mamma san prvotno napisa
Maria, koliko ja vidim, ako Marko nauči zavezati žnirance ili mu ti olakšaš stvar pa mu navučeš šuze na čičak, gotovo je...malca nećeš moći zaustaviti, jer je naučio sve što mu treba da zbriše od doma... :mrgreen: Pusa maloj pametnoj glavici.. :*
Pinkač, ne čudi me što je Lada stala u tako mali bodi, ali ne zbog toga što je lada miči, nego zato što se bodići rastegnu. :) I malog bubanoj glavici :*
Mi smo danas bili na kontroli kod pedijatrice. I danas smo imali temperaturicu (već standardno do podne skoči do 37.8 ili 38.0 a poslije podne ili navečer ništa), i malo crveni krajnici + sve ostalo = adenoviroza. Ali se moramo čuvati laringitisa. Uzela mu je briseve grla i nosa. I sigurno smo do utorka - srijede doma. :/
Po njenom, nakon temperature + 3 do 4 dana.
Mali miš je bio hrabar, ali nije mogao skužiti kako se to teta Z. (sestra) opet zeznula pa umjesto da mu očisti nosić ga je piknula. I isto kad mu je čistila zubiće..odletio štapić... :mrgreen:
I igramo se. I Lovro govori kako ćemo sada svi zajedno pjevati "SRetan rođendan" (najmilija pjesmica uz Zvončiće :roll: ) ali da mora prvo nešto napraviti (nalijepiti naljepnice na laminat :/ ). I ja mu govorim: "Dobro srećice. Mi čekamo, ti samo reci kada!" I Lovro odgovori: "Kada." :lol: