HVala, ali nije mi baš usput jer nisam iz Zgreba. Nema veze, koristićemo ih koliko traju. Rodama želim da i zaštitne uskoro steknu reputaciju jako kvalitetnog proizvoga, kao što ga imaju Rodine pelene.Citiraj:
renata prvotno napisa
Printable View
HVala, ali nije mi baš usput jer nisam iz Zgreba. Nema veze, koristićemo ih koliko traju. Rodama želim da i zaštitne uskoro steknu reputaciju jako kvalitetnog proizvoga, kao što ga imaju Rodine pelene.Citiraj:
renata prvotno napisa
Jel možda tko zna, imam Rodin cover, i sad odjednom više ne mogu zatvoriti drukere, uopće. Mislim da mi je možda zalutala u sušilicu, jeli zbog toga? Smib cover mi je već više puta zalutao u sušilicu pa mu ništa nije.
Ja redovno svoje susim u susilici i sve ok. Jedino sto nisu Rodine :oops:
Pa što se mom dogodilo? Koristim ga mjesec dana i odjednom drukeri poludjeli. :?
Ne bi da govorim napamet ali mozda koriste kineske drikere :?
Ne vjerujem da si ti kriva, kriv je kvalitet. Reklamiraj i zamijeni.
nije mi bas jasno za drukere, dosad nismo imali neke generalne primjedbe, otkako koristimo ove velike sarene kvalitetne drukere (vec godinu dana)
svakako dodjite pokazati, sto god se dogodi s pelenama i ostalim
a za slike, jao, bas mi je zao sto nisam prije vidjela da cekate
ove slike su samo prvi prototipovi, kasnije smo jos prilagodjavale kroj, ali svi primjerci su vani kod mama na testiranju
http://picasaweb.google.hr/renatajel...viPrototipovi#
"njezna pusa" je ova zelena prugasta, unutra je pamucni pleteni frotir, jako je mekan i ugodan. ima nesto malo poliestera u bazi pletenja zbog postojanosti, ali do guze je cisti pamuk, nebijeljeni. bolje upija od stare rodine puse i nema unutra dodatni ulozak. cicak je siri i mekan. cijena ce biti samo mrvicu visa od stare puse. isto one-size.
ovaj tjedan u prodaji, bit ce 7 dezena izvana
"bambus pusa" je samo prijelazni oblik do one koju zelimo imati :) jer je ova zasad s bambusom samo iznutra, ne frotir nego nesto kao mako. izvana je pamucni pleteni frotir. za 2-3 tjedna nam stize pleteni bambus frotir pa ce onda biti cijela od bambusa, ali ta ce biti nesto skuplja.
ima usivenu klapnu zbog lakseg susenja.
u dvije je velicine, ali svaka se moze dosta podesavati po velicini, i sa strane s 3 reda drukera, a za visinu vidite ova dva para prednjih drukera, moze se jednom presaviti ili ne.
isto ovaj tjedan u prodaji.
jedva cekam i jednu i drugu...jos samo da vidim dezene i odmah bezeciram 2-3kom..(bi ja i vise, ali mm ce me izbaciti iz stana 8) )
Meni se sa coverom desilo isto što i Klari :(
Inače, pelena je super, bez primjedbi
Ovog lošeg materijala više nema u prodaji.
A mogu vam predložiti da ove odlijepljene gaće nategnete i malo popeglate, natrag će se zalijepiti.
Jedino kaj bi trebale imati više ruku da ne napravite nabore.
Nadam se da sam brem malo pomogla.
Napravila sam i to, ali nakon pranja se opet odlijepilo. A i teško je popeglat radi nabora :/
:( zato kažem da treba više ruku.
a koliko ih često perete?
Mislim, to se ne bi smijelo dogoditi bez obzira koliko ih često prali ali čisto da popravimo situaciju.
Da li ih uvijek perete u mašini?
Kad smo mi koristili pelene (moj dečec)u mašini sam prala samo pokenjane a kad su bile popišane prala sam ih na ruku (bez obzira čije su bile, rodinih još nije ni bilo). I to ne baš jako često, prema potrebi, možda jednom tjedno.
Kad nisu bile na guzi luftala sam ih na zraku.
nama su i ME i Smib zaštitne propale nekon nekog vremena jer smo ih stalno prali u mašini
sad imamo nove i ništa im nije već godinu dana, ali ih isključivo perem na ruke + sapun
mislim da PUL nije za mašinu :(
sve operem u mašini, jednom tjedno. ostalo luftam ili izaperem pod mlazom vode. sve su mi ko nove (nemam puse ali imam vrlo slične).
jedino mi je bilo koa sa zaštitnima kushies jer su mi pocrvenile u pranju (valjda od neke pelene, ne kužim jer mi nijedne ni prije ni kasnije nisu pustile boju), sve su mi ostale ko nove...
