ww mislim da je bilo rano. Ima na forumu cura kojoj je test 11 dan ot ET bio negativan, 13 dan beta super i ona je danas sretna trudnica što i tebi želim
Printable View
ww mislim da je bilo rano. Ima na forumu cura kojoj je test 11 dan ot ET bio negativan, 13 dan beta super i ona je danas sretna trudnica što i tebi želim
Još je rano za test...vibrrrram za veeeeliku betu :heart:
ww, hoćeš li izdržati do sutra ili si u međuvremenu napravila koš koji test ;)
Evo još malo vibrica za betu ~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~
ww unatoč testovima vibram za pozitivnu betu :heart:
draga :heart: ~~~~~~ :heart: ~~~~~~~~~ :heart: za visoku betu, ma ima da bude beturina, mora :love:
Ako mi BBT bude visoka ujutro - otici cu i uraditi je. Ako padne - nista, cekam M.
Hvala vam svima puno puno :love:
ww ~~~~~~~~~~~~~~ za visoku betu! :heart:
ww implantacija može trajati od 9-12 dana (doduše u prirodnom ciklusu), ne mora ništa značiti onaj minus na testu.Citiraj:
wonderwoman prvotno napisa
Ja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba za jednu pristojnu beticu (preko 100).
ww ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za visoku temp i jos visu betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
ww, ako primaš utriće, zaboravi na mjerenje bazalne - oni je povisuju. odi na vađenje bete, pogotovo ako nakon transfera nisi primala ovitrelle ni choragon - mislim da bi ti se već moglo vidjeti.
Da, znam da je utici povisuju, ali opet mogu vidjeti da li ima tendenciju porasta ili smanjivanja - posto stalno uzimam istu dozu progesterona.
Mislim da cu ipak cekati ponedjeljak, pa ako ne dobijem do tada - radit cu betu. LJubim vas sve.
Uh, ww... Ma, kako ćeš to popratit... Ono iscuri ti utrić prije pa ćeš mislit da imaš tendenciju pada progesterona... Jedino ako ih piješ. Ili ako imaš neki turbo turbo digitalni toplomjer itd.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ponedeljak :love:
Pijem ih ;). Nego, da li oni mogu odgoditi M. Milsim, ako nije doslo do implantacije a ja nastavljam sa terapijom?Citiraj:
ina33 prvotno napisa
I hvala vam puno ta vibre :love:.
Jao uzasa, koliko gresaka.... Izvinjavam se :mrgreen:.
Naravno da utrići mogu odgoditi, mislim da većini žena odgode, koliko ja znam, i rijetke su koje procure "preko" njih, tj. za vrijeme dok ih piju ili stavljaju. Evo npr., ja dosad u kratkom protokolu i na inseminacijama ili transferima smrzlića (sveukupno 9 takvih postupaka i uzimanja utrića) uvijek dobila mengu 2-3 dana NAKON prestanka pijenja utrića. Jedino sam u Mariboru di je bio dugi protokol (prirpema s antibebi) dobila mengu "preko utrića" (mislim da su mi antibebi malo stanjili moj inače jako debel endometrij pa je procurilo prije nego inače). Osnovno ti je pravilo (tako mi je rekao Lučigner s VV-a) - zaboravite na mjerenje bazalne dok ste u postupku. Evo, ja po chartu nikad prilikom inseminacije nisam detektirala ovulaciju (a bila je sto posto, jer sam pila klomifene i primala štoperice). Prirodno, tj. bez klomifena, utrića itd. - uvijek. Dakle, makni tomplomjer iz usta ili ispod pazuha i odi na vađenje bete, ne mogu bit jasnija nego što jesam :). Sretno!
I da, taj chart ti uz stimulaciju - npr. klomifene - izgleda cijeli malo povišen i onako skakuće u gornjoj polovici. Nema ono - prvi dio ciklusa niže, drugi dio ciklusa više. Zaboravi na temperaturu kao simptom dok si u stimulaciji, svejedno piješ ili stavljaš utriće. Pogotovo ako si dobila 3x2, od toga ja fakat osjetno "gorim".
Ina, vrlo si jasna, ali mene je vrlo tesko pokolebati :mrgreen: :* .
Ja sam imala IVF u skroz prirodnom ciklusu (bez klomifena ili bilo cega), a pijem 3x1 utrogestan. I temperature su mi kao i inace, nisu nista vise. Zbog toga sam i mislila.......
Ja sam za betu!! Testovi mogu lagati..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~WW za ogroman brojček!! :love: :*
meni je svaki puta utrogestan odgodio m. zadnji puta na čak 10 dana! ja bi obično napravila test ili izvadila krv. nakon toga sam prestala trošiti utrice. nakon prestanka trošenja dobila bi za 4-5 dana.
Draga, da ti malo i ovdje zavibram za TVOJU lijepu betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Za betu :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
WW,
~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :heart:
WW ja sam za vađenje bete. Ziher je ziher.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
:* :love:
ww :heart: ~~~~~~~~ :heart: ~~~~~~~~ :heart:
ww ~~~~~~~~ :heart:
Samo skicam i vibram za lijepu vijest ~~~~ :heart:
Joj cure, svako jutro me potrese kolicina vibrica koje dobijem od vas..... ali mislim da meni ni one ne mogu pomoci. Ja sam jednostavno uvjerena da nema nista.....
U svakom slucaju, imat cu nalaz bete sutra. Ljubim vas sve.
ww nemoj tako negativno razmišljati, molim te. sve će biti ok. vidiš koliko cura misli na tebe.
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
ww ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
nemoj biti tako pesimistična - nada umire zadnja
WW
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
WW
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
~~~~~~~~~~~~~~~
Jedva čekam dobre vijesti sutra!
Samo hrabro i misli pozitivno ! :heart:
ww, čekamo s tobom i šaljemo moooooreeee ~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~