj:
bubimirko prvotno napisa
maco, da ga imaš ne bi se skrivao! ;)Citiraj:
bubimirko prvotno napisa
:taps:
uopće nisi taktična.....to ti je ko da dođeš na striptiz i očekuješ da frajer odmah izađe gol......ovako će vam biti slađeCitiraj:
Andora prvotno napisa