NJEŽNA PUSA je stigla u gnijezdo!
što se tiče covera, ja ih sve perem u mašini (imam ih raznih, od rodinog do ME) i nijedan mi nije propao zbog toga
Oprala sam ih u mašini nakon par tjedana. Dok sam prala na ruke je sve bilo ok. Probat ću sada malo bolje popeglat, zadnji put su mi ostali nabori, teško je nategnuti i peglati.
Kolika je cijena i kakvih dezena ima?Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
95 kn
svjetloplava s majmunčićima (moj favorit)
roza s malenim bijelim srcima
tirkizna s velikim bijelim srcima
nježnoljubičasta s klokanima
nježnoplava s bijelim klokanima
kad će slike???
ajde please.... :love:
stavila je renata neki dan - negdje :/
jucer je organizirala pravi fotosesn u rodi, pelene svaka ko misica kocoperile se pod lampama, bit ce i na portalu
:DCitiraj:
ivarica prvotno napisa
renatin post je na ovom topicu, prethodna stranica :) ali samo probne verzije...a sad se veselimo pravim nježnim pusicama :*
:klap:
iskustva su nam raznaCitiraj:
Lutonjica prvotno napisa
nama je i FB nakon godinu dana pranja s ostalim pelenama na 60 propustio po cijeloj površini
evo i ovdje fotke njeznih pusa:
http://public.fotki.com/renjelusic/20081021novinjeznep/
pelenice su preeedivne... i ja bi bebu. :)
predivne su! :D
Kako i gdje se može naručiti nježna pusa?
može na mejl pelene@roda.hr :)
thnx! :)
cure, mi smo danas dobili dvije puse... prekrasne su :heart: ...
nabavila bih još nekoliko. zanima me da li ih je moguće montirati na prosječno djete od 2. godine.
da li ih je moguće upotrebljavati do kraja peleništva???
joj ja moram rodice pohvaliti, narucili smo jednu pusicu , zastitne gacice i dodatni ulozak, i stiglo za dan :D :D
cura je prezadovoljna, narucujemo mi toga jos... :D
imamo rodine zaštitne. Peremo ih samo ručno. Zadovoljni smo svime osim drukerima. Jako lijepo izgledaju, ali malo se teže kopčaju.
Mi kupili bambus pusu vel. 2 i stvarno je predivno mekana i dobro upija, ali me malo muči veličina. Sad sa 6 kg ju oko nogica kopčam na najveću veličinu. :/ Da li ju netko koristi na većem djetetu ? Brine me da ipak nije dovoljno velika do kraja pelenaštva.
Koliko ti je star bebač?
Ian ima 6 mjeseci i ogroman je (9 kg), debelih nogica, a pelena mu je skroz ok.
Negdje pred kraj perioda u kojem su nepokretni imaju zapravo najveće guze i najdeblje noge.
Čim se počnu okretati, puzati noge i guza im se naglo preoblikuju, postaju više mišićavi, a manje špekasti i onda kod nekih beba čak treba kopčati na manju veličinu.
Ja Ani koja ima 2,5 noću stavim tanku poketicu veličine M jer se još zna zapišati, a Ianu istu jedva zakopčam oko nogu.
Inače, bambusice sam kupila na rasprodaji i stvarno su genijalno mekane.
A nevjerojatno mi je da je sve tri nove pelene redom odmah morao posrati! I to nije prvi put!
(Valjda obilježava teritorij.)
genijalno :lol:Citiraj:
Fidji prvotno napisa
moja se u novu pelenu nije posrala, samo se popišala (ipak je ona jedna fina dama 8) ). a ta nova pelena je nježna pusa i baš nam je super :heart:
mekana je i nježna, nemamo zamjerki za sada. izvana je na majmune...preslatko :D
i medo sa 2,5 godine stane u neke M pelene koje je nosio sa 5 mjeseci. kad prohodaju se izduže i nogice više ne budu tako debele.
OT - ja čekam već 5 mjeseci da se moj izduži, pa nikako - sve pelene kopčam na zadnje drukere - stalno 8)
Bit će da smo onda trenutno baš u toj fazi debeljuškastih nogu i guze- ima 3 mjeseca i baš počinje sa pokušajima okretanja. ;)Citiraj:
Fidji prvotno napisa
Sad mi je lakše jer su pelenice (nabavili i nježnu pusu) preprekrasne pa bi mi stvarno bilo žao da ih ne nosimo!
margita ju nosi, ima 2 godine i 12 kilaCitiraj:
Zrina prvotno napisa
i ne kopčamo ju na zadnje, nego predzadnje drukere